Glamping met kinderen
Kom naar de Sprookjescamping

Glamping met kinderen

De Sprookjescamping is dé leukste kindercamping van Nederland! Bij ons kun je genieten van glamping mét kinderen. Voor de kinderen is een verblijf op de Sprookjescamping een oneindig feest vol magie! Op deze camping, die maar liefst 5 sterren heeft, kunnen jullie genieten van comfort en luxe, maar natuurlijk ook van vermaak en avontuur. De faciliteiten zijn uitstekend. Geniet onder andere van een sauna, restaurant en waterspeelparadijzen. De kleintjes vermaken zich uitstekend op deze veilige kindvriendelijke camping. Komen jullie ook glamping met kinderen op de Sprookjescamping? Boek dan snel een plekje!

Aankomst
Vertrek
6 Gevonden accommodatietypes
Kaart Foto's
Glamp Home 4 persoons

Glamp Home 4 persoons

Treed binnen in de wereld van Glamping. Het geweldige van kamperen met het gemak en luxe van een huisje.

meer info
Wood Cottage 5 persoons

Wood Cottage 5 persoons

De Wood Cottage is een combinatie van een tent en een bungalow. De oppervlakte is maar liefst 58 vierkante meter en is geschikt voor 5 personen. 

meer info
Kasteel Lodge 5 persoons

Kasteel Lodge 5 persoons

Voel je een echte ridder of prins(ses) in deze mooie 5 persoons Kasteel Lodge en beleef geweldige avonturen!

 

meer info
Sun Lodge 6 persoons

Sun Lodge 6 persoons

Wat deze accommodatie zo bijzonder maakt, is het afgeschermde dakterras. Deze is te benaderen via een trap aan de zijkant (buiten) en is goed beveiligd middels traphekjes, zodat het ook veilig is voor de allerkleinsten.

meer info
Sprookjes Kota 4 persoons

Sprookjes Kota 4 persoons

Dit knusse huisje ziet er door het hout, het de charmante dakpannen en de mooie vormen uit alsof het direct uit een Sprookje komt!

meer info
Sprookjes Kasteel 5 persoons

Sprookjes Kasteel 5 persoons

Verblijf in de nieuwste accommodatie van de Sprookjescamping!

meer info

Glamping met kinderen: Optimaal genieten!

Willen jullie genieten van luxe kamperen in onze Glamp Home? In deze combinatie van een tent en bungalow kunnen jullie met 4 personen terecht. De glamphomes zijn maar liefst 50m2 groot en hebben twee overdekte terrassen van 8m2. Glamping met kinderen is heerlijk voor de ouders én de kinderen. Zij vermaken zich op de kindercamping in één van de vele speeltuinen en de ouders kunnen genieten van de sfeervol ingerichte Glamp Homes en het ruime terras. De slaapkamers zijn ingericht met met boxspringbedden en er is ook genoeg ruimte voor een kinderbedje. Glamping met kinderen is ideaal voor gezinnen met kinderen tot en met 10 jaar, want je hebt alles bij de hand! In de Glamp Home bevindt zich:

  • Een badkamer die voorzien is van een douche, toilet en wastafel
  • Een zithoek met een tv
  • Een volledig ingerichte keuken

Komt u genieten van glamping met kinderen in onze Glamphomes? Boek dan snel jullie Glamphome

Glamping voor kinderen met volop vermaak

Op de Sprookjescamping is volop animatie en theater te vinden en daarom is het de allerleukste kindercamping van Nederland! Glamping met kinderen wordt een Sprookjesachtige belevenis dankzij de tien Sprookjesfiguren die op de Sprookjescamping wonen. Zij dartelen, springen en dansen rond, misschien zien jullie ze wel tijdens het dineren in het restaurant, bij het spelen in de binnenspeeltuin of tijdens één van de vele geweldige activiteiten. Wat jullie verder vinden op de camping? Verschillende sanitair gebouwen die speciaal ingericht zijn voor kinderen, speeltuinen, waterspeelparadijzen en een visvijver! Voor elke leeftijdscategorie is er een aparte club op de camping waardoor de kinderen altijd met hun leeftijdsgenootjes kunnen spelen en activiteiten doen, passend bij hun leeftijd. Tijdens het glamping met kinderen worden ze op een magische manier vermaakt, terwijl de ouders kunnen genieten van de mooie Glamp Homes of één van de andere Glamping accommodaties. Komen jullie ook naar de de Sprookjescamping voor glamping met kinderen?

Indoor Speeltuin
Theater en Animatie
Waterspeelparadijzen