Goedkoop kamperen

Goedkoop kamperen

Kom comfortabel en goedkoop kamperen! Op de Sprookjescamping krijgen jullie heel veel vakantie voor jullie geld. Jullie kunnen onbeperkt gebruik maken van geweldige faciliteiten, zoals warm douchen, het uitgebreide animatieprogramma en de waterspeelparadijzen. Voor gezinnen met kinderen tot en met 10 jaar is dit de ideale kindercamping om 'goedkoop' te kamperen. Vooral vanwege het unieke animatieprogramma en theatershow, dat elke dag anders is. Knutselen, theater of samen op avontuur: onze Sprookjesfiguren en het animatieteam weten precies waar een kinderhart sneller van gaat kloppen.

Aankomst
Vertrek
2 Gevonden accommodatietypes
Kaart Foto's
Kampeerplaats comfort

Kampeerplaats comfort

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 6 of 10 ampére en een centraal watertappunt. De plekken zijn op de volgende velden: Feeëndans, Bloementuin, Drakenvlam, Kikkerland en de Paddestoel.

meer info
Kampeerplaats comfort plus

Kampeerplaats comfort plus

De plekken zijn +/- 100 m2, hebben electra van 10 ampére en een eigen watertappunt en waterafvoer. De plekken zijn op de volgende velden: Drakenschat, Kabouterbaard, Kabouterlaars en de Kaboutermuts.

meer info

All-in kindervakanties

Dit is de perfecte kindervakantie om goedkoop te kunnen kamperen. Ravotten met (nieuwe) vriendjes, spelen in en rond water en elke dag nieuwe dingen beleven. Jullie hoeven de Sprookjescamping niet eens af om een heerlijke tijd te hebben. Op deze website lezen jullie alles over het animatieprogramma, de comfortabele faciliteiten en de soorten accommodaties. Willen jullie goedkoop kamperen? Kom dan met een eigen kampeermiddel! We hebben vakantieplekken voor elk budget, van goedkoop tot extra luxe. Boek jullie plekje en kom genieten van goedkoop kamperen op de Sprookjescamping.

Sprookjesthema
Kindvriendelijk
Ruime kampeerplaatsen

Mooiste plekje van Nederland om goedkoop kamperen

Jullie vinden de Sprookjescamping in de Vechtstreek. Dit toeristische en groene gebied is een absolute publiekstrekker. In de wijde omgeving zijn wandel- en fietsroutes en heel veel leuke dagbestemmingen. Zoals Wildlands Emmen, kanoverhuur, overdekte speeltuinen en de kinderboerderij. Bovendien liggen maar liefst drie pretparken op maximaal een half uur rijden: SlagharenHellendoorn en Plopsa indoor. Op de camping kunnen kinderen zich ook dagenlang zelf vermaken, met nieuwe vriendjes. Naast de waterspeelparadijzen ligt er zowel een visvijver, als een natuurmeer op steenworp afstand. Voor goedkoop kamperen in een prachtig stukje Nederland, zijn jullie bij de Sprookjescamping aan het juiste adres.