Beleef elke dag een avontuur op
dé gezinscamping van Nederland

Dé gezinscamping van Nederland

Wakker worden in een sprookje op de gezinscamping van Nederland is een geweldige ervaring. Kinderen zullen niet weten wat ze overkomt als Tati de Toffe Toverfee ’s ochtends in de voortent staat met een heerlijk ontbijtje of als Hannah of Maartje hem of haar op het podium roept om te helpen. In de schoolvakanties kunnen kinderen zelfs een rolletje spelen en meehelpen met het decor tijdens de Sprokkeltheaters. De ouders en grootouders kijken trots toe hoe hun (klein)kind schittert op het podium.

 

Kamperen op gezinscamping Nederland

De kampeervelden laten zien dat deze camping een échte gezinscamping is. Op alle velden is in het midden van het veld een speeltuintje te vinden. Zo kunnen de kinderen ongestoord spelen, terwijl de ouders even bij de tent, camper of caravan gezellig een spelletje doen of even het laatste nieuws of het update op Facebook of Instagram aan het checken zijn.

De kampeerplaatsen hebben een formaat van ruim 100m2 en zijn allen voorzien van electra.

Kamperen op deze camping is kamperen op een fantastische kindercamping.

Kom gezellig kamperen en ontmoet onze Sprookjesvrienden en beleef elke dag een magisch avontuur op de gezinscamping Nederland.

In de buurt van de gezinscamping

Nabij Capfun de Sprookjescamping zijn daarnaast voldoende mogelijkheden om er eens op uit te gaan. Wil je de natuur van het Vechtdal ontdekken? Dat kan al op een steenworp afstand van de camping of zelfs op de camping. Sommige kampeerplaatsen kijken zelfs uit op een meertje, de Elfenvijver. Ook het strandmeer de Oldermeijer is vlakbij voor een natuurlijke duik in het water.  Willen jullie wandelen, fietsen of kanoën dan kan je dat regelen bij Total Outdoor. In de buurt van de gezinscamping kunnen jullie naast natuur ook veel attracties vinden zoals Plopsaland, Attractiepark Slagharen, Hellendoorn en Wildlands Adventure Zoo. Ook winkelen of bezoek brengen aan een stad kan vanuit de familiecamping prima. In de buurt ligt natuurlijk Hardenberg. Ook Coevorden is het bezoeken waard met zijn stervormige buitengracht, waaraan je ziet dat het een vestingstad is. Dus ook in de buurt van de gezinscamping van Nederland is voldoende te beleven!

Sprokkeltheaterclub Repetities (18 van 44)