Haal jullie boodschappen bij de BumpieShop

De winkel op Capfun de Sprookjescamping is vernoemd naar de liefste beer 'Bumpie de Beer'. Hij houdt namelijk van eten en vooral van een lekkere pannenkoek. Voor al jullie dagelijkse benodigdheden kunnen jullie terecht bij de BumpieShop. Het assortiment varieert van (landelijke) kranten en zaklampen, tot babyvoeding. Alles is er om elke dag een lekker ontbijt, lunch en warme maaltijd op tafel te zetten. 's Ochtends worden de broodjes vers gebakken, voor iedereen die zin heeft in een warm broodje bij het ontbijt. Geen zin in zelf koken? Kom dan naar de Eeterij of Kasteelkeuken.

 

Kinderen 0 t/m 10 jaar
Magisch kamperen
Binnenspeeltuin

Kleine supermarkt

De camping winkel is door de jaren heen uitgegroeid tot een kleine supermarkt. Dagelijks vers bevoorraad en voorzien van de handigste spullen. Campinggas, voor als jullie kooktoestel er ineens de brui aan geeft. Tussendoortjes voor de lekkere trek of voor ‘s avonds bij de borrel. Die borrel zelf is er ook, in de vorm van bier of wijn. En natuurlijk een versafdeling.

Niet elke boodschap is even dringend. Een nieuwe fles frisdrank of een pak rijst heeft weinig haast. Dat geldt meestal niet voor babyspullen. Ook hiervoor kunnen jullie in de winkel terecht. Luiers, talkpoeder en voeding ligt voor het grijpen, zodat het de kleine nooit aan iets ontbreekt.