Familiecamping in Drenthe
Kom naar de Sprookjescamping

Familiecamping Drenthe

De leukste familiecamping vind je nabij Drenthe! Bij Capfun de Sprookjescamping geniet het hele gezin van de fijnste vakantie. Kinderen kunnen urenlang spelen in de speeltuinen of het zwemparadijs terwijl ouders genieten van de zon voor de tent of accommodatie. Het sprookjesthema dat op de hele camping terugkomt, maakt de magische vakantie een unieke beleving voor de kinderen. Voor kinderen van nul tot en met tien jaar is er iedere dag animatie, en de kinderen kunnen deelnemen aan één van de leeftijdsgroepen. Zo leren ze veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kennen! Je hoeft je dus nooit te vervelen. Kom ook naar Capfun de Sprookjescamping, de leukste familiecamping bij Drenthe!

 

Keuze uit veel accommodaties bij familiecamping Drenthe

Kamperen jullie het liefst met een tent of maken jullie liever gebruik van één van de accommodaties van Capfun de Sprookjescamping? Voor wie iets meer comfort en luxe zoekt tijdens de vakantie zijn er ook chalets en glamping accommodaties beschikbaar. Onze accommodaties zijn beschikbaar voor gezinnen tot zes personen. Wanneer je een kampeerplaats kiest, heb je keuze uit de velden Toverstaf en Toverhoed op onze camping. Reserveer nu de leukste vakantie op de familiecamping bij Drenthe!

Verblijf op Capfun de Sprookjescamping

Familiecamping Drenthe met Sprookjesthema

Wie is er nu niet opgegroeid met sprookjes? Sprookjes zijn fantastisch en het brengt kinderen in een wondere wereld. Hun fantasie wordt geprikkeld en de kids beleven avonturen die zij niet voor mogelijk houden. Alle gebouwen, tot aan het sanitair complex, zijn volledig in sprookjesthema. Overal is rekening gehouden met een fijne familie vakantie. Zo is het sanitair complex ingericht met speciale wasbakken voor de kinderen waar zij zelf bij kunnen. Ook zijn er speciale verhoogde familiedouches zodat iedereen na een lange dag spelen een frisse douche kan nemen.

 

Kom je voor het eerst op deze familiecamping? Maak dan vast kennis met alle sprookjesfiguren die rondlopen op Capfun de Sprookjescamping via YouTube! Hier stellen onze sprookjesfiguren zich allemaal voor en staan er naast de theatershows ook voorleesverhaaltjes van Hannah op. Houdt ons YouTubekanaal in de gaten om helemaal niets te missen van Capfun de Sprookjescamping. Hannah de Heldhaftige maakt zelfs vlogs!

097_Camping_Sprookjescamping_2023

Altijd iets te doen op de familiecamping nabij Drenthe

Op Capfun de Sprookjescamping is altijd iets te doen. Er is een geweldig zwemparadijs, zowel binnen als buiten en een grote overdekte speeltuin. Wil je vanaf de accommodatie de kinderen in het oog houden? Ook in de buurt van iedere kampeerplaats is een speeltuintje te vinden. De sprookjesfiguren brengen regelmatig een bezoekje aan de velden, iedere keer weer een grote verrassing voor de kinderen! Willen jullie een dagje erop uit? Breng dan bijvoorbeeld een bezoek aan het centrum van Hardenberg of huur een fiets bij Capfun de Sprookjescamping en ontdek de prachtige omgeving van het Vechtdal. Op zoek naar een dag vol actie? Dan zijn ook pretparken als Slagharen en Hellendoorn binnen een half uur met de auto te bereiken!

 

Iedere avond is er op Capfun de Sprookjescamping een spetterende theatershow te zien in de Sprokkelplaats. Verschillende sprookjesfiguren spelen hierin mee. Al dansend en zingend haalt Bumpie de ouders en kinderen op bij de Bumpiehalte om gezamenlijk naar de Sprokkelplaats te lopen. Iedere dag is er weer een ander avontuur te zien in de Sprokkelplaats. Zijn jouw kinderen ook zo creatief en enthousiast? In het hoogseizoen kunnen ze zelfs meedoen met de theatershows! Een unieke beleving die de vakantie nog magischer maakt voor de kinderen. Natuurlijk mogen opa en oma ook komen kijken! Zo is de familiepret helemaal compleet en kunnen opa en oma trots kijken naar hun kleinkind(eren) in het theater. Maak de mooiste herinneringen met de hele familie tijdens je vakantie op de familiecamping op de grens van Drenthe.