Dé familiecamping van Nederland!

De leukste familiecamping van Nederland!

De Sprookjescamping is een geweldige familiecamping waar kinderdromen uitkomen. Nieuwe vriendjes maken is geen probleem en hier maken jullie elke dag nieuwe dingen mee. Zoals toneelspelen voor een groot publiek, een modeshow lopen of een Sprookjesfietstocht. Er zijn tientallen verschillende activiteiten voor de kleintjes, maar ook voor de ouders. Daarom is de luxe Sprookjescamping een fantastische ervaring voor kinderen van nul tot en met 10 jaar en hun (groot)ouders. Zijn jullie op zoek naar een familiecamping in Nederland? Ontdek onze combinatie van luxe, comfort en vrijheid. De plek waar jullie je geen moment hoeven te vervelen! 

Aankomst
Vertrek
2 Gevonden accommodatietypes
Kaart Foto's
Kampeerplaats comfort

Kampeerplaats comfort

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 6 of 10 ampére en een centraal watertappunt. De plekken zijn op de volgende velden: Feeëndans, Bloementuin, Drakenvlam, Kikkerland en de Paddestoel.

meer info
Kampeerplaats comfort plus

Kampeerplaats comfort plus

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 10 ampére en een eigen watertappunt en waterafvoer. De plekken zijn op de volgende velden: Drakenschat, Kabouterbaard, Kabouterlaars en de Kaboutermuts.

meer info

Tijd voor spanning en ontspanning op deze familiecamping

Het is heerlijk om te zien hoe kinderen zich vermaken. Bij de knutselclub, een hip hop workshop en of een levend strategospel, het is altijd gezellig en leuk! Voor een aantal activiteiten op de familiecamping delen we de kinderen in naar leeftijd. Zodat iedereen plezier heeft. Daarbij vergeten we de volwassenen natuurlijk ook niet. Zij kunnen lekker relaxen in het bubbelbad of onder de zonnebank. Vakantie voor de hele gezin. Dat is het doel van de Sprookjescamping, een echte familiecamping voor kinderen tot en met 10 jaar en hun (groot)ouders.

Gratis WIFI
Elke dag Theater
Sprookjesthema

Niet te ver reizen

Reizen naar de vakantieplek is niet altijd een pretje. Vliegtuigen hebben vertraging of de wegen staan vol files. Kom naar de Sprookjescamping voor gegarandeerd fijne dagen! Wij zijn te vinden in het noordoosten van Nederland, dus dat is nooit meer dan een kleine dag reizen. Op deze site zijn allerlei filmpjes, foto’s en verhalen over wat jullie hier mogen verwachten te zien. Een familiefeest voor jong en oud, in één van de mooiste gebieden van Nederland. Controleer de beschikbaarheid en boek direct op deze familiecamping en geniet samen met het hele gezin of de hele familie van een geweldige magische vakantie.