Chalet huren met Pasen?
Kom naar de Sprookjescamping!

Chalet huren met Pasen

Willen jullie ook een magische Pasen beleven? Huur dan een comfortabele chalet op een Sprookjesachtige camping in Nederland! De Paasvakantie begint zodra jullie in de auto stappen en naar het mooiste plekje rijden. Lekker even niets doen en genieten, samen met de kinderen. Daar krijgen jullie op Capfun de Sprookjescamping alle kans voor. Weer of geen weer, op de Sprookjescamping is van alles te beleven. Ons binnen zwembad en zwembad met overkapping zorgen voor volop waterpret en in onze binnenspeeltuin kunnen de kinderen heerlijk binnen spelen.

 

Geniet ook van de geweldige animatie. Beleef elke dag een nieuw avontuur bij het theater en ga mee met de sprookjesvrienden om paaseieren te zoeken. Op Capfun de Sprookjescamping is er genoeg te doen!

 

Boek direct jullie ideale chalet met Pasen.

 

Chalet huren met Pasen

Wat mogen jullie allemaal verwachten als jullie een chalet huren met Pasen? Een volledige inboedel, zodat het jullie aan niets ontbreekt! Niet alleen de praktische basisartikelen zoals bestek, servies en een waterkoker. Maar ook een koffiezetapparaat, een koelkast met vriesvak, een kookhoek, een televisie en een tuinset. Koken zal dus geen probleem zijn, maar met de feestdagen is uit eten natuurlijk ook erg leuk. Gelukkig kan dat ook op Capfun de Sprookjescamping. Wees welkom bij restaurant de Kasteelkeuken voor een heerlijk diner of speciaal (kinder)buffet of kom naar de Eeterij voor een heerlijke pannenkoek, pizza of patat. 

 

Ook heerlijk zwemmen hoort bij een vakantie op de Sprookjescamping. In ons ondiepe binnenzwembad kunnen kinderen zich uren vermaken. Ons diepe bad en spraypark hebben sinds 2023 een overkapping. Hier kan dus nu ook gezwommen worden tijdens Pasen!

Waterspeelparadijzen
De hele dag animatie
Speeltuin op elk veld

Accommodatie huren met Pasen

Er zijn ook andere accommodaties beschikbaar tijdens Pasen. Kies uit diverse soorten accommodaties van Capfun de Sprookjescamping die beschikbaar zijn tijdens Pasen zoals onze prachtige glamping accommodaties. Geniet volop van al onze andere voorzieningen op deze kindvriendelijke camping. 

3T4A1420
10

Bumpie, Hannah, Droesem, Tati, Maartje, Kabor, Wanda, Lodewijk, Buddy en ja zelfs Botterbaasje, jullie hebben mij en mijn zoontje 3 onvergetelijke weken gegeven...

Remco