Camping nabij Slagharen
Kom naar de Sprookjescamping

Camping Slagharen

Jullie willen graag verblijven op een 5 sterren camping nabij Slagharen? Kom dan naar Capfun de Sprookjescamping. Op een aantal kilometer afstand van het attractiepark ligt dé Kindercamping van Nederland voor kinderen t/m 10 jaar en hun (groot)ouders. Hier kunnen jullie kamperen of in een accommodatie verblijven. Wat het mooiste is aan camping Slagharen? Het unieke Sprookjesthema en de Sprookjesfiguren! Ontmoet Hannah de Heldhaftige en al haar Sprookjesvrienden. Dit is de perfecte camping om te logeren na een dagje Slagharen. Boek direct een verblijf op camping Slagharen en geniet van een heerlijke vakantie!

 

De mooiste camping nabij Slagharen

Na een dagje Slagharen willen jullie natuurlijk heerlijk kunnen slapen. Dit kan op camping nabij Slagharen in jullie eigen kampeermiddel of in één van de accommodaties. Wat past het beste bij jullie?

De kampeerplaatsen op Capfun de Sprookjescamping zijn ruim, waardoor er genoeg plek is voor jullie kampeermiddel en één auto. Er is altijd een speeltuintje dichtbij en zelfs vanaf de meeste plekken is er direct zicht op een speeltuintje. Zo kunnen de kinderen zich prima vermaken terwijl de ouders genieten van een lekker kopje thee voor de tent. 

Hebben jullie geen eigen kampeermiddel of vinden jullie glamping leuk? Op camping Slagharen zijn er verschillende soorten accommodaties te huur en alles is al volledig ingericht. Liever iets meer luxe? Dan zijn er chalets en glamping accommodaties. Er is dus genoeg aanbod en altijd wel een goede plek voor jullie op camping Slagharen!