Camping Twente

Camping Twente

De mooiste camping aan de rand van Twente is de Sprookjescamping. De kindercamping ligt in één van de mooiste gebieden van Nederland, in het Vechtdal naast Hardenberg en vlakbij Twente. Het ligt in het groene noordoosten van Nederland. Een echt vakantiegebied vol toeristische trekpleisters. Deze 5 sterren camping is ideaal voor kinderen t/m10 jaar en hun (groot)ouders. Er is iedere dag vermaak en een theatershow met de Sprookjesfiguren. In 2017 zijn we door de ANWB zelfs uitgeroepen tot "Top Camping". Als jullie nog op zoek zijn naar een camping bij Twente, dan hebben jullie het nu gevonden!

Aankomst
Vertrek
2 Gevonden accommodatietypes
Kaart Foto's
Kampeerplaats comfort

Kampeerplaats comfort

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 6 of 10 ampére en een centraal watertappunt. De plekken zijn op de volgende velden: Feeëndans, Bloementuin, Drakenvlam, Kikkerland en de Paddestoel.

meer info
Kampeerplaats comfort plus

Kampeerplaats comfort plus

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 10 ampére en een eigen watertappunt en waterafvoer. De plekken zijn op de volgende velden: Drakenschat, Kabouterbaard, Kabouterlaars en de Kaboutermuts.

meer info

Animatie en Avontuur op de Sprookjes camping Twente

De Sprookjescamping is de meest kindvriendelijke camping in de omgeving van Twente. Er zijn tien Sprookjesfiguren met Hannah de Heldhaftige als de spil van het Sprookjesverhaal. Een oneindig feest vol magie dus! En voor elke leeftijdscategorie is er een aparte club. Zo worden de kinderen op een magische manier vermaakt terwijl jullie lekker genieten van de omgeving rondom de camping en Twente. Zijn jullie benieuwd wat er allemaal op het programma staat? Bekijk dan het animatieprogramma

 

Gratis WIFI
Altijd animatie
Geen voorkeurskosten!

Verblijven op de Sprookjes camping Twente

Op de mooiste camping in de omgeving van Twente zijn jullie natuurlijk welkom om te kamperen met een eigen caravan of tent. Maar er staan ook tientallen accommodaties voor jullie klaar. En alles is compleet ingericht met volledige inventaris. Uiteraard bieden wij de mooiste faciliteiten. Luxe sanitair gebouwen, een restaurant en natuurlijk de avontuurlijke waterspeelparadijzen! Maar ook de omgeving heeft zoals gezegd genoeg rijkdommen. In Twente vinden jullie bijvoorbeeld een wijngaard, ijshoeve en rondvaarten. Kijk voor meer informatie op deze site. Kortom, genieten doen jullie op deze mooie camping in de buurt van Twente. Check direct de beschikbaarheid van uw kampeerplek of accommodatie! Tot binnenkort op onze camping nabij Twente!