Dé familiecamping van Overijssel
Kom naar de Sprookjescamping

Familiecamping Overijssel

Jullie willen graag een leuke vakantie op een gezellige familiecamping in Overijssel? Kom dan naar de kindercamping van Overijssel en weet zeker dat jullie Sprookjesvakantie geweldig wordt! De familiecamping is gelegen in ligt in het mooiste gebied van Overijssel, namelijk in het Vechtdal!

Aankomst
Vertrek

Hoe kom jij overnachten?

Elke dag weer nieuwe avonturen op leukste familiecamping van Overijssel

De Sprookjescamping is niet voor niets dé familiecamping van Overijssel. Elke dag is er animatie en een theatershow. Niet zomaar een theatershow, maar één met echte Sprookjesfiguren. En deze Sprookjesfiguren zijn niet alleen in het theater te zien, maar ook op de familiecamping zelf! Willen jullie ook zo graag een keer op de foto met een Sprookjesfiguur? De dromen van kinderen worden werkelijkheid op de Sprookjescamping. Boek direct de familiecamping in Overijssel, waar maar liefst tien Sprookjesfiguren het hele jaar door wonen. Bij alle faciliteiten op de familiecamping in Overijssel is rekening gehouden met kinderen, zelfs met het sanitair. Kom dan naar de familiecamping Overijssel!

Waterspeelparadijzen
Speeltuinen
Animatieprogramma

Logeren op de familiecamping Overijssel

Kamperen is geweldig, het wakker worden met de vogeltjes die fluiten en de heerlijke geuren van de natuur. Op de Sprookjescamping zijn er ruime kampeerplaatsen en is er altijd een speeltuintje in de buurt van de tent. Zo kunnen ouders genieten van een lekker kopje thee terwijl de kids hun eigen avonturen maken. Als jullie geen eigen kampeermiddelen hebben is dat geen probleem op de familiecamping Overijssel, want er zijn ook volledig ingerichte vakantietenten en toercaravans te huur! En voor de liefhebber van iets meer luxe, zijn er ook chalets en glamping accommodaties te huur. Voor de hele familie is er dus wel een perfecte logeerplek te vinden! Boek direct online jullie mooiste plekje op de familiecamping Overijssel.

3T4A5764kopie