Camping voor kinderen Nederland
Kom naar de Sprookjescamping

Camping voor kinderen Nederland

Ontdek de magische Sprookjescamping in het Vechtdal! Deze camping voor kinderen in Nederland is uniek en speciaal voor kinderen tot en met tien jaar. Een Sprookjesachtige vakantie kan beleefd worden op onze prachtige kindercamping. Kinderen tot en met tien jaar hebben de tijd van hun leven met Hannah de Heldhaftige en Tati de Toffe Toverfee. Met de kinderen kunnen jullie je enorm vermaken op deze camping voor kinderen. Er zijn speciale clubs waar de kinderen kunnen knutselen, spelletjes kunnen spelen en leuke activiteiten kunnen ondernemen. Komen jullie naar de camping voor kinderen Nederland?

 

Kinderfaciliteiten op de camping voor kinderen in Nederland

Willen jullie volledig tot rust komen? Dat kan op Capfun de Sprookjescamping, de kindercamping van Nederland. Als de kinderen ‘s avonds in bed liggen, kunnen de (groot)ouders genieten van de prachtige uitgestrekte sterrenhemel. Er zijn uitstekende faciliteiten op dé camping voor kinderen Nederland. De sanitaire voorzieningen zijn volledig ingericht voor kinderen, met spiegels, toiletten en douches op de verschillende hoogtes! Ideaal voor de kinderen om zelfstandig te kunnen douchen, wassen en tandenpoetsen. Ook zijn er op de Sprookjescamping overal veilige speeltuintjes te vinden, want vanaf een stoeltje voor de tent is het speeltuintje goed in de gaten te houden. Is het een dag minder mooi weer? Ga lekker zwemmen in de overdekte zwembaden of geniet van een hapje en drankje in de Eeterij terwijl de kinderen spelen in de binnenspeeltuin. Boek direct jullie verblijf op het mooiste plekje van Nederland!

Gratis WIFI
Kinderfaciliteiten
Elke dag animatie!

Kom overnachten op de camping voor kinderen Nederland?

Er is van alles mogelijk op de Sprookjescamping! Kom verblijven in één van de vele accommodaties of kom met een eigen caravan of tent naar Capfun de Sprookjescamping en geniet van rust en ruimte op de kampeerplekken van 100m2 groot. Ontdek het groene terrein in het mooie Vechtdal. Vanaf de plek van accommodatie of kampeerplek is er altijd uitzicht op één van de vele speelveldjes waar de kinderen veilig kunnen spelen. 


Boek één van de mooie accommodaties op Capfun de Sprookjescamping zoals chalets en glamping accommodaties. Bekijk snel alle beschikbare kampeerplaatsen en accommodaties op de camping voor kinderen Nederland en boek direct online.  

 

Kies uw accommodatie