Goedkope camping
Kom naar de Sprookjescamping!

Een goedkope camping speciaal voor kinderen!

Jullie zijn op zoek naar een goedkope camping? Kom dan naar Capfun de Sprookjescamping. Wat deze kindercamping een goedkope camping maakt? Jullie hoeven niet te betalen voor douchen, de waterspeelparadijzen of de animatie en het theater. En daarnaast is er ook gratis WIFI! En tijdens het laagseizoen, dan zijn de prijzen ook lager, en is er nog steeds iedere dag animatie en een theatershow! Dus kom kamperen op Capfun de Sprookjescamping en geniet van een geweldige en magische kindervakantie!

 

Een goedkope camping op het mooiste plekje van Nederland

Capfun de Sprookjescamping is volgens Hannah de Heldhaftige het mooiste plekje van de wereld, dat is dan ook de reden dat zij hier met haar Sprookjesvrienden is gaan wonen. Elke dag is er animatie & theater voor alle kinderen tot en met 10 jaar. Zij vermaken zich geweldig op de goedkope camping. Zijn jullie al klaar voor een magisch verblijf? Bekijk dan snel welk plekje jullie willen reserveren. Er is de keuze uit kampeerplekken of accommodaties. Natuurlijk zijn de accommodaties iets duurder, maar deze zijn volledig ingericht en zorgen voor directe ontspanning bij aankomst.

 

Speeltuin op elk veld
Waterspeelparadijzen
Theater & Animatie

De faciliteiten op de goedkope camping

Jullie mogen gebruik maken van de vele faciliteiten op deze goedkope camping. Ga lekker spetteren in het waterspeelparadijs, klimmen in de binnenspeeltuin, win een race met het autospel, maak de mooiste zandkastelen bij de Elfenvijver en sluit de dag af met een heerlijk diner in het restaurant en een warme (gratis) douchebeurt in het gethematiseerde sanitair gebouw. Dit is de beste goedkope camping van Nederland! Bekijk de beschikbaarheid en boek direct online!

DJI_0012 2

Kamperen op Capfun de Sprookjescamping

689B0114
9

Wij zijn in juni naar de camping geweest en hebben ons geweldig vermaakt voor een mooie prijs! 

B. Buitenvelder