Kom naar de Sprookjescamping
De familiecamping in Nederland!

Familiecamping in Nederland!

Er even tussen uit met de hele familie in een magische omgeving? Kom naar de Sprookjescamping, de familiecamping van Nederland. Op onze familiecamping vind je de leukste activiteiten voor kinderen van 0 t/m 10 jaar. Alle faciliteiten zijn aangepast aan kinderen en families, zodat iedereen optimaal kan genieten van een ontspannen vakantie. En dat ook nog eens op één van de mooiste plekjes van Nederland, in het Vechtdal bij Hardenberg. Kom langs, ontmoet onze Sprookjesfiguren en ontdek met het gezin de omgeving op de mooiste familiecamping van Nederland!

Aankomst
Vertrek

Overnacht op de familiecamping

Vermaak op de leukste familiecamping van Nederland

Wanneer je een bezoek brengt aan de leukste familiecamping van Nederland, dan wil je natuurlijk veel leuke en gezellige dingen doen! Iedere dag zijn er nieuwe theatershows te zien, waar de kinderen tijdens het hoogseizoen zelf in kunnen meespelen. Dit vindt allemaal plaats in ons prachtige gethematiseerde theater, de Sprokkelplaats. Iedere dag is er veel animatie voor de kinderen en kunnen zij uren spelen in de speeltuinen en de waterspeelparadijzen. Zit het weer een dagje tegen? Kom dan klimmen en klauteren in onze indoor speeltuin of ga zwemmen in het overdekte waterspeelparadijs. Zo hoef je je nooit te vervelen. Voor kinderen zijn er animatieclubs geschikt voor verschillende leeftijden, zodat het voor iedereen een plezier is om naar de Sprookjescamping te gaan. Ons professionele animatieteam verzorgt dagelijks verschillende activiteiten zoals knutselen, kinderdisco's, waterpret en nog veel meer. Ook voor (groot)ouders zijn er regelmatig leuke activiteiten om aan deel te nemen, zodat het voor iedereen een leuke vakantie is.

Animatie, theater en kinderfaciliteiten op de familiecamping van Nederland

Voor het bezoek op onze familiecamping kunnen de kinderen al kennis maken met de verschillende Sprookjesfiguren via ons YouTube kanaal. Maak kennis met Hannah de Heldhaftige, Tati de Toffe Toverfee, Droesem de Draak en Kabor Kabouter. Bekijk de vlogs en wordt meegenomen in de avonturen van onze Sprookjesfiguren op de camping. Zelfs voorleesverhaaltjes en andere leerzame video’s zijn op ons kanaal te vinden. Sommige theatershows van de Sprookjescamping zijn ook te vinden op het kanaal. Zo kunnen de kinderen zich extra verheugen op het bezoek aan de Sprookjescamping.

 

Om helemaal te kunnen ontspannen op onze familiecamping is een fijne douche aan het eind van de dag natuurlijk onmisbaar. Bij de Sprookjescamping kun je dan ook gebruik maken van onze uitstekende sanitaire voorzieningen. Nette douchegebouwen waar rekening is gehouden met kinderen. Zo zijn er familiedouches en verhoogde douches voor kinderen. Ook de wasbakken zijn op verschillende hoogtes geplaatst zodat kinderen gemakkelijk hun handen kunnen wassen of tanden kunnen poetsen. Daarnaast is douchen geheel gratis en is het niet beperkt qua tijd. Gebruik van warm water voor de vaat en handwasjes is eveneens gratis. En zelfs onze sanitair gebouwen zijn helemaal in sprookjes thema.

Indoor Speeltuin
Waterspeelparadijzen
Theater en Animatie

Vakantie vieren op de leukste familiecamping van Nederland

Het is heerlijk om te zien hoe kinderen zich vermaken. Bij de knutselclub, een hip hop workshop en of een levend strategospel, het is altijd gezellig en leuk! Voor een aantal activiteiten op de familiecamping delen we de kinderen in naar leeftijd. Zodat iedereen plezier heeft. Daarbij vergeten we de volwassenen natuurlijk ook niet. Zij kunnen lekker relaxen in het bubbelbad of onder de zonnebank. Vakantie voor de hele gezin. Dat is het doel van de Sprookjescamping, een echte familiecamping voor kinderen tot en met 10 jaar en hun (groot)ouders.

24 juli animatie (13 van 49)
10

Bumpie, Hannah, Droesem, Tati, Maartje, Kabor, Wanda, Lodewijk, Buddy en ja zelfs Botterbaasje, jullie hebben mij en mijn zoontje 3 onvergetelijke weken gegeven...

Remco