Op zoek naar een camping
met een visvijver?

Capfun de Sprookjescamping is dé perfecte plek!

Vinden jullie het ook zo fijn om af en toe even te genieten van de rust, de omgeving en het kabbelende water? Om lekker te vissen met een hengel of een schepnetje? Dan biedt Capfun de Sprookjescamping dé perfecte plek met de Elfenvijver. Een visvijver boordenvol verschillende soorten vis en andere waterdiertjes. Of je nou wel of geen vergunning hebt, een enthousiast visser bent of juist wilt leren vissen: op onze camping met visvijver heb je al snel beet. Vanuit je comfortabele chalet of campingplek is het op steenworp afstand beschikbaar.

 

Vissen naar avontuur

Op en rond de Elfenvijver valt genoeg te beleven. Vissen wordt een sport genoemd en dat is natuurlijk niet voor niets. Je moet best veel leren voor je echt goed kunt vissen. Is je vader, moeder, opa of oma een hengelaar? Kijk dan eens goed mee hoe zij het doen, dan kun je het zelf straks ook. Natuurlijk kun je bij onze camping met visvijver meer doen dan alleen vissen naar avontuur. Wat dacht je van bootje varen, zandkastelen bouwen of gewoon lekker ravotten? Bij ons kan het allemaal. Het is allemaal een aanvulling op de magische sprookjes thema’s waar de Sprookjescamping om bekend staat.

De veiligheid staat uiteraard voorop. Tussen de camping en de visvijver staat een hek met een kindveilige sluiting. Een sluiting die de kinderen niet zomaar open krijgen. Dé manier om kleine kinderen bij het water weg te houden, want veiligheid staat bij Capfun de Sprookjescamping natuurlijk voorop.

3T4A8556
9,5

Voor het eerst gevist met mijn zoontje Levi, hij vond het geweldig al die diertjes. Leuk dat ook dat op de Sprookjescamping kan..

Bart en Levi

Dagelijks een compleet animatieprogramma

Houd je niet zo van vissen als papa of mama? Ook dan heten we je natuurlijk van harte welkom op Capfun de Sprookjescamping. Want naast onze camping visvijver hebben wij nog veel meer te bieden: diverse speeltuintjes, zwembaden, een binnenspeeltuin en een sprookjestheater. Bovendien is er elke dag een compleet animatieprogramma voor kinderen van nul tot tien jaar. Zo is er voor het hele gezin iets te doen en te beleven bij Capfun de Sprookjescamping.

Boek vandaag nog onze camping met visvijver

Kan je niet wachten om er even heerlijk tussenuit te zijn op een kindvriendelijke camping met visvijver? Boek dan vandaag nog één van onze kampeerplaatsen of kies voor één van onze nieuwe chalets of glamping accommodaties. Geniet van de sprookjesachtige omgeving van Capfun de Sprookjescamping, geniet van een magisch verblijf met het hele gezin.