Camping Ommen

Zijn jullie op zoek naar een leuke camping bij Ommen? Dan is de Sprookjescamping precies wat u zoekt! Wij liggen in één van de mooiste gebieden van Nederland, in het Rheezerdal vlakbij Ommen. De Sprookjescamping is een 5 sterren camping en biedt zowel comfort en luxe als vermaak en avontuur. Alles op onze camping nabij Ommen is ingericht op kinderen tot 10 jaar! In 2014 zijn we door de ANWB zelfs uitgeroepen tot “de beste camping van Europa”. Dus bent u nog op zoek naar een camping bij Ommen? Dan moet u hier zijn!

Animatie en Avontuur op De Sprookjes camping bij Ommen

De Sprookjescamping is de meest kindvriendelijke camping in de buurt van Ommen. Er zijn tien sprookjesfiguren die elke dag de animatie op de camping bij Ommen verzorgen. Hannah de Heldhaftige is de spil van het sprookjesverhaal. Een oneindige feest vol magie dus! En voor elke leeftijdscategorie is er een aparte club. Zo worden uw kinderen op een magische manier vermaakt terwijl u lekker geniet van de omgeving rondom de camping en Ommen. Bent u benieuwd wat er allemaal op het programma staat? Bekijk dan het animatieprogramma. Tot binnenkort op onze camping bij Ommen!

Accommodaties op onze camping bij Ommen

Op de mooiste camping bij Ommen bent u uiteraard van harte welkom met uw eigen caravan of tent. Maar er staan ook tientallen accommodaties voor u klaar. En alles is compleet ingericht met volledige inventaris. U hoeft alleen maar een keuze te maken! Wilt u uw vakantie doorbrengen in eenvakantiehuis, een De Waard Tent, een Trekkershut of onzeSprookjeskota? Op onze camping bij Ommen is dit allemaal mogelijk! Uiteraard bieden we u de mooiste faciliteiten. Luxesanitair gebouwen, een restaurant en natuurlijk onze avontuurlijke waterspeelparadijzen! Kortom, genieten doet u op deze mooie camping bij Ommen!