De familiecamping in
Nederland!

Familiecamping in Nederland!

Er even tussen uit met de hele familie in een magische omgeving? Jullie zijn welkom op de Sprookjescamping, de familiecamping Nederland. De Sprookjescamping is voor ieder kind tot en met 10 jaar en natuurlijk zijn ouders, grootouders, tantes, ooms, achterneef, dus de hele familie! De Sprookjescamping ligt in één van de mooiste gebieden van Nederland, in het Vechtdal bij Hardenberg. Ontdek de familiecamping in Nederland, waar tien Sprookjesfiguren wonen. De Sprookjescamping is de mooiste familiecamping van Nederland. Dus zijn jullie nog op zoek naar een familiecamping Nederland, kom dan naar de Sprookjescamping!

Aankomst
Vertrek

Hoe kom jij onvernachten?

Altijd vermaken op de leukste familiecamping Nederland

Jullie komen met de familie naar de leukste familiecamping van Nederland, dan willen jullie natuurlijk heel veel leuke en gezellige dingen doen! De Sprookjescamping is daarvoor de ideale kindercamping! Niet alleen is er iedere dag, ook tijdens het laagseizoen, animatie & theater, ook zijn er geweldige faciliteiten!

Animatie
Iedere dag een animatieprogramma verzorgt door het professionele animatieteam. Met knutselactiviteiten, kinderdisco's, waterpret en nog veel meer. De kinderen worden vaak ingedeeld in de speciale leeftijdclubs, zo hebben zij altijd activiteiten die passen bij hun leeftijd. En voor de (groot)ouders? Daar zijn ook regelmatig leuke activiteiten voor!

Theater
De Sprookjesfiguren beleven veel avonturen en natuurlijk willen jullie dit ook graag zien, daarom is er iedere dag een theatervoorstelling. De Sprokkelplaats is een mooi gethematiseerd theater waar de kinderen lekker bij elkaar kunnen zitten en genieten met de familie van de voorstelling.

Faciliteiten
Natuurlijk willen jullie ook weleens met de familie samen genieten, dat kan uiteraard ook op deze 5 sterren familiecamping. Ga lekker spetteren in de waterspeelparadijzen indoor en outdoor, eet een hapje bij restaurant de Kasteelkeuken of ga in één van de vele speeltuintjes jullie eigen avontuur beleven. Kortom er is genoeg te doen op de familiecamping Nederland! 

3T4A5772kopie