Chalet huren met Pasen?
Kom naar de Sprookjescamping!

Chalet huren met Pasen

Nog niets gepland tijdens de paasdagen in 2020? Huur dan een luxe chalet op een Sprookjesachtige camping in Nederland! De Paasvakantie begint zodra jullie in de auto stappen en naar het mooiste plekje rijden. Lekker even niets doen en genieten, samen met de kinderen. Daar krijgen jullie op de Sprookjescamping alle kans voor. Helemaal als jullie één van onze luxe chalets huren, die klaar staan zodra jullie aankomen. Niets uitpakken, opzetten of gedoe met een voortent. Gewoon de tuinset uitstallen en achterover leunen, want de chalets zijn volledig ingericht. Boek direct jullie perfecte chalet met Pasen.

Aankomst
Vertrek
10 Gevonden accommodatietypes
Kaart Foto's
Chalet 4 persoons

Chalet 4 persoons

Volledig ingerichte chalets voor vier personen. Met privacy en een eigen terras. 

 

meer info
Chalet 6 persoons

Chalet 6 persoons

Verschillende chalets voor 6 personen. 

meer info
Comfort chalet 6 persoons

Comfort chalet 6 persoons

Geniet van extra luxe en comfort in deze compleet ingerichte chalet. De chalet is ruim opgezet waardoor jullie kunnen genieten van de gezellige kampeersfeer.

meer info
Chalet Happy Summer 4 persoons

Chalet Happy Summer 4 persoons

Ieder vakantiehuis heeft een vrije ligging waar jullie kunnen genieten van de rust. 

meer info
Chalet Happy Summer 6 persoons

Chalet Happy Summer 6 persoons

De prachtige nieuwe chalets geven een zomers gevoel door de zonnige kleuren. Privacy en gezelligheid op de ruime plekken. 

meer info
Mobile Home 4 persoons

Mobile Home 4 persoons

Willen jullie graag in een prachtige Mobile Home logeren, met direct uitzicht op een speeltuin en een volleybalnet? Boek dan dit huisje.

meer info
Chalet 2 persoons

Chalet 2 persoons

Speciale 2-persoons chalet voor opa & oma of ouder met kind. 

meer info
Chalet Kim 4 persoons

Chalet Kim 4 persoons

De met hout beklede luxe 4 persoons chalet Kim is voorzien van alle gemakken. 

meer info
Chalet Resort 6 persoons

Chalet Resort 6 persoons

De met hout beklede luxe 6 persoons chalet Resort is voorzien van alle gemakken. 

meer info
Chalet Kim Terras 4 persoons

Chalet Kim Terras 4 persoons

De met hout beklede luxe chalet Kim terras is voorzien van alle gemakken en is geschikt voor 4 personen. 

Deze chalets kijken uit over de Elfenvijver en hebben een overdekt terras.

meer info

Chalet huren met Pasen

Wat mogen jullie allemaal verwachten als jullie een chalet huren met Pasen? Een volledige inboedel, zodat het jullie aan niets ontbreekt! Niet alleen de praktische basisartikelen zoals bestek, servies en een waterkoker. Maar ook een koffiezetapparaat, een koelkast met vriesvak, een kookhoek, een televisie en een tuinset met kussens. Koken zal dus geen probleem zijn, maar met de feestdagen is uit eten natuurlijk ook erg leuk. Gelukkig kan dat ook op de Sprookjescamping, wees welkom bij restaurant de Kasteelkeuken voor een heerlijk diner of speciaal (kinder)buffet of kom naar de Eeterij voor een simpelere maaltijd. Elke ochtend begint met de geur van versgezette koffie, vermengd met bedauwd gras. Na het rondrennen in de zon, weten de kinderen de weg naar de ijsjes in het vriesvak. Kleine momenten en mooie vakantieherinneringen in de maak. Waarom geen chalet huren met Pasen op de Sprookjescamping?

Animatieprogramma Pasen 2020

Komen jullie in 2020 met Pasen kamperen op de Sprookjescamping? De Sprookjesfiguren gaan dan weer ontzettend leuke activiteiten met jullie doen en avonturen met jullie beleven. Hier alvast een tipje van de sluier: 

 

Tijdens het Paasweekend gaan de sprookjesfiguren rondreizen door de Sprookjeswereld van de Sprookjescamping om op tijd de eieren en de Paashaas te kunnen vinden. 

 

Wat niet kan ontbreken in het Paasprogramma is Paaseieren zoeken. Geen nood, de sprookjesfiguren zoeken ook met jullie mee!

Voor de Magische Elfjes (0 tot 3 jaar) en Ondeugende Beren (4-5 jaar) is er een Paasspeurtocht, waarin we speuren naar de paashaas aan de hand van spelletjes.

Er zal een avontuurlijke Paasbrunch zijn in de Kasteelkeuken, waar 2 sprookjesfiguren actief zullen zijn.

De Stoere Draken en de Buddy's gaan eierslag spelen. Benieuwd wat dat is? 

 

Kom dan met Pasen naar de Sprookjescamping en beleef de leukste avonturen!

 

Waterspeelparadijzen
De hele dag animatie
Speeltuin op elk veld

Accommodatie huren met Pasen

Er zijn ook andere accommodaties beschikbaar tijdens Pasen. Kies uit vier soorten accommodaties van de Sprookjescamping die beschikbaar zijn tijdens Pasen: Glamping accommodatie, toercaravan of vakantietent. Geniet volop van al onze andere voorzieningen op deze kindvriendelijke camping. De Sprookjescamping maakt van jullie Paasvakantie een waar kampeerfeest!

24 juli animatie (13 van 49)
10

Bumpie, Hannah, Droesem, Tati, Maartje, Kabor, Wanda, Lodewijk, Buddy en ja zelfs Botterbaasje, jullie hebben mij en mijn zoontje 3 onvergetelijke weken gegeven...

Remco