Camping van het jaar 2019
Wij zijn genomineerd!!!

De Sprookjescamping is genomineerd voor de ANWB Camping van het jaar 2019 award!!

Zoals jullie weten doen wij dit jaar ook weer mee aan de verkiezing van de ANWB voor "Camping van het jaar 2019". 

 

De stemmen voor de ANWB verkiezing voor Camping van het Jaar 2019 zijn geteld! De Sprookjescamping is genomineerd voor ANWB ‘Camping van het jaar’ voor het jaar 2019. Op 18 december aanstaande wordt in de “Kampeer en Caravan Kampioen” bekend gemaakt in welke categorie De Sprookjescamping is genomineerd. 

Op 9 januari 2019 wordt tijdens het traditionele campinggala in de Utrechtse Jaarbeurs de winnaar van deze felbegeerde award bekend gemaakt.

Stemmen van het publiek

Voorgaande jaren was het zo dat de vakjury bepaalde wie er met de prijs ‘Camping van het jaar’ vandoor ging. Dit jaar is de werkwijze aangepast en werden alle gasten in augustus en september opgeroepen om op hun favoriete camping te stemmen.

Er kon gestemd worden op 3 categorieën; de fijnste gezinscamping, de beste huuraccommodatie en de mooiste, groenste camping.

Er is massaal op ons gestemd! Nu is het afwachten....

 

Wat kun je allemaal beleven op de Camping van het jaar?

Op de Sprookjescamping, ANWB Top Camping 2019, kunnen jullie van alles beleven! 

Elke dag animatie voor verschillende leeftijden en theater met onze eigen sprookjesvrienden. Heb jij al gehoord van Hannah de Heldhaftige? Zij is heel stoer en is voor niemand bang. Samen met haar beer Bumpie beleeft ze de leukste avonturen.

Soms ben je zelf onderdeel van het avontuur en help je bijvoorbeeld Tati de Toffe Toverfee met haar toverkrachten of probeer je de sluwe Botterbaas te slim af te zijn. Kom op avontuur bij de allerleukste kindercamping De Sprookjescamping! Onvergetelijke herinneringen worden hier gemaakt.