Chalet huren met Pasen?
Kom naar de Sprookjescamping!

Chalet huren met Pasen

Nog niets gepland tijdens de paasdagen in 2020? Huur dan een luxe chalet op een Sprookjesachtige camping in Nederland! De Paasvakantie begint zodra jullie in de auto stappen en naar het mooiste plekje rijden. Lekker even niets doen en genieten, samen met de kinderen. Daar krijgen jullie op de Sprookjescamping alle kans voor. Helemaal als jullie één van onze luxe chalets huren, die klaar staan zodra jullie aankomen. Niets uitpakken, opzetten of gedoe met een voortent. Gewoon de tuinset uitstallen en achterover leunen, want de chalets zijn volledig ingericht. Boek direct jullie perfecte chalet met Pasen.

Aankomst
Vertrek

Chalet huren met Pasen

Wat mogen jullie allemaal verwachten als jullie een chalet huren met Pasen? Een volledige inboedel, zodat het jullie aan niets ontbreekt! Niet alleen de praktische basisartikelen zoals bestek, servies en een waterkoker. Maar ook een koffiezetapparaat, een koelkast met vriesvak, een kookhoek, een televisie en een tuinset met kussens. Koken zal dus geen probleem zijn, maar met de feestdagen is uit eten natuurlijk ook erg leuk. Gelukkig kan dat ook op de Sprookjescamping, wees welkom bij restaurant de Kasteelkeuken voor een heerlijk diner of speciaal (kinder)buffet of kom naar de Eeterij voor een simpelere maaltijd. Elke ochtend begint met de geur van versgezette koffie, vermengd met bedauwd gras. Na het rondrennen in de zon, weten de kinderen de weg naar de ijsjes in het vriesvak. Kleine momenten en mooie vakantieherinneringen in de maak. Waarom geen chalet huren met Pasen op de Sprookjescamping?

Waterspeelparadijzen
De hele dag animatie
Speeltuin op elk veld

Accommodatie huren met Pasen

Er zijn ook andere accommodaties beschikbaar tijdens Pasen. Kies uit vier soorten accommodaties van de Sprookjescamping die beschikbaar zijn tijdens Pasen: Glamping accommodatie, toercaravan of vakantietent. Geniet volop van al onze andere voorzieningen op deze kindvriendelijke camping. De Sprookjescamping maakt van jullie Paasvakantie een waar kampeerfeest!

24 juli animatie (13 van 49)
10

Bumpie, Hannah, Droesem, Tati, Maartje, Kabor, Wanda, Lodewijk, Buddy en ja zelfs Botterbaasje, jullie hebben mij en mijn zoontje 3 onvergetelijke weken gegeven...

Remco