Naar de camping met Pasen?
Kom naar de Sprookjescamping!

Kom naar de camping tijdens Pasen 2021!

Pasen vieren op Capfun De Sprookjescamping is super leuk! Dat betekent dat de Sprookjesfiguren jullie de hele vakantie vermaken met hun capriolen en avonturen. Elke dag animatie met het Paasthema. Knutselen tijdens de Kliederclub, maar ook eieren zoeken. Kan jij er meer vinden dan Droesem? Voor de ouders is het ook goed toeven op de camping tijdens Pasen. In de Kasteelkeuken is er met Pasen ook altijd een heerlijk Paasbuffet, kun je lekker relaxen in de sauna of onder de zonnebank als het zonnetje niet schijnt. De Sprookjesvrienden maken veel avonturen mee en dat kunnen jullie ook zien als jullie aansluiten bij de Bumpiestoet naar de Sprokkelplaats tijdens de theatershow. Jullie kunnen heerlijk genieten op de kindercamping!

 

Mooie faciliteiten op de camping tijdens Pasen

Niet alleen tijdens Pasen, maar het hele seizoen dat de Sprookjescamping is geopend, zijn er bijzonder kindvriendelijke faciliteiten. Met de paasdagen kan het nog behoorlijk fris zijn. Daarom zijn er veel faciliteiten binnen. Zoals een geweldig waterspeelparadijs en een luxe indoor speeltuin. De kinderen kunnen spelen terwijl je als ouders even lekker kunt bijkomen onder het genot van een drankje of hapje in de Eeterij. In hetzelfde gebouw bevinden zich ook het restaurant ‘De Kasteelkeuken’ en de ‘Bumpieshop’, de campingwinkel. Naast de kinderfaciliteiten zijn er de faciliteiten in het sanitairgebouw. Tijdens een verblijf op deze 5 sterren kindercamping is het mogelijk om in een verwarmd sanitairgebouw te douchen in een familiedouche, of lekker bij te komen in de aanwezige sauna en bubbelbad. Voor het warme water hoeven jullie geen muntjes te kopen aan de receptie. Jullie kunnen zo lang als jullie willen gebruik maken van de douche. Na een middag in de bossen met de kinderen is dat toch wel erg plezierig! Kortom, op de kindercamping is het met Pasen goed toeven!

Sprokkeltheaterclub Repetities (35 van 86)

Met Pasen verblijven op de Sprookjescamping

Het animatieteam is uitgerust en staat aan het begin van het seizoen klaar om jullie een Pasen op de camping te geven die jullie je nog lang zullen herinneren. Samen met de Sprookjesfiguren gaan we natuurlijk ook dit jaar weer op zoek naar de Paaseieren die de Paashaas op de camping heeft verstopt. Maar er worden ook dit jaar veel spelletjes, speurtochten en andere activiteiten georganiseerd, zoals bijvoorbeeld Levend kwartet, Paas Sprookjesbingo, Paasbios, Botteriken Buskruid, Sprookjescircus of Tati’s Kliederclub. Jullie hoeven je niet te vervelen op dé meest kindvriendelijke camping van Nederland.

Kamperen tijdens Pasen

Leuke arrangementen met Pasen

Wat beleef je buiten de camping met Pasen?

Als jullie een keer niet mee willen doen aan het animatieprogramma is er ook buiten de camping met Pasen een hoop te beleven. Bij het Strandmeer de Oldemeijer, op een steenworp afstand van de camping, worden op Tweede Paasdag allerlei spelletjes en demonstraties georganiseerd tijdens Hardenberg Buiten. Daarnaast zijn er in de omgeving van deze kindercamping met zwembad veel attractieparken in de buurt van de Sprookjescamping en natuurlijk veel mooie wandel- en fietsmogelijkheden in het mooie Vechtdal. Fiets of wandel langs mooie waterkanten en neem een van de leuke fietspondjes. Willen jullie een fiets huren met Pasen en de omgeving van de camping ontdekken, laat het even weten bij de receptie. Er zijn een aantal fietsen te huur. Beleef de camping met Pasen!

Waterspeelparadijzen
Animatie & Theater
Indoor Speeltuin
24 juli animatie (31 van 49)
9

We komen er al jaren, top camping

Walter