Chalet huren met Pinksteren
Kom naar de Sprookjescamping

Chalet huren met Pinksteren

De feestdagen vieren is het mooiste op een camping. Heerlijk genieten van de lente en dat in een volledig ingerichte chalet. Jullie hoeven niet meer verder te zoeken voor Pinksteren, want Capfun de Sprookjescamping heeft alles wat jullie nodig hebben. Speciale kinderfaciliteiten, elke dag animatie en theatershow en rondlopende sprookjesfiguren. De perfecte start voor een topvakantie met kinderen tot en met 10 jaar.  Weten jullie al welke chalet jullie gaan huren met Pinksteren? Boek hem dan direct online en laat jullie vakantie maar beginnen met Pinksteren!

 

Chalet huren met Pinksteren op Capfun de Sprookjescamping

Dat krijgen jullie als jullie een compleet ingerichte comfortabele chalet huren op Capfun de Sprookjescamping. Zelfs buiten de zomerperiode om, kunnen jullie profiteren van het gemak van de luxe chalets. In het voor- en najaar en tijdens Pinksteren staan de chalets ook weer voor jullie klaar om alle gemakken te bieden, ook tijdens slecht weer. Mocht er een regenbuitje overtrekken, dan zitten jullie nog altijd heerlijk droog en warm in het chalet. De voordelen van een luxe chalet huren tijdens Pinksteren op de Sprookjescamping zijn groot, net als de andere periodes. Jullie zouden het eigenlijk zelf moeten ervaren!

De chalets zijn compleet ingericht met een volledige inboedel. Naast de praktische basismiddelen zoals eetgerei, servies en een waterkoker zijn ook een koffiezetapparaat, koelkast met vriesvak, een eigen kookplatform, televisie en een tuinset aanwezig. De chalets zijn zo ingericht dat jullie heerlijk zelf kunnen koken. Maar tijdens Pinksteren is buiten de chaletdeur eten natuurlijk heerlijk! Kom dan naar de Eeterij voor een lekkere snack of naar restaurant de Kasteelkeuken voor een uitgebreidere maaltijd. Daarnaast bieden wij ook een (kinder)buffet aan in het restaurant. Huur een chalet met Pinksteren op de leukste kindercamping van Nederland en beleef een magische vakantie!

Waterspeelparadijzen
De hele dag animatie
Speeltuin op elk veld
3T4A1420
10

Bumpie, Hannah, Droesem, Tati, Maartje, Kabor, Wanda, Lodewijk, Buddy en ja zelfs Botterbaasje, jullie hebben mij en mijn zoontje 3 onvergetelijke weken gegeven...

Remco