Camping faciliteiten

's Morgens begint de dag al goed met een vers gebakken broodje uit de Bumpieshop. Daarna even fijn douchen in het Sprookjesachtige sanitair gebouw, waar altijd (onbeperkt) warm water is. Overdag kunnen jullie meedoen aan de activiteiten en spetteren in de waterspeelparadijzen, fietsen huren, vissen in de Elfenvijver of de omgeving het Vechtdal verkennen. Hebben jullie zin in wat te eten? Dan kunnen jullie naar de Eeterij of de Kasteelkeuken voor een heerlijke snack of diner. En is het een dagje minder weer? Kom dan lekker spelen in de binnenspeeltuin

 

Een feest voor ieder kind t/m 10 jaar

Capfun de Sprookjescamping is voor alle kinderen van 0 tot en met 10 jaar. Natuurlijk doen wij er alles aan om te zorgen dat jullie, zelfs met de allerjongsten, een geweldig en veilig verblijf hebben op de kindvriendelijke camping. Daarom zijn er speciale kinderfaciliteiten. Dit zijn bijvoorbeeld verhoogde douches in het sanitairgebouw, wastafels en spiegels op verschillende hoogtes, babybadjes en echte kinderdouches. Want het is natuurlijk geweldig om helemaal zelf te douchen! Om te zorgen dat de kinderen veilig kunnen spelen, zijn de speeltuintjes midden op de kampeerveldjes. Hierdoor kunnen de kinderen goed in de gaten gehouden worden als ze zelf avonturen beleven. En zwemmen en spetteren in de waterspeelparadijzen kan ook op elke leeftijd, want de waterspeeltuinen zijn niet dieper dan 30 cm. Het buitenzwembad is max. 1.40, maar volledig afgezet met hekken zodat de kleintjes er niet per ongeluk in kunnen komen. En glijden kan met zijn allen van de familieglijbaan! Lees meer over de kinderfaciliteiten op de pagina faciliteiten voor kinderen.

3T4A6890
9

De Sprookjesfiguren komen bijna elke dag een kijkje nemen op de veldjes, wat elke keer een zeer leuke verrassing voor onze kids is.

Fam. Bakker