Green Key Goud

Capfun de Sprookjescamping heeft het internationale keurmerk Green Key Goud gehaald. Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. De camping doet er achter de schermen alles aan om het milieu te sparen, zonder dat jullie er iets van merken. Nou ja, in de Kasteelkeuken is Kabor natuurlijk weer druk met het selecteren van de lekkerste biologische streekproducten en Fairtrade producten om op de menukaart te zetten.

 

 

Green Key, wat merken jullie daar nou van?

Capfun de Sprookjescamping heeft het keurmerk Green Key Goud. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen. Jullie merken er tijdens jullie verblijf hier niet veel van!

Nou ja, In de Kasteelkeuken is Kabor altijd druk bezig met het selecteren van de lekkerste biologische streekproducten en Fairtrade producten om op de menukaart te zetten. Om jullie de natuur te laten zien en te ontdekken is Maartje Mensenbloem altijd in de weer. Buddy vertelt vaak over zijn avonturen die hij op reis heeft beleefd. Zij leren jullie daarmee van alles over de bossen, de bloemen, planten en dieren en de wereld om ons heen.

 

Het leveren van maatschappelijke bijdragen doet de camping bijvoorbeeld in de vorm van gebruikmaking van lokale leveranciers en het aanbieden van streekproducten in de Bumpieshop (supermarkt op de camping) en regelmatige deelname aan goede doelen, etc.

 

Het afval op Capfun de Sprookjescamping kan in een speciale milieustraat worden weggegooid en gaat de camping bewust om met energieverbruik, proberen zoveel mogelijk LED toe te passen en hebben diverse bewegingsmelders voor de lichtbronnen.

Bij de schoonmaak van de accommodaties wordt gebruik gemaakt van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Willen jullie meer weten over de Green Key? Kijk dan eens op de website van Green Key. https://www.greenkey.nl/