Online activiteiten deze winter

Sprookjesclub in plaats van Magische middagen

Helaas kunnen dit jaar de magische middagen niet doorgaan. In plaats daarvan hebben we deze winter een uitgebreid programma op de Sprookjesclub. Je kunt elke week een nieuwe knutsel, activiteit of video verwachten. Zo kun je dansen met Droesem in de dansvideo's en komen er superspannende voorleesverhaaltjes op de Sprookjesclub.

 

 

Wat is er te doen op de website van de Sprookjesclub?

Kom kijken in de knutselkamer en kies een knutsel die je leuk vindt. In de activiteitenkamer vind je magische activiteiten zoals spelletjes met Hannah, proefjes van Buddy en leuke recepten van Kabor. Ook kun je thuis je eigen photoshoot doen. Tati legt je alles uit.

 

Heb je de voorleesverhaaltjes gemist? In de verhalenkamer kun je dit jaar weer nieuwe video’s verwachten. Verschillende sprookjesvrienden zullen weer super spannende verhalen voorlezen. Zo leest Wanda voor uit haar geheime dagboek en leest Tati een verhaal over een toverfee en een prins. Natuurlijk leest ook Hannah een verhaal uit haar avonturenboek en vertelt Lodewijk over één van zijn avonturen deze zomer.

 

Heb je altijd al willen dansen met de sprookjesvrienden? Deze winter kan dat! In deze video’s kun je samen met Droesem en andere sprookjesvrienden dansen op bekende liedjes van Capfun de Sprookjescamping. Doe je ook mee? Houdt de Sprookjesclub goed in de gaten.

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op de Sprookjesclub.

Sprookjesthema
Waterspeelparadijzen
Speeltuinen op elk veld
689B4541
9,5

Ik heb mij heel goed vermaakt samen met mijn vriendjes. Het zwembad was leuk en elke dag theater kijken voor een spannend verhaal.

Simone (7 jr.)