Goedkoop kamperen
Kom naar de Sprookjescamping!

Goedkoop kamperen

Kom comfortabel en goedkoop kamperen! Op Capfun de Sprookjescamping krijgen jullie heel veel vakantie voor jullie geld. Jullie kunnen onbeperkt gebruik maken van geweldige faciliteiten, zoals warm douchen, het uitgebreide animatieprogramma en de waterspeelparadijzen. Voor gezinnen met kinderen tot en met 10 jaar is dit de ideale kindercamping om 'goedkoop' te kamperen. Vooral vanwege het unieke animatieprogramma en theatershow, dat elke dag anders is. Knutselen, theater of samen op avontuur: onze sprookjesfiguren en het animatieteam weten precies waar een kinderhart sneller van gaat kloppen.

 

Goedkoop kamperen op de Sprookjescamping

Dit is de perfecte kindervakantie om goedkoop te kunnen kamperen. Ravotten met (nieuwe) vriendjes, spelen in en rond water en elke dag nieuwe dingen beleven. Jullie hoeven de Sprookjescamping niet eens af om een heerlijke tijd te hebben. Op deze website lezen jullie alles over het animatieprogramma, de comfortabele faciliteiten en de soorten accommodaties. Willen jullie goedkoop kamperen? Kom dan met een eigen kampeermiddel! We hebben vakantieplekken voor elk budget, van goedkoop tot extra luxe. Boek jullie plekje en kom genieten van goedkoop kamperen op de Sprookjescamping.

Sprookjesthema
Kindvriendelijk
Ruime kampeerplaatsen

Mooiste plekje van Nederland om goedkoop kamperen

Jullie vinden Capfun de Sprookjescamping in de Vechtstreek. Dit toeristische en groene gebied is een absolute publiekstrekker. In de wijde omgeving zijn wandel- en fietsroutes en heel veel leuke dagbestemmingen. Zoals Wildlands Emmen, kanoverhuur, overdekte speeltuinen en de kinderboerderij. Bovendien liggen maar liefst drie pretparken op maximaal een half uur rijden: SlagharenHellendoorn en Plopsa indoor. Op de camping kunnen kinderen zich ook dagenlang zelf vermaken, met nieuwe vriendjes. Naast de waterspeelparadijzen ligt er zowel een visvijver, als een natuurmeer op steenworp afstand. Voor goedkoop kamperen in een prachtig stukje Nederland, zijn jullie bij Capfun de Sprookjescamping aan het juiste adres.

Liever in een accommodatie?

Bekijk dan alle mogelijkheden en verblijf in een geweldige accommodatie!