Chalet huren met Pinksteren

Huur uw chalet op het mooiste plekje van Nederland: De Sprookjescamping!
Uw vakantietijd met Pinksteren start zodra u in uw bolide stapt om naar een plek toe te gaan om te onstspannen, genieten en lekker niks doen met uw kinderen. Maar... u weet nog niet waar u heen wilt gaan? Dan is de Sprookjescamping het perfecte vakantieverblijf voor u en uw kinderen. Alles is bij aankomst regelt als u één van onze luxe chalets huurt. Deze staan volledig klaar om u te verwelkomen. Alles staat al, niet dat gedoe met de voortent en u kunt er zo in!
Het enige wat u nog hoeft te doen is de tuinset op te zetten en u kunt beginnen met achterover leunen.

Gemak voor groot en klein

Dat krijgt u als u een compleet ingerichte luxe chalet huurt op de Sprookjescamping. U kunt zelfs buiten de zomerperiode om profiteren van het gemak van onze luxe chalets. In het voor- en najaar staan onze chalets ook weer voor u klaar om u alle gemakken te bieden, ook tijdens slecht weer. Want u weet: ons Nederlandse klimaat is wel eens onvoorspelbaar. Mocht er een regenbuitje overtrekken, dan zit u nog altijd heerlijk droog en warm in uw chalet. Dit is natuurlijk prettig als er heel wat zonnige dagen zijn, maar ook als de temperatuur 's avonds flink daalt.

De voordelen van een luxe chalet huren tijdens Pinksteren op de Sprookjescamping zijn groot, net als de andere periodes. U zou het zelf eigenlijk moeten ervaren!

Compleet ingerichte en ruime chalets

U vraagt zich natuurlijk af wat u allemaal kunt verwachten als u één van onze luxe chalets huurt. Onze chalets zijn compleet ingericht met een volledige inboedel met alles erop en eraan. Naast de praktische basismiddelen zoals eetgerei, servies en een waterkoker zijn ook een koffiezetapparaat, koelkast met vriesvak, een eigen kookplatform, televisie met DVD speler en een tuinset met kussens aanwezig.

Onze luxe chalets zijn zo ingericht dat uzelf heerlijk kunt koken. Heeft u een avond geen zin om te koken, dan kunt u onze Botteria (pizzeria), heerlijke pannenkoekencarrousel, snackcorner bezoeken voor een heerlijk maaltje. Daarnaast bieden wij ook regelmatig buffetten aan in onze snackbar en het Restaurant "De Kasteelkeuken". Laat uzelf verwennen en huur een luxe chalet op de Sprookjescamping. Elke magische dag op de Sprookjescamping zal voor u beginnen met de heerlijk verse geur van net gezette koffie samen gepaard met de reuk van bedauwd gras. Nadat uw kinderen terugkomen van leuke activiteiten en het spelen in de zon, zullen uw kinderen de weg naar het vriesvak gemakkelijk kunnen vinden voor een heerlijke ijsco. Samen met uw (klein)kinderen zult u mooie kleine momenten en blijvende vakantieherinneringen meemaken.