Dé Kindercamping van Nederland!

Glamping met kinderen

Glamping met kinderen in een prachtige accommodatie!
De Sprookjescamping is dé leukste kindercamping van Nederland! Bij ons kun je genieten van glamping mét kinderen. Voor uw kinderen is een verblijf op De Sprookjescamping een oneindig feest vol magie! En u? U kunt volledig bijkomen tijdens het glamping met kinderen. Op deze camping, die maar liefst 5 sterren heeft, kunt u genieten van comfort en luxe, maar natuurlijk ook van vermaak en avontuur. De faciliteiten zijn uitstekend. Geniet onder andere van een sauna, restaurant en waterspeelparadijzen. De kleintjes vermaken zich uitstekend op deze veilige kindvriendelijke camping en 's avonds kunt u genieten van de prachtige sterrenhemel. Komt u glamping met kinderen op De Sprookjescamping?

Aankomst
Vertrek
5 Gevonden accommodatietypes
Kaart Foto's
Glamp Home 4 persoons

Glamp Home 4 persoons

De Sprookjescamping heeft er weer een aantal unieke accommodaties bij: de Glamp Homes. Dit is een combinatie van een tent en bungalow. De nieuwste vorm van luxe kamperen.

meer info
Wood Cottage 5 persoons

Wood Cottage 5 persoons

De Woodcottage is net als de Glamphome een combinatie van een tent en een bungalow. De oppervlakte is maar liefst 58 vierkante meter en is geschikt voor 5 personen. 

meer info
Kasteel Lodge 5 persoons

Kasteel Lodge 5 persoons

De KasteelLodge met het uiterlijk van een luxe tent maar net zo comfortabel als een vakantiehuis!

 

meer info
Sun Lodge 6 persoons

Sun Lodge 6 persoons

Wat deze accommodatie zo bijzonder maakt, is het dakterras. Deze is te benaderen via een trap aan de zijkant ( buiten) en is goed beveiligd middels traphekjes, zodat het ook veilig is voor de allerkleinsten.

meer info
Sprookjes Kota 4 persoons

Sprookjes Kota 4 persoons

Een knus uiterlijk van hout en charmante dakpannen. Dit prachtige vakantiehuisje naar Fins voorbeeld.

meer info

Glamping met kinderen: Optimaal genieten!

Wilt u genieten van luxe kamperen in onze glamphomes? In deze combinatie van een tent en bungalow kunt u met 4 personen terecht. De glamphomes zijn maar liefst 50m2 groot en hebben twee overdekte terrassen van 8m2. Glamping met kinderen is heerlijk voor u én de kinderen. Zij vermaken zich op de camping in één van de vele speeltuinen en u kunt genieten van de sfeervol ingerichte glamphomes en het ruime terras. De slaapkamers zijn ingericht met met boxspringbedden en er is ook genoeg ruimte voor een kinderbedje. Glamping met kinderen is ideaal voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden, want je hebt alles bij de hand! In de Glamphome bevindt zich:

  • Een badkamer die voorzien is van een douche, toilet en wastafel
  • Een zithoek met een tv
  • Een volledig ingerichte keuken

Komt u genieten van glamping met kinderen in onze Glamphomes?

Volop vermaak voor kinderen op De Sprookjescamping

Op De Sprookjescamping is volop animatie en theater te vinden en daarom is het de allerleukste kindercamping van Nederland! Glamping met kinderen wordt een sprookjesachtige belevenis dankzij de tien sprookjesfiguren die iedere dag animatie verzorgen en heel veel leuke activiteiten organiseren. Wat u verder vindt op onze camping? Verschillende sanitaire gebouwen die speciaal ingericht zijn voor kinderen, speeltuinen, waterspeelparadijzen en een visvijver! Voor elke leeftijdscategorie is er een aparte club op de camping waardoor uw kinderen altijd met hun leeftijdsgenootjes kunnen spelen. Tijdens het glamping met kinderen worden ze op een magische manier vermaakt, terwijl u kunt genieten van de mooie Glamphomes. Komt u langs op De Sprookjescamping voor glamping met kinderen?