Glamping met kinderen
Kom naar de Sprookjescamping

Glamping met kinderen

Capfun de Sprookjescamping is dé leukste kindercamping van Nederland! Bij ons kun je genieten van glamping mét kinderen. Voor de kinderen is een verblijf op Capfun de Sprookjescamping een oneindig feest vol magie! Op deze camping, die maar liefst 5 sterren heeft, kunnen jullie genieten van comfort en luxe, maar natuurlijk ook van vermaak en avontuur. De faciliteiten zijn uitstekend. Geniet onder andere van een sauna, restaurant en waterspeelparadijzen. De kleintjes vermaken zich uitstekend op deze veilige kindvriendelijke camping. Komen jullie ook glamping met kinderen op Capfun de Sprookjescamping? Boek dan snel een plekje!

 

Glamping met kinderen: optimaal genieten!

Willen jullie genieten van luxe kamperen in onze Glamping Lodge 4 pers? In deze combinatie van een tent en bungalow kunnen jullie met vier personen terecht. De glamping lodges zijn maar liefst 50m2 groot en hebben twee overdekte terrassen van 8m2. Glamping met kinderen is heerlijk voor de ouders én de kinderen. Zij vermaken zich op de kindercamping in één van de vele speeltuinen en de ouders kunnen genieten van de sfeervol ingerichte Glamping Lodges en het ruime terras. De slaapkamers zijn ingericht met met boxspringbedden en er is ook genoeg ruimte voor een kinderbedje. Glamping met kinderen is ideaal voor gezinnen met kinderen tot en met 10 jaar, want je hebt alles bij de hand! In de Glamping Lodge bevindt zich:

  • Een badkamer die voorzien is van een douche, toilet en wastafel
  • Een zithoek met een tv
  • Een volledig ingerichte keuken

Komt u genieten van glamping met kinderen in onze Glamping Lodges? Boek dan snel! 

Glamping voor kinderen met volop vermaak

Op Capfun de Sprookjescamping is volop animatie en theater te vinden en daarom is het de allerleukste kindercamping van Nederland! Glamping met kinderen wordt een sprookjesachtige belevenis dankzij de tien sprookjesfiguren en zes Capfun macottes die op Capfun de Sprookjescamping wonen. Zij dartelen, springen en dansen rond, misschien zien jullie ze wel tijdens het dineren in het restaurant, bij het spelen in de binnenspeeltuin of tijdens één van de vele geweldige activiteiten. Wat jullie verder vinden op de camping? Een sanitair gebouw dat speciaal ingericht zijn voor kinderen, speeltuinen, waterspeelparadijzen en een visvijver! Voor elke leeftijdscategorie is er een aparte club op de camping waardoor de kinderen altijd met hun leeftijdsgenootjes kunnen spelen en activiteiten doen, passend bij hun leeftijd. Tijdens het glamping met kinderen worden ze op een magische manier vermaakt, terwijl de ouders kunnen genieten van de mooie glamping accommodaties. Komen jullie ook naar Capfun de Sprookjescamping voor glamping met kinderen?

Indoor Speeltuin
Theater en Animatie
Waterspeelparadijzen