Alles om de was te doen
op de magische Sprookjescamping

Wasgelegenheden in elk gethematiseerd sanitair gebouw

Wat is een kindervakantie zonder rondrennen, ravotten en soms zelfs heerlijk vies worden? Op de Sprookjescamping is daarom in elk sanitair gebouw de mogelijkheid om de vieze kleren weer even heerlijk schoon te wassen! De Sprookjescamping is niet voor niets een 5 sterren kindercamping en ook de wasgedeelten zijn daarom van alle gemakken voorzien zoals een wasmaschine, droger, strijkplank, strijkijzer en centrifuge. De wasmachines zijn magisch op de Sprookjescamping, want er hoeft geen wasmiddel toegevoegd te worden, dit doet hij automatisch! Zo staat iedereen snel weer klaar in een frisse en schone outfit! 

Aankomst
Vertrek

In welk sanitair gebouw gaan jullie wassen?

Op de Sprookjescamping zijn drie sanitair gebouwen aanwezig met allen een wasgelegenheid.

De Waterplaats
Hier zwaait Tati met haar toverstaf en maakt alle wasjes schoon 'Pling!'. De Waterplaats heeft een aparte ingang van de wasserette en het lijkt op een echte machinekamer! Er staan hier drie wasmachines, drie drogers, een centrifuge, strijkplank en strijkijzer.


De Waterval
Lodewijk weet heel goed hoe hij schoon moet maken, want een echte kikkerprins vind schoon(heid) natuurlijk erg belangrijk. Daarom staan er in de sanitair gebouw de Waterval twee drogers en twee wasmachines. 

De Waterbron

Als er iemand onhandig kan zijn en vies worden, dan is het Droesem wel! Gelukkig staat er in de Waterbron een wasmachine en een droger. En al die kreukels zijn zo weer uit de kleren met het strijkijzer en de strijkplank!

 

Alle wasmachines en drogers werken op muntjes die jullie kunnen kopen bij de receptie of in de BumpieShop.

Sprookjesthema
5 sterren camping
Kindvriendelijk
689B0114
8,9

De Sprookjesfiguren zijn geweldig! Maar voor de ouders zijn de schone en luxe sanitair gebouwen helemaal top! 

Familie Bartelds

Sanitair gebouwen

Koninklijk wassen in 'de Waterval', gezellig tanden poetsen in de 'de Waterbron' of vrolijk douchen in 'de Waterplaats'. Alles kan op de Sprookjescamping!