Camping met zwemparadijs
dé kindercamping van Nederland!

Camping met zwemparadijs

Kom naar de mooiste camping met zwemparadijs en geniet van volop waterpret. Ieder kind beleeft hier de tijd van zijn leven en de ouders natuurlijk ook. Het is een waar kinderparadijs op de Sprookjescamping in Rheeze. De zwempret is niet alleen binnen, maar ook buiten. Een zwemparadijs is pas een paradijs als het geschikt is voor zowel de allerkleinsten tot aan papa of mama die lekker in het water kunnen plonsen. Ook horen daar natuurlijk geweldige (familie)glijbanen bij. Wat de camping met zwemparadijs zo uniek maakt? De geweldige watersparadijzen en het Sprookjesthema natuurlijk! Boek direct jullie plekje!

Aankomst
Vertrek

De leukste camping met zwemparadijs

De Sprookjescamping heeft een zwembad waar het water niet al te diep is, maar met een groot watertoestel met buizen, bubbels en glijbanen. Ideaal voor kleine kinderen! Als je draait aan één van de wieltjes, dan wordt er ergens anders ineens iemand natgespoten. Niet voor niets heet deze speeltuin de Botterfabriek, want de Botteriken zijn wel in voor een piratengeintje. Daarnaast is er een diep zwembad met een grote glijbaan afgezet met hekken, zodat de kleinsten veilig kunnen rondlopen. Binnen is er natuurlijk ook genoeg te doen in het verwarmde waterspeelparadijs, klim op Hannah's kasteel en ga van de glijbaan met papa of mama. Kijk gerust eens naar onze waterspeelparadijzen.


Behalve een zwembad heeft de camping ook nog een visvijver, hier dansen 's avonds de waterelfjes en als je goed luistert, hoor je ze zingen. Overdag kunnen jullie hier met een bootje op varen of vissen vangen met jullie eigen schepnetje of hengel. Bij de BumpieShop kunnen jullie eventueel ook een visnetje kopen. Zijn jullie klaar met zwemmen in het zwemparadijs? Dan kunnen jullie zwemmen in de natuur. Het strandmeer de Oldemeijer is namelijk heel dichtbij! Kom naar de camping met zwemparadijs en geniet van elk moment!

689B8429

Vertier op de camping met zwemparadijs

De Sprookjescamping is de meest kindvriendelijke camping met zwemparadijs. Een top animatieteam zorgt voor een geweldig animatieprogramma iedere dag op de camping met zwemparadijs. En de Sprookjescamping van Nederland is zo uniek door haar eigen Sprookjesfiguren die ronddansen over de camping. Kennen jullie Hannah de Heldhaftige, Lodewijk de Kikkerprins of Droesem de Draak al? Dit zijn nog maar een paar van de geweldige Sprookjesfiguren die je kunt tegenkomen op de kindercamping van Nederland. Het zwemparadijs binnen is ook helemaal in de Sprookjesstijl en is Hannah's kasteel! Hier kunnen jullie klauteren, spetteren, glijden en nog veel meer. 

Indoor speeltuin
Gratis WIFI
Animatie en Theater