Dé familiecamping van Overijssel
Kom naar de Sprookjescamping

Familiecamping Overijssel

Kom ook je vakantie vieren op de leukste familiecamping van Overijssel! De hele dag gezelligheid en vermaak, dat is wat je zult vinden op de Sprookjescamping. Genieten voor jong en oud door de uitstekende 5 sterren faciliteiten. Beleef een echte Sprookjesvakantie waar je heuse sprookjesfiguren zult ontmoeten en met wie je de spannendste avonturen gaat beleven. Bij de Sprookjescamping ben

je verzekerd van een vakantie op de leukste familiecamping van Overijssel. De familiecamping is gelegen in ligt in het mooiste gebied van Overijssel, namelijk in het Vechtdal! Geniet van prachtige natuur en wandelingen of ga op avontuur in één van de pretparken die vlak bij de camping zijn.

Aankomst
Vertrek

Elke dag weer nieuwe avonturen op leukste familiecamping van Overijssel

Op onze familiecamping in Overijssel beleef je iedere dag weer spannende avonturen. Elke dag is er animatie en een theatershow. Niet zomaar een theatershow, maar één met echte Sprookjesfiguren. In het hoogseizoen kunnen kinderen zelfs meespelen in de shows die uitgevoerd worden. En als kers op de taart mogen ook opa en oma komen kijken bij de uitvoering, zelfs als zij niet op de camping verblijven. En deze Sprookjesfiguren zijn niet alleen in het theater te zien, maar ook op de familiecamping zelf! Ook overdag zijn er veel activiteiten voor kinderen van 0 tot 10 jaar. Er zijn clubs voor kinderen in verschillende leeftijdsgroepen waar zij nieuwe vriendjes ontmoeten en samen met hen deelnemen aan verschillende activiteiten. Ook kun je met het hele gezien naar ons fantastische waterspeelparadijs. Hier kunnen kinderen zich de hele dag vermaken. Ook met slecht weer is het waterspeelparadijs gewoon in gebruik, er is namelijk ook een overdekt gedeelte. Over de camping verspreid zijn er verschillende speeltuinen voor de kinderen en voor de dagen met minder mooi weer is er ook een indoor speeltuin aanwezig. De dromen van kinderen worden werkelijkheid op de familiecamping van Overijssel.

Waterspeelparadijzen
Speeltuinen
Animatieprogramma

Logeren op de familiecamping Overijssel

Kamperen is geweldig, het wakker worden met de vogeltjes die fluiten en de heerlijke geuren van de natuur. Tijdens jullie verblijf op dé familiecamping van Overijssel zul je merken dat er overal rekening is gehouden met kinderen. Zo zijn onze sanitair gebouwen aangepast met hoge en lage wasbakken, verhoogde douches en familiedouches. Zo kan iedereen na een drukke dag spelen, genieten van een frisse douche. Waar jullie ook verblijven op de camping, overal zijn speeltuintjes in de buurt. Zo kunnen ouders genieten en relaxen voor de tent, terwijl de kinderen druk spelen.

De sprookjesfiguren komen ook weleens op bezoek op de verschillende veldjes. Kinderen zijn altijd weer verbaasd en enthousiast om de sprookjesfiguren in levende lijve te zien. Voordat jullie aankomen op de Sprookjescamping kunnen de kinderen al kennis maken met de sprookjesfiguren via ons YouTube kanaal! Hier stellen zij zichzelf voor en vertellen ze over hun avonturen op de camping. Boek nu online jullie prachtige plekje op de Sprookjescamping en laat je betoveren tijdens deze magische sprookjesvakantie.