Camping in Twente
Kom naar de Sprookjescamping

Camping Twente

De mooiste camping aan de rand van Twente is Capfun de Sprookjescamping. De kindercamping ligt in één van de mooiste gebieden van Nederland, in het Vechtdal naast Hardenberg en vlakbij Twente. Het ligt in het groene noordoosten van Nederland. Een echt vakantiegebied vol toeristische trekpleisters. Deze 5 sterren kindercamping is ideaal voor kinderen t/m tien jaar en hun (groot)ouders. Er is iedere dag vermaak en een theatershow met de sprookjesfiguren. In 2023 zijn we door de ANWB weer uitgeroepen tot "Top Camping". 

 

Animatie en avontuur op de camping in Twente

Capfun de Sprookjescamping is de meest kindvriendelijke camping in de omgeving van Twente. Er zijn tien sprookjesfiguren met Hannah de Heldhaftige als de spil van het sprookjesverhaal. Een oneindig feest vol magie dus! En voor elke leeftijdscategorie is er een aparte club. Zo worden de kinderen op een magische manier vermaakt terwijl jullie lekker genieten van de omgeving rondom de camping en Twente. Zijn jullie benieuwd wat er allemaal op het programma staat? Bekijk dan het animatieprogramma

 

Gratis WIFI
Altijd animatie
Waterspeelparadijzen

Verblijven op de camping in Twente

Op de mooiste camping in de omgeving van Twente zijn jullie natuurlijk welkom om te kamperen met een eigen caravan of tent. Maar er staan ook vele accommodaties voor jullie klaar. Uiteraard bieden wij de mooiste faciliteiten. Een luxe sanitair gebouw, een restaurant en natuurlijk de avontuurlijke waterspeelparadijzen en indoor speeltuin! Maar ook de omgeving heeft zoals gezegd genoeg rijkdommen. In Twente vinden jullie bijvoorbeeld een wijngaard, ijshoeve en rondvaarten. Kijk voor meer informatie op deze site. Kortom, genieten doen jullie op deze mooie camping in de buurt van Twente. Check direct de beschikbaarheid van uw accommodatie of kampeerplek! Tot binnenkort op deze camping nabij Twente!