Kamperen op dé gezinscamping
van Nederland

Dé leukste gezinsvakantie in Nederland

Zijn jullie op zoek naar een mooie thematische en kindvriendelijk gezinsvakantie in Nederland, dan biedt Capfun de Sprookjescamping de vakantie die jullie zoeken! Zoals de naam al suggereert, verblijf je op deze camping in een sprookje. Hannah de Heldhaftige is de hoofdpersoon van dit sprookje. Zij maakt met haar beer Bumpie en acht Sprookjesvrienden van alles mee. Elke dag beleven zij een avontuur in het theater, maar ook daarbuiten. Je kunt de Sprookjesvrienden dan ook geregeld tegenkomen tijdens een verblijf op de 5 sterren kindercamping van Nederland!

 

Gezinsvakantie in Nederland met sprookjesachtige faciliteiten

Niet alleen de animatie en het theater maken deze vakantie geschikt als gezinsvakantie, ook zijn de faciliteiten compleet ingericht op kinderen in de leeftijd van 0 t/m 10 jaar. In de Eeterij is een binnenspeeltuin en kunnen de kinderen allerlei spelletjes doen, terwijl de ouders het eten bestellen en even na kunnen zitten. Alles met een ‘P’ wat kinderen lekker vinden, kun je bestellen in de Eeterij. In de Kasteelkeuken, waar Kabor de scepter zwaait, kun je van de kaart bestellen en zijn er ook buffetten, waar de kinderen zelf kunnen opscheppen. Het is op kinderhoogte gemaakt. Daarnaast is in het sanitairgebouw alles gebouwd en ingericht op kinderen. Capfun de Sprookjescamping wordt niet voor niets dé kindercamping van Nederland genoemd!

24 juli animatie (31 van 49)

Elke dag animatie en theater tijdens de gezinsvakantie in Nederland

Animatie en theater zijn erg professioneel tijdens een gezinsvakantie op Capfun de Sprookjescamping. Er is elke dag, dus 7 dagen in de week, animatie voor verschillende leeftijdsgroepen. De Sprookjesvrienden zijn daarbij vaak ook aanwezig. Het animatieprogramma is onderverdeeld in 4 clubs: De Magische Elfjes Club, De Ondeugende Beren Club, De Stoere Draken Club en de Buddy Club. De ene dag ga je met Hannah een talentenjacht doen en de volgende dag is er voorlezen met Wanda of ga je met Buddy op avontuur in het bos. Maar altijd is er in de avond een wervelende theatershow, voorafgaand aan de Bumpie stoet. Bumpie komt dan met de Bumpie jeep langs de Bumpie haltes gereden om jullie op te halen. In een gezamenlijke stoet lopen jullie dan met z’n allen naar de Sprokkelplaats om het dagelijkse avontuur te beleven. De animatie werd door de Gast via de camping van het jaar verkiezing van de ANWB gewaardeerd op een 9,7. Daarnaast mag de Sprookjescamping zich ANWB Topcamping noemen.

Indoor Speeltuin
Waterspeelparadijzen
Animatie en Theater
Pannenkoekenmiddag (9 van 16)
9

Super leuk! Onze jongen van 4 vindt het fantastisch met Lodewijk, de Botterbaas, Bumpie en de rest.

Judith