Dé familiecamping van Overijssel
Kom naar de Sprookjescamping

Familiecamping Overijssel

Kom ook je vakantie vieren op de leukste familiecamping van Overijssel! De hele dag gezelligheid en vermaak, dat is wat je zult vinden op de Sprookjescamping. Genieten voor jong en oud door de uitstekende 5 sterren faciliteiten. De Sprookjescamping vind je ook nog eens in het mooiste gebied van Nederland, het Vechtdal. Ga er op uit met de hele familie, wandelend of met de fiets. Ook andere leuke activiteiten zijn dicht in de buurt van de kindercamping. Ga bijvoorbeeld een dagje naar Slagharen of Avonturenpark Hellendoorn! Beleef een echte Sprookjesvakantie waar je heuse sprookjesfiguren zult ontmoeten en met wie je de spannendste avonturen gaat beleven.

Aankomst
Vertrek

Elke dag weer nieuwe avonturen op leukste familiecamping van Overijssel

Op onze familiecamping in Overijssel beleef je iedere dag weer spannende avonturen. Elke dag is er animatie en een theatershow. Niet zomaar een theatershow, maar één met echte Sprookjesfiguren. Voor de kinderen die het leuk vinden is er in het hoogseizoen zelfs de mogelijkheid om mee te spelen in de theatershows. Als opa en oma niet op de kindercamping verblijven, en toch willen komen kijken, dan zijn ze van harte welkom! Zo wordt het voor iedereen een spetterende avond. De Sprookjesfiguren zijn niet alleen in het theater te zien, maar ook op de familiecamping zelf! Overdag zijn er veel activiteiten voor kinderen van 0 tot 10 jaar. Kinderen kunnen veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes ontmoeten bij de verschillende leeftijdsclubs waar ze deelnemen aan verschillende leuke activiteiten! Willen jullie er een dagje op uit met het hele gezin? Huur dan bijvoorbeeld een fiets op de camping, of ga er op uit naar Wildlands Adventure Zoo in Emmen of naar Avonturenpark Hellendoorn. Ook Plopsaland en Slagharen zijn dicht bij de Sprookjescamping in de buurt. Voor een dagje vermaak op de camping zelf gaan jullie met het hele gezin naar ons fantastische waterspeelparadijs. Hier kunnen kinderen zich de hele dag vermaken. Ook met slecht weer is het waterspeelparadijs gewoon in gebruik, er is namelijk een binnenbad. Over de camping verspreid zijn er verschillende speeltuinen voor de kinderen en voor de dagen met minder mooi weer is er ook een indoor speeltuin aanwezig. De dromen van kinderen worden werkelijkheid op de familiecamping van Overijssel.

Waterspeelparadijzen
Speeltuinen
Animatieprogramma

Logeren op de familiecamping Overijssel

Kamperen is geweldig, het wakker worden met de vogeltjes die fluiten en de heerlijke geuren van de natuur. Maar welk verblijf past het beste bij jullie? Komen jullie met een eigen kampeermiddel naar de kindercamping in Overijssel of maken jullie gebruik van één van de verschillende accommodaties? Bij ons kun je kiezen uit volledig ingerichte tenten of toercaravans, maar ook uit chalets en glamping accommodaties. Tijdens jullie verblijf op dé familiecamping van Overijssel zul je merken dat er overal rekening is gehouden met de kinderen. Zo zijn onze sanitair gebouwen aangepast met hoge en lage wasbakken, verhoogde douches en familiedouches. Zo kan iedereen na een drukke dag plezier, genieten van een frisse douche.

 

Op welk veldje jullie ook staan, overal zijn speeltuintjes in de buurt. Zo kunnen ouders genieten en relaxen voor de tent, terwijl de kinderen druk aan het spelen zijn. De sprookjesfiguren brengen ook vaak een bezoek aan de verschillende veldjes. Kinderen zijn altijd weer verbaasd en enthousiast om de sprookjesfiguren in levende lijve te zien. Om de kinderen extra enthousiast te maken voor jullie bezoek aan de Sprookjescamping kunnen ze kijken naar het YouTube kanaal van de Sprookjescamping waar de sprookjesfiguren zich één voor één voorstellen. Ook zijn hier avonturen te vinden van bijvoorbeeld Hannah de Heldhaftige. Reserveer nu online jullie prachtige plekje op de Sprookjescamping en laat je betoveren tijdens deze magische sprookjesvakantie.