De leukste kindercamping van Nederland

Wat Capfun de Sprookjescamping uniek maakt, is dat het Sprookje in alle faciliteiten verwerkt is. Maak gebruik van waterspeelparadijs de Botterfabriek, het sanitairgebouw van Tati of haal een boodschapje in de Bumpieshop. Voor een impressie van de Sprookjescamping kunnen jullie kijken bij de foto's & video's. Niet alleen op de kindercamping is het leuk. De camping is gelegen in het prachtige omgeving van het Overijsselse Vechtdal met in de buurt ook leuke plekken voor een dagje weg. Hebben jullie nog vragen? Kijk dan bij de veelgestelde vragen, misschien staat het antwoord hiertussen of neem contact op met onze receptie.

 

Ontdek Capfun de Sprookjescamping

 

ANWB Top Camping 2020
De Sprookjescamping is gelegen in het dorpje Rheeze, vlakbij Hardenberg. Het is niet voor niets vernoemd tot één van de beste camping van Nederland, want als 5 sterren camping staat kwaliteit en veiligheid voor ons bovenaan. De missie is dan ook 'iedere Gast happy maken in een wereld vol beleving'. Hoe de Sprookjescamping dat doet? Onder andere door de speciale camping faciliteiten die verblijven op de camping leuk, maar ook veilig maken zoals de gethematiseerde waterspeelparadijzen die niet dieper zijn dan 30cm en verhoogde douches zodat je als ouder niet hoeft te bukken. Alles is ingericht voor een geweldige vakantie met kinderen!

 

De omgeving
Sprookjescamping de Vechtstreek is rustig gelegen in het Vechtdal, maar niet ver weg van leuke steden en attractieparken. Wat vinden jullie van Slagharen met een nieuwe achtbaan die geopend is in 2017? Of spannende avonturen beleven in Avonturenpark Hellendoorn. En op maximaal 45 minuten afstand bevinden zich de gezellige stad Zwolle en Emmen met een nieuw theater en adventure zoo. Staan jullie op de camping? Dan kunnen jullie entreekaartjes kopen bij onze receptie zodat jullie niet hoeven te wachten in de rij. Er is dus genoeg te doen voor jullie op zowel de kindercamping als in de omgeving het Vechtdal!

3T4A2211
8

Als je jonge kinderen hebt vanaf 1 jaar tot cira 10 jaar is dit de Place to Be!

Fam. Jagers