Wat gaan jullie vangen?

Hebben jullie weleens gevist? Op de Sprookjescamping is een mooie visvijver, de perfecte plek om te leren vissen samen met het gezin. De visvijver wordt de Elfenvijver genoemd, omdat daar ook het huisje van Wanda in het midden op het eiland is. Als je heel goed kijkt, zie je de elfjes misschien wel dansen. Er zijn niet alleen vissen in de visvijver, maar ook andere diertjes. Bij de BumpieShop op de kindercamping kun je een schepnetje kopen met Wanda's Waterbeestjes, een overzicht waar je kunt zien welk diertje jullie in het schepnetje hebben gevangen.

Aankomst
Vertrek

Vissen naar avontuur

Op en rond De Elfenvijver valt genoeg te beleven. Wat zwemt daar allemaal? Vissen wordt een sport genoemd en dat is niet voor niets. Je moet best veel leren voordat je het echt goed kunt. Is je vader of moeder een hengelaar? Kijk eens goed mee hoe ze het doen, dan kun je het zelf straks ook! Al moet je dan wel heel lang stil zitten en dat is misschien een beetje saai. Tussen de visvijver en de kindercamping staat een hek.

Niet voor niets, maar om kleine kinderen bij het water weg te houden. Het hek heeft een kindveilige sluiting, dus uw kinderen krijgen het niet zomaar open. Niet alleen vissers komen aan hun trekken op deze vijver. Houdt je niet van hengelen, maar wel van varen met een bootje? Ook dat kan op deze vijver. Vaar eens naar het eiland in het midden en kijk wat daar allemaal groeit. Zo maak je van allerlei evenementjes met de kinderen een waar avontuur! Boek direct en kom naar de Sprookjescamping. 

689B3753
9,5

Voor het eerst gevist met mijn zoontje Levi, hij vond het geweldig al die diertjes. Leuk dat ook dat op de Sprookjescamping kan. 

Bart en Levi