Dé Kindercamping in Rheeze!
Kom naar de Sprookjescamping

Camping in Rheeze!

Capfun de Sprookjescamping ligt in Rheeze, nabij Hardenberg. Een geweldige kindercamping in de prachtige omgeving van Rheeze. Dit kleine dorpje is gelegen in het Overijsselse Vechtdal en is ideaal voor de natuur & cultuur liefhebber. Met haar mooie bossen, uitgestrekte weilanden en historische dorpjes is de camping perfect als thuisbasis voor een fietstocht of een wandeling. Natuurlijk mag een dagje avontuur ook niet ontbreken en dat kan in één van de leuke attractieparken of de Wildlands Adventure zoo. Kom ook kamperen of overnachten in een chalet op de mooiste kindercamping in Rheeze!

 

De mooiste avonturen op de camping in Rheeze

De Sprookjescamping in Rheeze is voor alle kinderen tot en met 10 jaar en hun (groot)ouders. Het is een echte kindercamping en daarom zijn er speciale kinderfaciliteiten aanwezig. Het sanitair gebouw heeft verhoogde douches, echte kinderdouches en wasbakken op verschillende hoogtes. De waterspeelparadijzen zijn niet te diep zodat het ook voor de kleintjes veilig en leuk is. Er zijn unieke waterspeeltuinen waar je aan wieltjes kunt draaien en over- en onderdoor kunt lopen. Niet alleen buiten, maar ook binnen. 

Theater en animatie op de camping in Rheeze

Vermaken op camping Rheeze kan uiteraard geweldig in de omgeving, maar op de Sprookjescamping zelf is het ook altijd volop plezier. De Sprookjescamping heeft namelijk haar eigen Sprookjesfiguren die ronddansen, dartelen en springen op de kindercamping en iedere avond in een theatershow hun avonturen tonen! Zelfs tijdens het laagseizoen, want ook dan is vermaak erg belangrijk op de Sprookjescamping. Kom kamperen op de Sprookjescamping in Rheeze en beleef je eigen avonturen!