Luxe sanitair gebouw voor klein en groot

Hygiëne staat bij Capfun de Sprookjescamping bovenaan! Wij vinden namenlijk een goede hygiëne heel erg belangrijk. De sanitaire gebouwen worden dan ook regelmatig schoongemaakt. 

 

Douchen, wassen en toiletteren kan in een sfeervolle, Sprookjesachtige en luxe omgeving. Sanitair gebouw de Waterplaats is ingericht naar het thema van de omgeving. Het gebouw is ruim, licht en jullie kunnen onbeperkt gebruik maken van warm en koud water. Zowel voor de persoonlijke hygiëne, als voor de was en de afwas. Wanneer komen jullie logeren?

 

Niet alleen luxe, maar ook veilig

Het sanitair in het sanitair gebouw is natuurlijk ook op de kleine Gasten ingericht. Wastafels, spiegels en toiletten hangen op verschillende hoogtes. Het lijkt net een wasruimte voor de vier Dalton broertjes! De thermostaat kranen staan op een veilige temperatuur afgesteld en er zijn ook extra ruime familiedouches. Gaat de baby mee? De was- en aankleed ruimtes voor baby’s zijn verwarmd en er zijn ruime en stevige aankleed kussens. Bovendien zijn er een aantal verhoogde doucheruimtes, zodat je niet diep hoeft te bukken om de kleine schoon te poetsen.

De faciliteiten in het sanitairgebouw gaan verder dan alleen de basisbehoeften. Zo genieten je voeten in het voor- en naseizoen van vloerverwarming. Even een beetje bijkleuren kan onder de zonnebank. En voor een beetje meer privacy lopen de wanden bij de toiletten helemaal tot de vloer. Komen jullie ook kamperen? Of zouden jullie liever een eigen toilet en douche hebben? Dan kunnen jullie één van onze mooie accommodaties huren. 

Theater & vermaak

Wat zullen de Sprookjesfiguren gaan beleven? Ze laten het zien in de geweldige theatershows. Elke dag, ook in het laagseizoen!

3T4A5725
9

Op elk veld is een speeltuintje aanwezig waar we rondom staan. Ook de zwemgelegenheden volstaan prima aan kinderen tot 10 jaar!

Jen