Dé Kindercamping van Nederland!

Camping voor kinderen

De Sprookjescamping ligt in één van de mooiste gebieden van Nederland en is de perfecte camping voor kinderen. Op de kindercamping worden kinderwensen heel serieus genomen. En wat is een betere periode om dromen te laten uitkomen dan de vakantie? Ontdek de camping voor kinderen, waar tien Sprookjesfiguren wonen. Er wordt elke dag (in laag- en hoogseizoen) een afwisselend recreatieprogramma georganiseerd. De Sprookjescamping is daarmee de leukste camping voor kinderen van Nederland. Wisten jullie dat wij ook zijn uitgeroepen tot “Beste camping van Europa”? Dus zoeken jullie nog een camping voor kinderen, kom dan naar de Sprookjescamping!

Aankomst
Vertrek

Elke dag theater!

Geniet van de avonturen van de Sprookjesfiguren tijdens de theatershow. Wie is jullie favoriete Sprookjesfiguur?

Uniek Sprookjesthema
Kinderfaciliteiten
Gratis WIFI

Verblijven in een geweldige accommodatie!

Op een camping voor kinderen is het logeren uiteraard enorm belangrijk. Als jullie zelf met een kampeermiddel komen, dan zijn er verschillende kampeerplaatsen met altijd een speeltuintje in de buurt. Voor de liefhebbers van gemak en luxe, zijn er geweldige accommodaties. Wat dachten jullie van dromen in een Sprookjes Kota of een de Waard tent, zomaar twee van de accommodaties op de Sprookjescamping. Alles is volledig ingericht en staat helemaal klaar bij aankomst, zodat jullie vakantie op de camping voor kinderen direct kan beginnen! Welkom op dé kindercamping van Nederland!

 

 

Mag het een watergevecht zijn op de leukste camping voor kinderen van Nederland?

Kijkend naar de spelende kinderen, laat geweldige jeugdherinneringen terugkomen. Dat uitgelaten gevoel tijdens een watergevecht, de spanning van een speurtocht en de kameraadschap met gloednieuwe vriendjes. Op de Sprookjescamping wordt iedereen van nul tot en met tien jaar in de watten gelegd. De leukste camping voor kinderen is daarmee een veilige plek vol vermaak. Er is ook alle gelegenheid om als gezin dingen te ondernemen. En na een paar dagen of weken hier, lijkt het alsof je de Sprookjesfiguren al jaren kent. Zo gaat het op de leukste camping voor kinderen, de Sprookjescamping! En wie weet, komt het kind weer in je naar boven en sta je ineens weer midden in een watergevecht!