Camping met zwemparadijs

Bent u op zoek naar een leuke camping met zwemparadijs? Dan is de Sprookjescamping precies wat u zoekt! Wij liggen in één van de mooiste gebieden van Nederland, in het Vechtdal vlakbij Hardenberg. De Sprookjescamping is een 5 sterren camping en biedt zowel comfort en luxe voor u, als vermaak en avontuur voor uw kinderen. Alles op onze camping met zwemparadijs is ingericht op kinderen tot 10 jaar! In 2013 zijn we door de ANWB zelfs uitgeroepen tot “De beste camping van Europa”. Dus bent u nog op zoek naar een camping met zwemparadijs? Dan moet u hier zijn!

Animatie en Avontuur op de Sprookjescamping

De Sprookjescamping is de meest kindvriendelijke camping met zwemparadijs. Er zijn tien sprookjesfiguren die elke dag de animatie op de camping met zwemparadijs verzorgen. Hannah de Heldhaftige is de spil van het sprookjesverhaal. Een oneindige feest vol magie dus! En voor elke leeftijdscategorie is er een aparte club. Zo worden uw kinderen op een magische manier vermaakt terwijl u lekker geniet van de omgeving rondom onze camping met zwemparadijs. Bent u benieuwd wat er allemaal op het programma staat? Bekijk dan het animatieprogramma. Tot binnenkort op onze camping met zwemparadijs!

De accomodaties op De Sprookjescamping

Op de Sprookjescamping bent u uiteraard van harte welkom met uw eigen caravan of tent. Maar er staan ook tientallen accommodaties voor u klaar. En alles is compleet ingericht met volledige inventaris. U hoeft alleen maar een keuze te maken! Wilt u uw vakantie doorbrengen in een vakantiehuis, een De Waard Tent, een Glamphome, een Trekkershut of onzeSprookjeskota? Dat is allemaal mogelijk. Uiteraard bieden we u de mooiste faciliteiten. Luxe sanitair gebouwen, een restauranten natuurlijk het zwemparadijs op de camping. Kortom, genieten doet u op deze mooie camping met zwemparadijs!

De waterspeelparadijzen

De sprookjescamping heeft een zwembad waar het water niet al te diep is, maar met een groot watertoestel met buizen, bubbels en glijbanen. Ideaal voor kleine kinderen! En er is een diep zwembad met een grote glijbaan. Kijk gerust eens naar onze waterspeelparadijzen. Behalve een zwembad heeft de camping ook nog een visvijver en het strandmeer de Oldemeijer.