Familiecamping in Drenthe
Kom naar de Sprookjescamping

Familiecamping Drenthe

Kamperen of verblijven op een kindvriendelijke familiecamping in de Vechtstreek nabij  Drenthe, doe je op de Sprookjescamping. De Sprookjescamping is dé familiecamping van Nederland. Al jaren op rij wordt onze camping geprezen als Topcamping ANWB voor gezinnen. Voor kinderen van 0 t/m 10 jaar is er iedere dag animatie, spel en avontuur. Bij onze familiecamping vervelen de kinderen zich nooit. Er zijn verschillende speeltuinen, zowel binnen als buiten en ook ons waterspeelparadijs is binnen en buiten te vinden. Kom met het hele gezin genieten op de familiecamping in Drenthe, een magisch verblijf om nooit meer te vergeten!

Aankomst
Vertrek

Verblijf op de Sprookjescamping

Familiecamping Drenthe met Sprookjesthema

Wie is er nu niet opgegroeid met sprookjes? Sprookjes zijn fantastisch en het brengt kinderen in een wondere wereld. Hun fantasie wordt geprikkeld en zij beleven avonturen die zij niet voor mogelijk houden. Daarom is een verblijf op de Sprookjescamping zo leuk. Zij zullen zich geen moment vervelen en zullen het nog lang hebben over hun verblijf op de Sprookjescamping.

kom je voor het eerst op deze familiecamping, dan is het ook leuk voor de kinderen om kennis te maken met alle sprookjesfiguren. Op het youtube kanaal stellen ze zich allemaal voor en staan er naast de theatershows ook voorleesverhaaltjes door Hannah en kun je leren over allerlei onderwerpen van alle sprookjesfiguren in de Sprookjesschool. Willen jullie niets missen van de avonturen van de sprookjesfiguren, houdt dan ons Youtube kanaal in de gaten. Hannah de Heldhaftige maakt vlogs van al haar avonturen. Bekijk wat de sprookjesfiguren allemaal beleven. 

Familiecamping Drenthe met Sprookjesthema

Wie is er nu niet opgegroeid met sprookjes? Sprookjes zijn fantastisch en het brengt kinderen in een wondere wereld. De fantasie van kinderen wordt constant geprikkeld tijdens het verblijf op onze familiecamping. De kinderen ontmoeten heuse sprookjesfiguren zoals Hannah de Heldhaftige, Droesem de Draak en Kabor Kabouter. Zelfs al ver voor jullie bezoek aan de familiecamping nabij Drenthe kunnen de kinderen al kennis maken met de sprookjesfiguren via ons YouTube kanaal. Hier stellen alle Sprookjesfiguren zich één voor één voor. Ook kun je hier verschillende theatershows en voorleesverhaaltjes vinden. Voor de leergierige kinderen zijn er filmpjes over allerlei onderwerpen in de Sprookjesschool. Abonneer je op ons YouTube kanaal om alle verhalen van de sprookjesfiguren te volgen.

 

Iedere avond is er op de Sprookjescamping een spetterende theatershow te zien in de Sprokkelplaats. Verschillende sprookjesfiguren spelen hierin mee. Al dansend en zingend haalt Bumpie de ouders en kinderen op bij de Bumpiehalte om gezamenlijk naar de Sprokkelplaats te lopen. Iedere dag is er weer een ander avontuur te zien in de Sprokkelplaats. Zo verveelt het nooit om te komen kijken! Kinderen kunnen in het hoogseizoen zelfs meespelen in de theatershows, zo wordt het avontuur tijdens hun vakantie nog meeslepender. Natuurlijk mogen opa en oma ook komen kijken! Zo is de familiepret helemaal compleet en kunnen opa en oma trots kijken naar hun kleinkind(eren) in het theater. Maak de mooiste herinneringen met de hele familie tijdens je vakantie op de familiecamping op de grens van Drenthe.

Familiecamping Drenthe, vakantie voor ouder en kind

Dé familiecamping van Drenthe biedt dagelijks animatie voor de kinderen. Hierdoor kunnen niet alleen zij hun energie kwijt, maar hebben ook de ouders of opa en oma tijd om te ontspannen tijdens hun vakantie. Ga lekker genieten van de zon bij je tent of accommodatie terwijl de kinderen zich kostelijk vermaken bij de clubs of in de speeltuinen. In de omgeving van de Sprookjescamping kun je ook heerlijk wandelen en fietsen. Een fijne activiteit voor het hele gezin. Fietsen zijn natuurlijk te huur bij onze familiecamping. Naast wandelen en fietsen zijn er nog talloze activiteiten in deze prachtige omgeving te beleven. De familiecamping van Drenthe heeft alles voor de ideale familievakantie.