Kom naar de Sprookjescamping
De familiecamping in Nederland!

Familiecamping in Nederland!

Met het hele gezin naar de leukste familiecamping van Nederland! De Sprookjescamping is de camping waar je een magische vakantie beleeft! Voor kinderen van 0 tot en met 10 jaar zijn er iedere dag spannende avonturen te beleven met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes en met de levensechte sprookjesfiguren van de camping. Alle camping faciliteiten zijn aangepast aan kinderen en families, zodat iedereen optimaal kan genieten van een ontspannen vakantie. En dat ook nog eens op één van de mooiste plekjes van Nederland, in het Vechtdal bij Hardenberg. Kom langs, ontmoet onze Sprookjesfiguren en ontdek met het gezin de omgeving op de mooiste familiecamping van Nederland!

 

Vermaak op de leukste familiecamping van Nederland

Wanneer je een bezoek brengt aan de leukste familiecamping van Nederland, dan wil je natuurlijk veel leuke en gezellige dingen doen! Iedere dag zijn er nieuwe theatershows te zien, waar de kinderen tijdens het hoogseizoen zelf in kunnen meespelen. Alles op de camping is helemaal gericht op het sprookjesthema, zo ook het sprokkeltheater waar de theatershows te zien zijn. Bumpie haalt de kinderen vrolijk op om samen naar het theater te lopen voor de show!

 

Naast de spetterende theatershows kunnen de kinderen urenlang plezier maken in ons prachtige zwemparadijs, de indoor speeltuin of één van de vele speeltuinen op de velden. Er is namelijk altijd een speeltuin in de buurt van de kampeerplaats of accommodatie, zo kunnen ouders lekker genieten in de zon terwijl de kinderen zich kostelijk vermaken. Als kers op de taart komen de sprookjesfiguren regelmatig langs bij de speeltuinen, zo worden de kinderen iedere keer weer verrast. Ook zijn er animatieclubs geschikt voor verschillende leeftijden, zodat het voor iedereen een plezier is om naar Capfun de Sprookjescamping te gaan. Ons professionele animatieteam verzorgt dagelijks verschillende activiteiten zoals knutselen, kinderdisco's, waterpret en nog veel meer. Ook voor (groot)ouders zijn er regelmatig leuke activiteiten om aan deel te nemen, zodat het voor iedereen een leuke vakantie is.

Overnacht op de familiecamping

Animatie, theater en kinderfaciliteiten

Voor het bezoek op onze familiecamping kunnen de kinderen al kennis maken met de verschillende Sprookjesfiguren via ons YouTubekanaal. Maak kennis met Hannah de Heldhaftige, Tati de Toffe Toverfee, Droesem de Draak en Kabor Kabouter. Bekijk onze vlogs, voorleesverhalen en andere leerzame video’s en avonturen die zich afspelen op de Sprookjescamping en laat kinderen zich extra verheugen op een vakantie naar de Sprookjescamping. Sommige theatershows van de Sprookjescamping zijn ook te vinden op het kanaal!

 

Om helemaal te kunnen ontspannen op onze familiecamping is een fijne douche aan het eind van de dag natuurlijk onmisbaar. Daarom hebben we bij Capfun de Sprookjescamping gezorgd voor uitstekende sanitaire voorzieningen voor het hele gezin. Zo zijn er speciale verhoogde familiedouches en verschillende hoogtes wasbakken en toiletten waar ook de kinderen goed bij kunnen. Daarnaast is douchen geheel gratis en niet beperkt qua tijd. Gebruik van warm water voor de vaat en handwasjes is eveneens gratis. Zelfs onze sanitair gebouwen zijn helemaal in sprookjes thema.

Indoor Speeltuin
Waterspeelparadijzen
Theater en Animatie

Vakantie vieren op de leukste familiecamping van Nederland

Het is heerlijk om te zien hoe kinderen zich vermaken. Bij de knutselclub, een hip hop workshop en of een levend strategospel, het is altijd gezellig en leuk! De ideale vakantie voor jonge kinderen. Voor een aantal activiteiten op de familiecamping delen we de kinderen in naar leeftijd. Zodat iedereen plezier heeft. Daarbij vergeten we de volwassenen natuurlijk ook niet. Zij kunnen bijvoorbeeld lekker relaxen in het bubbelbad. Dat is het doel van Capfun de Sprookjescamping, een echte familiecamping voor kinderen tot en met 10 jaar en hun (groot)ouders.

3T4A1420
10

Bumpie, Hannah, Droesem, Tati, Maartje, Kabor, Wanda, Lodewijk, Buddy en ja zelfs Botterbaasje, jullie hebben mij en mijn zoontje 3 onvergetelijke weken gegeven...

Remco