Luxe sanitair gebouwen voor klein en groot

Hygiëne staat bij de Sprookjescamping bovenaan, want dat vinden wij erg belangrijk, maar we gaan graag nog een paar stappen verder. Douchen, wassen en toiletteren kan in een sfeervolle, Sprookjesachtige en luxe omgeving. Er zijn drie sanitair gebouwen op dé Kindercamping van Nederland: de Waterplaats, Waterval en Waterbron. Elk gebouw is ingericht naar het thema van de omgeving. De drie gebouwen zijn ruim, licht en jullie kunnen onbeperkt gebruik maken van warm en koud water. Zowel voor de persoonlijke hygiëne, als voor de was en de afwas. Wanneer komen jullie logeren?

3T4A6304kopie

Niet alleen luxe, maar ook veilig

Het sanitair in alle drie de gebouwen is natuurlijk ook op de kleine Gasten ingericht. Wastafels, spiegels en toiletten hangen op verschillende hoogtes. Het lijkt net een wasruimte voor de vier Dalton broertjes! De thermostaat kranen staan op een veilige temperatuur afgesteld en er zijn ook extra ruime familiedouches. Gaat de baby mee? De was- en aankleed ruimtes voor baby’s zijn verwarmd en er zijn ruime en stevige aankleed kussens. Bovendien zijn er een aantal verhoogde doucheruimtes, zodat je niet diep hoeft te bukken om de kind(eren) schoon te poetsen.

De faciliteiten in de sanitair gebouwen gaan verder dan alleen de basis behoeften. Zo genieten je voeten in het voor- en naseizoen van vloerverwarming. Even een beetje bijkleuren kan onder de zonnebank of zelfs tijdens het douchen in de Sunshower en voor het losmaken van de spiertjes is de infrarood sauna perfect. En voor een beetje meer privacy lopen de wanden bij de toiletten helemaal tot de vloer. Komen jullie ook kamperen? Of zouden jullie liever een eigen toilet en douche hebben? Dan kunnen jullie één van onze mooie accommodaties huren. 

Aankomst
Vertrek

Theater & vermaak

Wat zullen de Sprookjesfiguren gaan beleven? Ze laten het zien in de geweldige theatershows. Elke dag, ook in het laagseizoen!

cf-k-B3628
9

Op elk veld is een speeltuintje aanwezig waar we rondom staan. Ook de zwemgelegenheden volstaan prima aan kinderen tot 10 jaar!

Jen