Chalet huren met Pinksteren
Kom naar de Sprookjescamping

Chalet huren met Pinksteren

De feestdagen vieren is het mooiste op een camping, heerlijk genieten van de lente en dat in een volledig ingerichte chalet. Jullie hoeven niet meer verder te zoeken voor Pinksteren 2021, want Capfun de Sprookjescamping heeft alles wat jullie nodig hebben. Speciale kinderfaciliteiten, elke dag animatie en theatershow en ronddartelende Sprookjesfiguren. De perfecte start voor een top vakantie met kids tot en met 10 jaar. Tijdens het Pinksterweekend is er een speciaal thema. Dit jaar wordt er speciaal voor Lodewijk de Kikkerprins een bal georganiseerd. Kom jij ook dansen op het bal met alle sprookjesfiguren?

Weten jullie al welke chalet jullie gaan huren met Pinksteren? Boek hem dan direct online en laat jullie vakantie maar beginnen met Pinksteren!

 

Chalet huren met Pinksteren op Capfun de Sprookjescamping

Dat krijgen jullie als jullie een compleet ingerichte comfortabele chalet huren op Capfun de Sprookjescamping. Zelfs buiten de zomerperiode om, kunnen jullie profiteren van het gemak van de luxe chalets. In het voor- en najaar en tijdens Pinksteren staan de chalets ook weer voor jullie klaar om alle gemakken te bieden, ook tijdens slecht weer. Want jullie weten: ons Nederlandse klimaat is wel eens onvoorspelbaar. Mocht er een regenbuitje overtrekken, dan zitten jullie nog altijd heerlijk droog en warm in het chalet. Dit is natuurlijk prettig als er heel wat zonnige dagen zijn, maar ook als de temperatuur 's avonds flink daalt. De voordelen van een luxe chalet huren tijdens Pinksteren op de Sprookjescamping zijn groot, net als de andere periodes. Jullie zouden het eigenlijk zelf moeten ervaren!

De chalets zijn compleet ingericht met een volledige inboedel met alles erop en eraan. Naast de praktische basismiddelen zoals eetgerei, servies en een waterkoker zijn ook een koffiezetapparaat, koelkast met vriesvak, een eigen kookplatform, televisie en een tuinset aanwezig. De chalets zijn zo ingericht dat jullie heerlijk zelf kunnen koken. Maar tijdens de Pinksteren is buiten de chalet deur eten natuurlijk heerlijk! Kom dan naar de Eeterij voor een makkelijke maaltijd of snack of naar restaurant de Kasteelkeuken. Daarnaast bieden wij ook regelmatig (kinder)buffetten aan in het restaurant. Huur een chalet met Pinksteren op de kindercamping van Nederland en beleef een magische vakantie!

Waterspeelparadijzen
De hele dag animatie
Speeltuin op elk veld
24 juli animatie (13 van 49)
10

Bumpie, Hannah, Droesem, Tati, Maartje, Kabor, Wanda, Lodewijk, Buddy en ja zelfs Botterbaasje, jullie hebben mij en mijn zoontje 3 onvergetelijke weken gegeven...

Remco