Camping Overijssel

Bent u op zoek naar een leuke camping in Overijssel? Dan is de Sprookjescamping precies wat u zoekt! Wij liggen in één van de mooiste gebieden van Nederland, in het oosten van Overijssel, tussen Ommen en Hardenberg. De Sprookjescamping is een 5 sterren camping en biedt zowel comfort en luxe voor u, als vermaak en avontuur voor uw kinderen. Alles op onze camping in Overijssel is ingericht op kinderen tot 10 jaar! In 2013 zijn we door de ANWB zelfs uitgeroepen tot “De Beste Camping van Europa”. Dus bent u nog op zoek naar een camping in Overijssel? Dan moet u hier zijn!

Animatie en Avontuur op De Sprookjes camping in Overijssel

De Sprookjescamping is de meest kindvriendelijke camping in Overijssel. Er zijn tien sprookjesfiguren die elke dag de animatie op de camping Overijssel verzorgen. Hannah de Heldhaftige is de spil van het sprookjesverhaal. Een oneindig feest vol magie dus! En voor elke leeftijdscategorie is er een aparte club. Zo worden uw kinderen op een magische manier vermaakt terwijl u lekker geniet van de omgeving rondom onze camping in Overijssel. Bent u benieuwd wat er allemaal op het programma staat? Bekijk dan het animatieprogramma. Tot binnenkort op onze camping in Overijssel!

Accommodaties op onze camping in Overijssel

Op de mooiste camping in Overijssel bent u uiteraard van harte welkom met uw eigen caravan of tent. Maar er staan ook tientallen accommodaties voor u klaar. En alles is compleet ingericht met een volledige inventaris. U hoeft alleen maar een keuze te maken! Wilt u uw vakantie doorbrengen in een vakantiehuis, een De Waard Tent, een Trekkershut of onze Sprookjeskota? Op onze camping in Overijssel is dit allemaal mogelijk! Uiteraard bieden we u de mooiste faciliteiten. Luxe sanitair gebouwen, een restaurant en natuurlijk onze avontuurlijke waterspeelparadijzen! Kortom, genieten doet u op deze mooie camping in Overijssel!