Vier een magische herfst
op Capfun de Sprookjescamping

Herfst op Capfun de Sprookjescamping

De herfstvakantie! Weer of geen weer, de herfst vieren op Capfun de Sprookjescamping is geweldig. Want voor elk weer, hebben we op onze camping leuke activiteiten. De herfstvakantie is uitermate geschikt om er eens lekker met het gezin tussenuit te gaan. Met onze chalet Sun Top TV 4 pers, chalet Resort Top TV 6 pers of de chalet Habana Top TV 4 pers bieden we ook voor wat minder weer voldoende mogelijkheden om op de camping te verblijven.

 

In de herfst is het vaak bijzonder mooi weer om te kamperen en lekker buiten te zijn. Er is op de camping heel veel te beleven. Met buiten activiteiten, maar vooral ook veel binnen activiteiten is er altijd wel iets leuks te doen op de Sprookjescamping. Behalve animatie zoals een spooktocht en de lampionnentocht met de sprookjesvrienden, zijn er voldoende voorzieningen zoals een fantastisch indoor waterspeelparadijs om je geen moment te vervelen. Dankzij ons zwembad met overkapping is het nu ook mogelijk om in het diepe bad te zwemmen in de herfst! En natuurlijk kunnen jullie ook in de herfstvakantie genieten van het dagelijkse theater. Lekker eten hoort er natuurlijk ook bij, of je nu voor de snackbar kiest of het restaurant.

 

Boek nu snel uw favoriete accommodatie of kom kamperen tijdens de herfstvakantie! Bekijk de beschikbaarheid.

 

Boek uw accommodatie

Benieuwd welke accommodatie wij allemaal hebben? Bekijk ze snel en boek.

Genieten op de camping in de herfstvakantie?

Wat een kleurenpracht van de herfst, die goudgele en rode tinten kun je gewoon beleven vanuit jullie accommodatie of kampeerplaats. En als jullie er deel van uit willen maken, loop of ren je zo het bos in. De camping is gelegen aan een mooie vijver. Het uitzicht over de Elfenvijver is prachtig in deze tijd van het jaar. En als je goed kijkt kun je misschien een Elfje ontdekken, want die woont op het eilandje midden in de vijver.

Of je nu in de plassen wilt springen na een frisse regenbui of bladeren in alle kleuren van de regenboog wilt verzamelen, er is elke dag wat te beleven op de camping deze herfst.

Thematische camping
Verblijf in een sprookje
Elke dag animatie

Het vakantiepark voor een herfstig weekend weg

Hebben jullie wel eens gedacht om een herfstig weekendje weg te gaan? Nog even genieten voor de winter in dit prachtige deel van Nederland met fantastische natuur, zeker in dit jaargetijden een lust voor het oog. De Sprookjesfiguren zijn altijd enthousiast, maar zeker in de herfstvakantie omdat er dan altijd leuke tochten worden gehouden met lichtjes en oooho ohoo …Spoken! De spooktocht is bij alle kinderen een grote hit. Natuurlijk wordt er dan ook goed rekening gehouden met de leeftijden. Zo zullen de Magische Elfjes en de Ondeugende Beren de spookfiguren in een wat minder spannende setting ontmoeten. Wie durft, gaat met zijn ouders of een Sprookjesfiguur het bos in. Ouders of oudere broers en zussen kunnen ook een onderdeel zijn van de spooktocht, wat het natuurlijk extra leuk maakt.

 

Zijn jullie overtuigd om een heerlijk weekend te boeken in de herfsvakantie? Jullie kunnen ofwel met jullie eigen kampeermiddel komen ofwel verblijven in één van de accommodaties op deze top kindercamping!