Op zoek naar de leukste
familievakantie van Nederland?

Familievakantie Nederland; Capfun de Sprookjescamping

Tijdens een familievakantie Nederland wil je dat de kinderen zich vermaken, terwijl jullie weer even toekomen aan jezelf. De wereld staat op zijn kop tijdens de activiteiten en het theater op dé kindercamping van Nederland!  Wat is er leuker dan in een sprookje wakker te worden tijdens de beste familievakantie van Nederland? Wie is er niet groot geworden met Sprookjes? Op Capfun de Sprookjescamping zullen kinderen zich verwonderen en volwassenen kunnen weer even kind zijn. Dat is toch waar een gezinsvakantie om draait?

 

Animatie en theater tijdens de familievakantie in Nederland

Zeg je Sprookjescamping dan zeg je elke dag een ontmoeting met een sprookjesfiguur. In het Sprookje doen 10 sprookjesfiguren mee, dus de kans is groot dat jullie er een tegen het lijf lopen. Er worden de hele dag activiteiten georganiseerd door een zeer professioneel animatieteam samen met de Sprookjesvrienden. Van een kliederclub tot een sportactiviteit, van een disco tot een filmavond of een waterfestijn. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het wordt georganiseerd. En de Sprookjesfiguren zijn altijd in de buurt!

De activiteiten worden hoog gewaardeerd door de Gasten. Het is dan ook niet voor niets een ANWB Topcamping! En een mooie familievakantie in Nederland!

Kinderfaciliteiten
Elke dag theater
Verblijf in een sprookje

De familievakantie in Nederland in de Vechtstreek.

Capfun de Sprookjescamping, de mooiste familievakantie in Nederland, ligt in het schitterende Vechtdal met zijn mooie meertjes. Deze streek is bij uitstek geschikt om wateractiviteiten te ondernemen, zoals kanoen, met een bootje varen en vissen. Daarnaast is het een mooi gebied om lekker te fietsen en het geeft extra charme om een van de voetveren te nemen om naar de overkant van de Vecht te komen. Ook voor wandelliefhebbers is dit een mooi gebied om te verkennen met meerdere mooie uitzichten en divers landschap. Neem een picknickmand mee! Over bruggetjes en door duinen, van vergezichten tot onbegaanbare bosjes waarin de kinderen een mooie hut kunnen maken.

Vanuit de camping zit je zo bij de recreatieplas de Oldemeijer, waar gezwommen kan worden. 

Sprokkeltheaterclub Repetities (46 van 86)

Kom kamperen en beleef de leukste familievakantie in Nederland

Op Capfun de Sprookjescamping hebben jullie keuze uit diverse luxe 5 sterren accommodaties in Sprookjesstijl en kunnen jullie kamperen op ruime plekken. Kamperen geschiedt op ruime plekken van maar liefst 100m2 en voorzien van electra en watertappunt. 

Hebben jullie geen zin in een auto volgepakt met kampeerspullen, dan kunnen jullie tijdens een familievakantie Nederland op de Sprookjescamping kiezen voor een Glamping Lodge TV 4 pers of Glamping Lodge TV 5 pers voor net wat meer luxe en warmte. 

 

Waarom een familievakantie op Capfun de Sprookjescamping?

Waarom jullie een familievakantie in Nederland bij Capfun de Sprookjescamping zouden moeten boeken? Omdat het de leukste familievakantie is. Kinderen kunnen zich verwonderen om de magische wereld waarin de sprookjesfiguren wonen. Kinderen kunnen daarnaast de hele dag van alles ondernemen op de zeer kindvriendelijke camping met speciale kinderfaciliteiten. Terwijl ouders en grootouders zich vermaken om de verhalen van hun (klein)kinderen die weer vol verhalen de tent of caravan binnenkomen. Capfun de Sprookjescamping voorziet in een vakantie voor de hele familie in Nederland! Komen jullie ook genieten van de wondere wereld!