Camping met Pinksteren
Kom naar de Sprookjescamping

Camping Pinksteren

Geniet van een heerlijk lang weekend op de Sprookjescamping! Het lange Pinksterweekend is de perfecte gelegenheid er even tussenuit te gaan en dat kan prima in ons eigen land! De korte reistijd is fijn, zeker met kinderen. En op de kindercamping is er volop vermaak, ook tijdens Pinksteren. Daarnaast heeft de omgeving ook veel te bieden, wat dachten jullie van een fietstocht of een dagje attractiepark? Kom tijdens Pinksteren naar de Sprookjescamping en profiteer van onze speciale arrangementen.

Aankomst
Vertrek

Kamperen op de camping met Pinksteren

Op de Sprookjescamping lijkt het alsof jullie in een andere wereld terecht zijn gekomen. Kom kamperen op het groene terrein vol elfjes, draken en kikkers. Jullie verblijven op één van onze ruime plekken, met een speeltuintje voor de deur…eh…voor de tentflap. Jullie stukje camping is minimaal 100 m2 (10 bij 10 meter). Genoeg ruimte voor de tent, caravan, zithoek en auto. Mooie privéplekken dus, middenin het sfeervolle buitenleven. En dat is ideaal voor een lekker lang weekend met Pinksteren. Willen jullie liever in een accommodatie logeren? Huur dan één van de volledige ingerichte tenten, toercaravans, chalets of glamping accommodaties. Zo kan jullie vakantie direct al bij aankomst beginnen en hoeven jullie alleen nog maar kleding en persoonlijke spulletjes mee te nemen. Dat scheelt ruimte en gedoe! Bekijk de mooie accommodaties en kijk welke het allerbeste bij jullie past en geniet van een magisch verblijf op de camping tijdens Pinksteren.

Camping met Pinksteren

Compleet animatieprogramma op de camping met pinksteren

Tijdens Pinksteren bieden we elke dag een compleet animatieprogramma! De Sprookjescamping is niet zomaar de leukste kindercamping van Nederland. De animatie staat geheel in het teken van Pinksteren. Vermaak, activiteiten en animatie staat bij de Sprookjescamping voorop. Elke dag dat jullie op de camping zijn, is er van alles te doen, ook tijdens Pinksteren. Voor zowel jong als oud! Activiteiten zijn vrij toegankelijk en er is veel variatie. Een camping Pinksteren met elke dag animatie is best wel uniek. Een paradijs voor kinderen!

Gratis WIFI
Elke dag animatie
Sprookjesfiguren

Waterplezier

Waterpret voor iedereen op de Sprookjescamping met de unieke waterspeelparadijzen, binnen en buiten!