Glamping in de meivakantie?
Kom naar de Sprookjescamping!

Glamping Meivakantie op de Sprookjescamping

Wakker worden in een Sprookje is wat jullie kunnen verwachten tijdens een glamping meivakantie. Jullie kunnen zelfs letterlijk in een Sprookjesachtige glamping accommodatie verblijven, zoals een Sprookjeskota, een Kasteel Lodge of een Sun Lodge. Willen jullie verblijven in een heus Sprookjes Kasteel? Dan kan dat buiten de schoolvakanties het beste. Deze is namelijk heel snel verhuurd. Wil je de kinderen echt verrassen dan is de ultieme droom. Wakker worden als een échte prins of prinses.

 

Glamping op Capfun de Sprookjescamping

Ook in de glamping accommodatie is het in de meivakantie goed toeven. De huisjes zijn allemaal van hout gemaakt en zijn zeer comfortabel en warm, sommige voorzien van leuke elementen als een bedstee en anderen weer met een compleet sprookjesachtig uiterlijk.

Zo is de Kasteel Lodge voorzien van een klein speelkasteel zodat de kinderen daar al een sprookjesgevoel krijgen. De glamping accommodaties zijn comfortabel, van alle gemakken voorzien en toch heb je een echt kampeergevoel in deze accommodaties.

5 sterren accommodaties
Professionele animatie
Wervelende theatershows

Wat is er te doen tijdens de meivakantie?

Tijdens de meivakantie vanuit een glamping accommodatie staan er talloze activiteiten op het programma. Ons professionele animatieteam is van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat in de weer om het jullie kinderen naar de zin te maken. De activiteiten lopen uiteen van knutselen tijdens de Kliederclub tot Softbal met Buddy of een spelletje met Maartje Mensbloem. Tijdens de meivakantie is het buiten Waterspeelparadijs ook weer open, waardoor ook Spetteractiviteiten worden georganiseerd. Als het weer dit niet toelaat, kunnen jullie je toevlucht nemen tot de binnen faciliteiten zoals een binnenspeeltuin, het waterspeelparadijs binnen en de leuke activiteiten die voor de verschillende leeftijdsgroepen worden georganiseerd in de Sprokkelplaats. Hier vinden elke avond ook de wervelende theatershows plaats. Een van de sprookjesfiguren haalt je op van de Bumpiehalte!

Faciliteiten in sprookjesstijl

Als jullie willen verblijven in een glamping accommodatie in de meivakantie, kunnen jullie daarnaast ook gebruik maken van faciliteiten van hoge kwaliteit. Er zijn speciale kinderfaciliteiten, zoals sanitaire voorzieningen in sprookjesstijl en op kinderhoogte, waterspeelparadijzen (zowel binnen als buiten) en een mooie binnenspeeltuin voorzien van de beste veiligheidsmaatregelen. In mei kan het weer soms even niet meewerken. Zelfs dan is er binnen voldoende te beleven tijdens de glamping meivakantie.

Kampeerarrangementen