Welkom in de Sprokkelplaats

Beleef de magie in de Sprokkelplaats, het theater & vermaak gebouw op Capfun de Sprookjescamping. Knutsel 's morgens mee met Tati's kliederclub of kom tijdens de Dag als het mag middag! Sluit je 's avonds aan bij de stoet achter de BumpieJeep en ga naar binnen bij de Sprokkelplaats. De kinderen gaan in de knuffelkuil zitten, terwijl de ouders het verhaal volgen vanaf de bankjes rondom. Dan is het moment daar, de lichten verkleuren, de spots gaan aan en de Sprookjesfiguren komen eraan, zing mee en geniet mee, want in de Sprokkelplaats is het één groot feest.  

 

Animatie & programma

Elke dag vermaak voor alle kinderen en ook de ouders worden niet vergeten. Zijn jullie ook zo benieuwd wat er te doen is? 

Vermaak je in de Sprokkelplaats

Knutselen in Tati’s kliederclub
Tati de Toffe Toverfee is één van de tien Sprookjesfiguren die op Capfun de Sprookjescamping woont. Tati houdt van kliederen en knutselen in de Sprokkelplaats, samen met de jonge campinggasten. ’s Ochtends is de kliederclub open en wordt er wat moois gemaakt. De knutselaars delen we in naar leeftijdscategorie, want als je al negen bent kun je veel meer dan een kleintje van drie. Een knutseluur begint altijd met een verhaal. Aan de hand van dat verhaal gaan de kinderen vervolgens iets knutselen. Soms ook delen van decors of kleding voor de theatervoorstellingen. Dan ziet jullie kind zijn of haar werk op het podium terug. Zomaar in een professionele Sprokkelplaats theatershow!

De Sprokkeltheaterclub
Hebben jullie altijd al in een echte theatershow willen spelen? Dan is er speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar de Sprokkeltheaterclub. Door een echte auditie te doen, wordt er gekeken of je mee kunt doen aan het avontuur samen met de Sprookjesfiguren en dat voor het gehele campingpubliek, erg spannend, maar wel heel leuk! Deze activiteit is er niet het gehele seizoen, kijk op het animatieprogramma voor de data en de tijden van de Sprokkeltheaterclub. 

Kom kamperen op de Sprookjescamping

Kom kamperen in een echt Sprookje, met ruime kampeerplaatsen en altijd vermaak.