Kom naar dé camping
voor kinderen!

Camping voor kinderen

Capfun de Sprookjescamping ligt in één van de mooiste gebieden van Nederland en is de perfecte camping voor kinderen. Op de kindercamping worden kinderwensen heel serieus genomen. En wat is een betere periode om dromen te laten uitkomen dan de vakantie? Ontdek de camping voor kinderen, waar tien Sprookjesfiguren wonen. Er wordt elke dag (in laag- en hoogseizoen) een afwisselend animatieprogramma georganiseerd. Dus zoeken jullie nog een camping voor kinderen, kom dan naar Capfun de Sprookjescamping!

 

De leukste camping voor kinderen

Capfun de Sprookjescamping is de ultieme camping voor kinderen met een levendige fantasie. Als jullie aankomen op de camping zie je meteen dat alles ingericht is voor kinderen. Jullie tijden onder een echte kasteelpoort door, in de verte zie je het kasteel al staan. Jullie worden verwelkomd door een aantal van onze Sprookjesvrienden die op jullie komst wachten. Ontmoet Hannah de Heldhaftige en haar knuffelbeer Bumpie, maar wees voorbereid op de Botterbaas, die ‘het mooiste plekje’ van Hannah wil afpakken.  

Van begin tot eind staat jullie verblijf op de camping in het teken van de kinderen en het sprookje van Hannah. Capfun de Sprookjescamping biedt de kinderen een compleet animatieprogramma, waarbij Hannah, Bumpie of een van de andere Sprookjesvrienden aanwezig zijn. De kinderen doen mee aan activiteiten zoals knutselen, sport en spel, kanoën of bijvoorbeeld een film kijken, terwijl jullie even tot rust komen op de kampeerplek of de luxe accommodatie. Het is allemaal mogelijk op Capfun de Sprookjescamping, dé kindercamping van Nederland!

De faciliteiten op de camping voor kinderen

Als jullie dus een camping voor kinderen in Nederland zoeken, dan is Capfun de Sprookjescamping voor kinderen t/m tien jaar heel geschikt. Wat is er nu leuker voor kinderen dan een magische vakantie met volop activiteiten en wervelende theatershows, mooie sprookjesachtige accommodaties en luxe vijfsterren faciliteiten in sprookjesstijl. In het midden van alle kampeervelden zijn speeltuintjes geplaatst, zodat je altijd zicht hebt op de kinderen. Dat is een heerlijk geruststellend gevoel! De kinderen hebben volop mogelijkheden om zich te vermaken op de Sprookjescamping. Vanaf de meivakantie is het Waterspeelparadijs buiten geopend. In de Botterikenfabriek kun je lekker spetteren in de buitenlucht. Het water is er niet te diep (max. 30cm). De Botterikenfabriek is een groot speeltoestel, een doolhof van buizen, bubbels en glijbanen. Draai aan de wieltjes en scharnieren en dan wordt prompt iemand anders ineens nat gespetterd.

 

Ook binnen kan er op deze camping voor kinderen volop gespeeld worden met water in ‘Hannah’s Kasteel’, maar ook in de uitgebreide binnenspeeltuin in de Eeterij kunnen de kinderen naar hartenlust klimmen, klauteren, glijden en ronddraaien. Terwijl de kinderen lekker aan het ravotten zijn, hebben jullie even tijd voor een kopje koffie of een drankje voordat jullie je terugtrekken in een van de luxe accommodaties op Capfun de Sprookjescamping.                           

Capfun de Sprookjescamping met zijn centrale ligging is de ideale camping voor kinderen in Nederland!

Kindvriendelijk sanitair
Verwarmd zwemwater
Elke dag animatie

Babycamping

Al eens gedacht om met jullie baby of peuter naar een echte babycamping te gaan, maar vinden jullie het nog spannend? Capfun de Sprookjescamping biedt de beste faciliteiten voor een onvergetelijke babyvakantie. Met name de weken buiten de schoolvakanties zijn zeer geschikt om te verblijven op deze babycamping bij uitstek. Er is dan volop ruimte en tijd om uw baby te laten wennen aan vakantie en jullie komen dan zelf ook een beetje tot rust.

Het waterspeelparadijs is uitermate geschikt voor jullie kleintje. Het is een prachtig gezicht om je baby voor het eerst met warm weer te laten genieten van waterpret. In het babyspetterbad is het water niet dieper dan 0,15m. Wat oudere baby’s of peuters kunnen met wat hulp van de ouder van een mini glijbaantje. Veiligheid is hierbij het sleutelwoord.

In de activiteiten houden wij rekening met jullie baby of peuter en worden er diverse activiteiten specifiek voor de leeftijd aangeboden in de Magische Elfjes Club. Het animatieteam houdt rekening met de korte spanningsboog en ook zullen de activiteiten met name worden aangeboden tijdens de momenten dat de baby of peuter niet slaapt. De activiteiten die worden aangeboden zijn bijvoorbeeld: voorlezen door sprookjesfiguren, verstopspelletjes, knuffelen met Bumpie, maar ook activiteiten met muziek en natuurlijk de theatershow aan het einde van de middag.

