Camping met speeltuinen
Kom naar de Sprookjescamping

Camping met speeltuinen

Speeltuinen zijn al magisch van zichzelf. Urenlang kunnen kinderen zich vermaken in hun eigen fantasieverhaal. Op Capfun de Sprookjescamping zijn er meer dan twintig (mini)speeltuintjes zodat er altijd één in de buurt is. Roetsjen van de glijbaan, lekker schommelen of klauteren in een speelhuisje, het kan op dé kindercamping. Op elk veld staat of een schommel, een glijbaan of huisje en soms ook alledrie. Dat betekent dat de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven, terwijl de ouders zich kunnen ontspannen voor het huisje of tent. Er is namelijk vanaf veel kampeerplaatsen direct zicht op de speeltuintjes. 

 

Welk avontuur gaan jullie beleven op de camping met speeltuinen?

Willen jullie spelen in een echt kasteel of op een schip, dat kan op de geweldigste camping voor kinderen in Nederland 'de Sprookjescamping'! Zijn jullie net als de Botterbaas van plan om het mooiste plekje in te pikken vanaf een het schip? Of zijn jullie liever net als Hannah de Heldhaftige en beschermen jullie het kasteel dat op het mooiste plekje van de wereld staat? Beleef jullie eigen avonturen en maak er de mooiste vakantie ooit van.

Natuurlijk hebben echte helden ook weleens zin in wat lekkers en wat drinken, gelukkig zit Tati's Theehuis direct naast deze speeltuin, tegenover de Sprokkelplaats. Hier kunnen jullie lekker iets drinken of snoepen. Het terras is de perfecte plek voor ouders om even bij te kletsen of rustig te zitten, een oogje in het zeil te houden en genieten van de kinderen die zich heerlijk vermaken.

Overal spelen op de camping met speeltuinen

Binnenspeeltuin 'SpeelDroom'
Sinds 2017 is er een nieuwe binnenspeeltuin in de Kasteeltuin. Een geweldige plek als het weer iets minder goed is. Ouders kunnen hier rustig zitten, terwijl de kinderen zich uitermate vermaken. Jullie kunnen ook een wedstrijdje met het race spel spelen. Wie gaat er winnen?

Buitenspeeltuin
Naast de waterspeelparadijzen zit ook een Drakegave speeltuin met speeltoestellen, Sonar play (druk op de knop en voer uit wat er gezegd wordt) en een springkussen. Klauter op de klimwand of klim hangend aan je handen naar de overkant. Jullie hoeven je nooit te vervelen!

Speeltuin, maar dan met water?
Voor de avontuurlijkste kindervakantie zijn er niet alleen normale speeltuintjes, maar ook echte waterspeeltuinen! Hier kunnen jullie binnen of buiten genieten van echte speeltoestellen maar dan met en in het water. Kom binnen in Hannah's kasteel en wees net zo heldhaftig of ga buiten in de Botterikenfabriek draaien, glijden en spetteren.

Speciale waterspeeltuinen

Er zijn ook echte waterspeeltuinen op de camping! Glijden, draaien, mama natspuiten volop pret binnen en buiten. 

diepe-bad
9

Leuke animatie, mooie veldjes, prachtig binnen en buiten zwembad en prima overige faciliteiten.

Ramon