Chalet huren met Pasen?
Kom naar de Sprookjescamping!

Chalet huren met Pasen

Nog niets gepland tijdens de paasdagen in 2023? Huur dan een comfortabele chalet op een Sprookjesachtige camping in Nederland! De Paasvakantie begint zodra jullie in de auto stappen en naar het mooiste plekje rijden. Lekker even niets doen en genieten, samen met de kinderen. Daar krijgen jullie op Capfun de Sprookjescamping alle kans voor. Helemaal als jullie één van onze luxe chalets huren, die klaar staan zodra jullie aankomen. Niets uitpakken, opzetten of gedoe met een voortent. Gewoon de tuinset uitstallen en achterover leunen, want de chalets zijn volledig ingericht.

 

Geniet van de geweldige animatie. Beleef elke dag een nieuw avontuur bij het theater en ga mee met de sprookjesvrienden om paaseieren te zoeken. Op Capfun de Sprookjescamping is er genoeg te doen tijdens Pasen!

 

Boek direct jullie ideale chalet met Pasen.

 

Chalet huren met Pasen

Wat mogen jullie allemaal verwachten als jullie een chalet huren met Pasen? Een volledige inboedel, zodat het jullie aan niets ontbreekt! Niet alleen de praktische basisartikelen zoals bestek, servies en een waterkoker. Maar ook een koffiezetapparaat, een koelkast met vriesvak, een kookhoek, een televisie en een tuinset. Koken zal dus geen probleem zijn, maar met de feestdagen is uit eten natuurlijk ook erg leuk. Gelukkig kan dat ook op Capfun de Sprookjescamping, wees welkom bij restaurant de Kasteelkeuken voor een heerlijk diner of speciaal (kinder)buffet of kom naar de Eeterij voor een heerlijke pannenkoek, pizza of patat. Elke ochtend begint met de geur van versgezette koffie, vermengd met bedauwd gras. Na het rondrennen in de zon, weten de kinderen de weg naar de ijsjes in het vriesvak. Kleine momenten en mooie vakantieherinneringen in de maak. Waarom geen chalet huren met Pasen op Capfun de Sprookjescamping?

Waterspeelparadijzen
De hele dag animatie
Speeltuin op elk veld

Accommodatie huren met Pasen

Er zijn ook andere accommodaties beschikbaar tijdens Pasen. Kies uit diverse soorten accommodaties van Capfun de Sprookjescamping die beschikbaar zijn tijdens Pasen zoals onze prachtige glamping accommodaties. Geniet volop van al onze andere voorzieningen op deze kindvriendelijke camping. Capfun de Sprookjescamping maakt van jullie Paasvakantie een waar kampeerfeest!

24 juli animatie (13 van 49)
10

Bumpie, Hannah, Droesem, Tati, Maartje, Kabor, Wanda, Lodewijk, Buddy en ja zelfs Botterbaasje, jullie hebben mij en mijn zoontje 3 onvergetelijke weken gegeven...

Remco