Alles om de was te doen
op de magische Sprookjescamping

Wasgelegenheden in het gethematiseerde sanitair gebouw

Wat is een kindervakantie zonder rondrennen, ravotten en soms zelfs heerlijk vies worden? Op Capfun de Sprookjescamping is daarom in het sanitair gebouw de mogelijkheid om de vieze kleren weer even heerlijk schoon te wassen! Capfun de Sprookjescamping is niet voor niets een 5 sterren kindercamping en ook de wasgedeelten zijn daarom van alle gemakken voorzien zoals een wasmaschine, droger, strijkplank, strijkijzer en centrifuge. De wasmachines zijn magisch op Capfun de Sprookjescamping, want er hoeft geen wasmiddel toegevoegd te worden, dit doet hij automatisch! Zo staat iedereen snel weer klaar in een frisse en schone outfit! 

 

Komen jullie wassen in ons sanitair gebouw?

Op Capfun  de Sprookjescamping is sanitair gebouw "De Waterplaats" aanwezig met een wasgelegenheid.

 

De Waterplaats
Hier zwaait Tati met haar toverstaf en maakt alle wasjes schoon 'Pling!'. De Waterplaats heeft een aparte ingang van de wasserette en het lijkt op een echte machinekamer! Er staan hier drie wasmachines, drie drogers, een centrifuge, strijkplank en strijkijzer

 

 

Alle wasmachines en drogers werken op muntjes die jullie kunnen kopen bij de receptie of in de BumpieShop.

Sprookjesthema
5 sterren camping
Kindvriendelijk
3T4A3602
8,9

De Sprookjesfiguren zijn geweldig! Maar voor de ouders zijn de schone en luxe sanitair gebouwen helemaal top! 

Familie Bartelds

Sanitair gebouw

Vrolijk douchen en gezellig tandenpoetsen kan in ons sanitair gebouw 'De Waterplaats'. Alles kan op de Sprookjescamping!