Herfst op de Sprookjescamping

De herfstvakantie! Weer of geen weer, de herfst vieren op de Sprookjescamping is geweldig. Want voor elk weer, hebben we op onze camping leuke activiteiten. De herfstvakantie is uitermate geschikt om er eens lekker met het gezin tussenuit te gaan. Met onze nieuwe chalets Kim, chalets Resort en chalets Kim met terras bieden we ook voor wat minder weer voldoende mogelijkheden om op de camping te verblijven. 

 

In de herfst is het vaak bijzonder mooi weer om te kamperen en lekker buiten te zijn. Er is op de camping heel veel te beleven. Met buiten activiteiten, maar vooral ook veel binnen activiteiten is er altijd wel iets leuks te doen op de Sprookjescamping. Behalve animatie zoals een spooktocht en de lampionnentocht met de Sprookjesvrienden zijn er voldoende voorzieningen zoals een binnenspeeltuin en een fantastisch indoor waterspeelparadijs om je geen moment te vervelen. En natuurlijk kunnen jullie ook in de herfstvakantie genieten van het dagelijkse theater met voorafgaand de Bumpiestoet. Lekker eten hoort er natuurlijk ook bij, of u nu voor de snackbar kiest of het restaurant. Een complete vakantie staat u te wachten. Boek nu snel uw favoriete accommodatie of kom kamperen tijdens de herfstvakantie! Bekijk de beschikbaarheid.

Aankomst
Vertrek

Genieten op de camping in de herfstvakantie?

Wat een kleurenpracht van de herfst, die goudgele en rode tinten kun je gewoon beleven vanuit jullie accommodatie of kampeerplaats. En als jullie er deel van uit willen maken, loop of ren je zo het bos in. De camping is gelegen aan een mooie vijver. Het uitzicht over de Elfenvijver is prachtig in deze tijd van het jaar. En als je goed kijkt kun je misschien een Elfje ontdekken, want die woont op het eilandje midden in de vijver.

Of je nu in de plassen wilt springen na een frisse regenbui of bladeren in alle kleuren van de regenboog wilt verzamelen, er is elke dag wat te beleven op de camping deze herfst.

Thematische camping
Verblijf in een sprookje
Elke dag animatie

Van herfstweer naar speelplezier binnen

Ook in de herfstvakantie biedt Sprookjescamping heel veel vermaak. Breekt er een herfstig buitje los? Geen probleem, op de Sprookjescamping is er indoor vermaak voor het hele gezin. Binnen is er een uitgebreide binnenspeeltuin met ook voor de allerkleinsten mogelijkheden om te spelen. Daarnaast kunnen ze zich amuseren met de kermisspelletjes en de veel spelletjes op schermen aan de muur. Er is een hoek waar de kinderen en papa’s iets kunnen maken van lego. Dit bevindt zich allemaal in de Kasteeltuin, maar ook voor de ouders is het daar goed toeven. Jullie kunnen even lekker zitten met een drankje of een hapje en kijken hoe de kinderen zich vermaken in de speeltuin. De snackbar Eeterij, het tropische binnenzwembad en de campingwinkel Bumpieshop is ook gelegen in de Kasteeltuin, dus alle faciliteiten onder één dak. Een stukje verder ligt de receptie en de Kasteelkeuken, het à la carte restaurant waar soms ook leuke theaterbuffetten gehouden worden. Boek jullie onvergetelijke herfstvakantie op de Sprookjescamping en kom beleven hoe fijn de herfst kan zijn.

Het vakantiepark voor een herfstig weekend weg

Hebben jullie wel eens gedacht om een herfstig weekendje weg te gaan? Nog even genieten voor de winter in dit prachtige deel van Nederland met fantastische natuur, zeker in dit jaargetijden een lust voor het oog. De Sprookjesfiguren zijn altijd enthousiast, maar zeker in de herfstvakantie omdat er dan altijd leuke tochten worden gehouden met lichtjes en oooho ohoo …Spoken! De spooktocht is bij alle kinderen een grote hit. Natuurlijk wordt er dan ook goed rekening gehouden met de leeftijden. Zo zullen de Magische Elfjes en de Ondeugende Beren de spookfiguren in een wat minder spannende setting ontmoeten. Wie durft gaat met zijn ouders of een Sprookjesfiguur het bos in. Ouders of oudere broers en zussen kunnen ook een onderdeel zijn van de spooktocht, wat het natuurlijk extra leuk maakt.

 

Zijn jullie overtuigd om een heerlijk weekend te boeken in de herfsvakantie? Jullie kunnen ofwel met jullie eigen kampeermiddel komen ofwel verblijven in één van de accommodaties op deze top kindercamping! Bekijk snel de herfstarrangementen!

 

Herfstarrangementen