Familiecamping in Drenthe
Kom naar de Sprookjescamping

Familiecamping Drenthe

Kamperen of verblijven met het gezin op een kindvriendelijke familiecamping in de Vechtstreek niet ver van Drenthe, kun je het best op de Sprookjescamping. Dit is de familiecamping van Nederland. Al jaren de Topcamping ANWB voor gezinnen.

Alle dagen animatie, avonturen en theater speciaal voor kinderen tussen 0 en 10 jaar. Kom met jullie familie naar de Sprookjescamping voor een verblijf om nooit meer te vergeten!

Aankomst
Vertrek

Familiecamping Drenthe met Sprookjesthema

Wie is er nu niet opgegroeid met sprookjes? Sprookjes zijn fantastisch en het brengt kinderen in een wondere wereld. Hun fantasie wordt geprikkeld en zij beleven avonturen die zij niet voor mogelijk houden. Daarom is een verblijf op de Sprookjescamping zo leuk. Zij zullen zich geen moment vervelen en zullen het nog lang hebben over hun verblijf op de Sprookjescamping.

kom je voor het eerst op deze familiecamping, dan is het ook leuk voor de kinderen om kennis te maken met alle sprookjesfiguren. Op het youtube kanaal stellen ze zich allemaal voor en staan er naast de theatershows ook voorleesverhaaltjes door Hannah en kun je leren over allerlei onderwerpen van alle sprookjesfiguren in de Sprookjesschool. Willen jullie niets missen van de avonturen van de sprookjesfiguren, houdt dan ons Youtube kanaal in de gaten. Hannah de Heldhaftige maakt vlogs van al haar avonturen. Bekijk wat de sprookjesfiguren allemaal beleven. 

Verblijf op de Sprookjescamping

Familiecamping Drenthe, dagelijks spetterende shows

De theatershows zijn een geweldige ervaring voor het hele gezin. In de Sprokkelplaats is elke avond een theatershow met diverse sprookjesfiguren. Bumpie haalt alle kinderen op bij de Bumpiehalte en dan gaan de kinderen met ouders en andere sprookjesfiguren gezamenlijk naar de Sprokkelplaats, al dansend en zingend! In de Sprokkelplaats worden de kinderen in het middelpunt geplaatst. Het avontuur gaat beginnen! Elke dag een ander  avontuur waar je als hele familie of gezin van kunt genieten. Er wordt gezongen en gedanst. In het hoogseizoen hebben zelfs de kinderen een rol in de theatershow. Dan wordt er een Sprokkeltheaterclub opgericht waar de kinderen zelfs auditie voor moeten doen.

Een van de vele avonturen om nooit te vergeten en het hele gezin zal bijblijven voor de rest van hun leven. Bij familie horen natuurlijk ook opa en oma. Voor complete familiepret tijdens de vakantie zijn opa en oma ook welkom. Ze zullen gloeien van trots als ze hun kleinkinderen zien stralen in het theater. Maak ook herinneringen op de familiecamping vlakbij de grens van Drenthe!

3T4A5764kopie