Goedkoop kamperen

Kom comfortabel en goedkoop kamperen!
Op De Sprookjescamping krijgt u heel veel vakantie voor uw geld. U kunt onbeperkt gebruik maken van heerlijke faciliteiten, zoals warm douchen, het uitgebreide activiteitenprogramma en de waterspeelparadijzen. Voor gezinnen met kinderen tot elf jaar is dit de ideale kindercamping om 'goedkoop' te kamperen. Vooral vanwege ons unieke animatieprogramma, dat elke dag anders is. Knutselen, theater of samen op avontuur: onze sprookjesfiguren weten precies waar een kinderhart sneller van gaat kloppen.

Mooiste plekje van Nederland om goedkoop kamperen

U vindt De Sprookjescamping in de Vechtstreek. Dit toeristische en groene gebied is een absolute publiekstrekker. In de wijde omgeving zijn wandel- en fietsroutes en heel veel leuke dagbestemmingen. Zoals Dierenpark Emmen, kanoverhuur, overdekte speeltuinen en de kinderboerderij. Bovendien liggen maar liefst drie pretparken op maximaal een half uur rijden: Slagharen, Hellendoorn en Plopsa indoor. Op de camping kunnen kinderen zich ook dagenlang zelf vermaken, met nieuwe vriendjes. Naast de waterspeelparadijzen ligt er zowel een visvijver, als een natuurmeer op steenworp afstand. Voor goedkoop kamperen in een prachtig stukje Nederland, bent u bij De Sprookjescamping aan het juiste adres.

All-in kindervakanties

De perfecte kindervakantie waar u goedkoop kan kamperen. Dat is ravotten met (nieuwe) vriendjes, spelen in en rond water en elke dag nieuwe dingen beleven. U hoeft De Sprookjescamping niet eens af om uw kinderen een heerlijke tijd te bezorgen. Op deze website leest u alles over ons uitgebreide programma, de comfortabele voorzieningen en de soorten accommodaties. Wilt u goedkoop kamperen? Kom dan met uw eigen caravan of tent! We hebben vakantieplekken voor elk budget, van goedkoop tot extra luxe.