Caravan huren in Drenthe
Kom naar de Sprookjescamping

Caravan huren in Drenthe

Wie graag kampeert maar niet alles zelf mee wil sjouwen, kan op de Sprookjescamping de Vechtstreek, in de buurt van Drenthe, een volledig ingerichte toercaravan huren. Wat de voordelen zijn van het huren van een caravan? Geen gesjouw en geklungel met tentstokken en doek, geen inpakstress, geen geslinger op de weg met je eigen caravan en toch van alle gemakken voorzien.

Aankomst
Vertrek

Caravan huren in Drenthe, meteen genieten van je vakantie

De toercaravans die je kunt huren op de Sprookjescamping zijn elk jaar nieuw, dus helemaal netjes en schoon. Het interieur wordt natuurlijk elk jaar verbeterd bij de fabrikant en daar pluk je als gast op de Sprookjescamping de vruchten van. Een caravan huren was nog nooit zo fijn. De toercaravan is standaard voorzien van een ingerichte keuken, een eigen toilet, een slaapgedeelte met een tweepersoonsbed of twee enkele bedden en voor de kinderen een stapelbed. De voortent is ook voor jullie huurcaravan geplaatst. Zo kan de vakantie meteen beginnen. De kinderen kunnen meteen meedoen met de activiteiten van het uitgebreide animatieprogramma en de ouders kunnen even rustig bijkomen van de reis met een hapje en een drankje.

Waterspeelparadijzen
De hele dag animatie
Speeltuin op elk veld

Caravan huren in Drenthe, kom naar de Sprookjescamping

Je komt aan op de Sprookjescamping en na het uitrusten bij de gehuurde caravan, kun je de faciliteiten op de camping gaan ontdekken. De receptie bevindt zich in het hoofdgebouw samen met de Kasteelkeuken, het domein van Kabor Kabouter. Daarnaast gelegen is de Eeterij, de snackbar, compleet met moderne zitjes en een mooie binnenspeeltuin waar de kinderen zich flink kunnen uitleven. Overdag kunnen de kinderen ook lekker spetteren in zowel het binnen- als buiten waterspeelparadijs. In de zomer kunnen kinderen die hun zwemdiploma hebben, lekker baantjes trekken in het buitenzwembad. Deze is voor de veiligheid van jonge kinderen omheind met een hek.

Kamperen op de Sprookjescamping

Caravan huren in Drenthe op de Kindercamping

Alle voorzieningen zijn bij elkaar in het hoofdgebouw gevestigd. Zo ook de Bumpieshop voor de dagelijkse boodschappen, het bestellen van verse broodjes en ook zijn er diverse leuke souvenirs te koop. Naast de Bumpieshop is in hetzelfde gebouw ook het Sprokkelplaats te vinden. Hier worden dagelijks verschillende activiteiten georganiseerd en vindt ook het dagelijks het knuffeltheater plaats.

 

Al overtuigd om te komen kamperen op de Sprookjescamping? Huur een caravan en geniet van deze Sprookjeswereld. Dit wordt een vakantie om nooit meer te vergeten!

 

24 juli animatie (13 van 49)
10

Bumpie, Hannah, Droesem, Tati, Maartje, Kabor, Wanda, Lodewijk, Buddy en ja zelfs Botterbaasje, jullie hebben mij en mijn zoontje 3 onvergetelijke weken gegeven...

Remco