Gezinsvakantie in Nederland
Kom naar de Sprookjescamping

Leukste gezinsvakantie in Nederland!

Droomt jullie gezin ook van een sprookjeswereld, waar overal magie is, waar je kunt praten en spelen met sprookjesfiguren en waar je de hele dag kunt spelen en je vermaken? Deze droom kan uitkomen op Capfun de Sprookjescamping! Ver reizen is niet nodig, deze magische plek vinden jullie in het Vechtdal. Capfun de Sprookjescamping is een gezinscamping waar iedere dag volop beleving te vinden is. Ook buiten de camping is de omgeving uniek. Een gezinsvakantie waar echt iedereen kan genieten! Op de kindercamping van Nederland vermaken kinderen van 0 t/m 10 jaar en hun (groot)ouders zich geweldig met elke dag animatie en theater. Dus kom naar Capfun de Sprookjescamping en beleef de leukste gezinsvakantie!

 

Animatie en vermaak tijdens de gezinsvakantie

Op onze gezellige gezinscamping is alles gericht op kinderen van 0 tot en met 10 jaar. Het animatieteam organiseert elke dag een ander feest en er is een theater met een eigen thema! Kinderen kunnen zelfs mee doen in het sprokkeltheater en zich van hun creatiefste kant laten zien. Door deel te nemen aan de verschillende leeftijdsclubs leren ze veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kennen op de camping en zullen ze zich zeker niet vervelen. Voor meer avontuur kan er ook gevist worden in de Elfenvijver. Als je goed kijkt, zie je misschien zelfs wel één van de sprookjesfiguren die bij de vijver woont. Op de Sprookjescamping zal elk kind zich heerlijk vermaken. In de omgeving van de kindercamping zijn ook nog allerlei prachtige uitstapmogelijkheden voor het hele gezin. Denk hierbij aan vakantiepark Hellendoorn, Plopsa Indoor en attractiepark Slagharen. Kom daarom jullie gezinsvakantie vieren op Capfun de Sprookjescamping!

Gezinsvakantie in Rheeze

Op Capfun de Sprookjescamping zijn er verschillende manieren om te overnachten. Op de gezinscamping kunnen jullie namelijk kamperen met eigen kampeermiddelen, overnachten in een glamping accommodatie of in nieuwe/bestaande chalets! Zo kunnen jullie ervoor kiezen om eigen kampeerspullen mee te nemen, maar kunnen jullie ook zorgeloos op een compleet verzorgde gezinsvakantie gaan. Alle verhuur accommodaties zijn volledig ingericht, zodat het jullie gezin aan niets ontbreekt. Hoe je ook wilt komen verblijven, de Sprookjescamping biedt zo mogelijk een oplossing voor jullie gezinsvakantie. Reserveer nu jullie verblijf!

Voorzieningen voor iedereen tijdens jullie gezinsvakantie

De kinderen kunnen spelen in één van de speeltuinen of in het subtropisch binnenzwembad en de ouders kunnen heerlijk ontspannen op het terras of de veranda van de accommodatie. Over de gehele camping is het sprookjesthema aangebracht, zodat jullie gezinsvakantie echt als een droom aanvoelt. Na een lange dag spelen en avonturen te hebben beleefd, wil je natuurlijk een frisse douche. Tijdens het kamperen kunnen jullie gebruik maken van ons sanitairgebouw wat helemaal is ingericht voor gezinnen. Zo zijn er extra ruime gezinsdouches en zijn er wasbakken op verschillende hoogtes zodat iedereen comfortabel zijn handen kan wassen of tanden kan poetsen.