Peutercamping

Ik ben twee en ik zeg nee! Nou, daar weten we bij de Sprookjescamping wel raad mee. Ze zullen zich op de Sprookjescamping niet vervelen met elke dag, dus 7 dagen in de week, allerlei activiteiten: van knutselen in de kliederclub tot verstoppertje spelen met Lodewijk de Kikkerprins of dansen met Wanda de Waterelf of een stoeptekening maken met Kabor de Kabouter. Daarop zegt jouw peuter zeker ja! Verblijven in een sprookje, dat is toch fantastisch. De sprookjescamping is daarmee uniek en dé peutercamping bij uitstek. De camping is niet voor niets al meerdere keren uitgeroepen tot Baby/Peutercamping van het jaar. Jullie peuter zit volop in zijn/haar fantasiefase en dat wordt hier op de Sprookjescamping zeker gestimuleerd met alle avonturen van de Sprookjesvrienden. Leuke theatershows waarbij de kinderen de liedjes na drie keer al kunnen meezingen. Er wordt gedanst, muziek gemaakt en vooral veel lol gemaakt.

Naast veilig spetteren in het Waterspeelparadijs binnen of buiten, kunnen de kinderen heerlijk spelen in de grote speeltuin bij de Sprokkelplaats of in de binnenspeeltuin. Dagelijks kan jullie peuter meedoen aan de activiteiten in de Magische Elfjesclub voor kinderen van 0 t/m 3 jaar. De ideale peutercamping boek je in de weken buiten de schoolvakanties, omdat de Sprookjesvrienden hun aandacht dan beter kunnen verdelen over de aanwezige kinderen en de activiteiten gericht zijn op de Magische Elfjes, met name doordeweeks.

Camping voor kinderen

Kleutercamping

Hebben jullie een dochter of zoon van 4 jaar of ouder dan is Capfun de Sprookjescamping een superleuke plek om jullie vakantie te vieren. Kinderen t/m 10 jaar hebben de tijd van hun leven op deze bijzondere kindercamping. Wat deze camping zo uniek maakt, zijn de sprookjesvrienden die zich de hele dag op de camping laten zien, de fantastische theatershows en de entourage en facilteiten van de camping, geheel in sprookjesstijl.

Voor kleuters is er een speciale club opgericht, genaamd de ‘Ondeugende Beren’. Deze club is voor kinderen van 4 en 5 jaar en hierin worden dan ook activiteiten aangeboden voor die leeftijdsgroep. Ze kunnen zich dan ook moeilijk vervelen, omdat de activiteiten speciaal op die leeftijden zijn gemaakt. Verstoppertje spelen of een leuke speurtocht, een knutselochtend of lekker buiten in het bos ravotten. Het kan allemaal op de Sprookjescamping. Een oudere of jongere broer of zus kan in een andere club, dus dat komt de zelfstandigheid zeker ten goede. Je maakt nieuwe vriendjes of vriendinnetjes en je bent de hele dag in touw, maar aan het einde van de middag is er altijd een knuffeltheater, waarin weer iets vreemd, spannends of leuks staat te gebeuren.

De faciliteiten zijn afgestemd op de kleuters en er is veel aandacht besteed aan de veiligheid. Ze kunnen zelfs hun eigen tanden poetsen. De wastafeltjes zijn namelijk op verschillende hoogten opgehangen. Kamperen op dé kleutercamping de Sprookjescamping is een belevenis om nooit te vergeten!

Kindvriendelijk
Sprookjesachtig
5 sterren

Kom kamperen op de camping voor kinderen

Eten met sprookjesfiguren in het restaurant tijdens een theaterbuffet. Spelen in de binnenspeeltuin, onder professionele begeleiding een hut bouwen in het bos of zingen en dansen met Wanda, Maartje, Buddy of Hannah of van de glijbaan met hele gezin. Het is een greep uit de vele activiteiten die Capfun de Sprookjescamping te bieden heeft.

Daarnaast biedt de camping mooie en luxe en kindvriendelijke faciliteiten, wervelende theatershows, lekker eten, mooie sprookjesachtige accommodaties en voldoende speelgelegenheden om een echte camping voor kinderen te heten.

Als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders dat ook, is een veel gehoorde uitspraak. Capfun de Sprookjescamping maakt deze uitspraak meer dan waar. Kom gezellig kamperen op dé camping voor kinderen, niet voor niets op het hoogste niveau uitgeroepen tot Topcamping door de ANWB. Komen jullie dit jaar ook kamperen op de camping voor kinderen?

dji_fly_20230623_115524_95_1687514468140_photo_optimized
9

Afkoelen in het zwembad waar kindjes zich veelal zelf kunnen vermaken ivm het lage waterpeil. Een enorme pluim voor de hygiëne op de camping.

Marloes