Chalet huren met Pasen

Huur uw luxe chalet op een sprookjesachtige camping in Nederland!
Uw Paasvakantie begint zodra u in de auto stapt. Lekker niks doen en genieten, samen met uw kinderen. Daar krijgt u op De Sprookjescamping alle kans voor. Helemaal als u één van onze luxe chalets huurt, die klaar staan als u aankomt. Niks uitpakken, niks opzetten en geen gedoe met een voortent. Gewoon de tuinset uitstallen en achterover leunen.

Ruime en complete chalets

Wat mag u allemaal verwachten als u een chalet wilt huren? Een volledige inboedel, zodat het u aan niks ontbreekt! Niet alleen de praktische basisartikelen zoals bestek, servies en een waterkoker. Maar ook een koffiezetapparaat, een koelkast met vriesvak, een kookhoek, een televisie en een tuinset met kussens. U bent dus ingericht op lekker koken, al hebben we ook een pizzeria, pannenkoekencarrousel, snackbar en regelmatig buffetten. Elke ochtend begint met de geur van versgezette koffie, vermengd met bedauwd gras. Na het rondrennen in de zon, weten uw kinderen de weg naar de ijsjes in het vriesvak. Kleine momenten en mooie vakantieherinneringen in de maak. Waarom geen chalet huren op de Sprookjescamping?

Wij hebben ook andere accommodaties beschikbaar tijdens Pasen

Kies uit vier soorten accommodaties van De Sprookjescamping welke beschikbaar zijn tijdens Pasen: vakantiehuis, Wood Cottage, ingerichte toercaravans of een Sprookjeskota (type: Fins huisje) En geniet volop van al onze andere voorzieningen op deze kindvriendelijke camping. De Sprookjescamping maakt van uw Paasvakantie een waar kampeerfeest!

Extra tip

Kies voor gemak op het gras!
Een compleet ingerichte accommodatie huren op onze Sprookjescamping. Dat is niet alleen prettig in de zomer, maar ook in het voor- en najaar. Want u weet: ons Nederlandse klimaat is wel eens onvoorspelbaar. Tijdens een regenbuitje zit u heerlijk warm en droog. Ook prettig als de dagen zonnig zijn, maar het ’s avonds al flink afkoelt. De voordelen zijn groot en u moet het eigenlijk gewoon zelf ervaren.