Waterplezier op de Sprookjescamping

Vinden jullie spetteren in het water ook zo leuk? Dan vinden jullie de waterspeelparadijzen op de Sprookjescamping geweldig! De Sprookjescamping is een kindvriendelijke camping en heeft daarom verschillende (binnen)waterspeeltuinen, een babyspetterbad en een dieper buitenzwembad. Zodat alle kinderen t/m 10 jaar (en hun ouders) zich geweldig kunnen vermaken. Draai maar eens aan de wielen, waardoor een ander natgespetterd wordt of blijf lekker drijven in het buitenbad, glij met het hele gezin naast elkaar van de familieglijbaan of klim op Hannah's kasteel. Beleef echte avonturen op dé kindercamping van Nederland!   

 

Spetteren in de buitenlucht

Buitenzwembad
De buitenzwemparadijzen worden verwarmd door 'Blozoen zonnecollectoren', niet alleen effectief, maar ook nog eens goed voor het milieu! Het buitenzwembad is voor de iets oudere kinderen en hun ouders, want het buitenbad is 0.90m tot max. 1.40m diep. Natuurlijk staat veiligheid voorop bij de kindercamping en daarom is het buitenzwembad afgesloten met hekken, zodat de kleine boefjes niet per ongeluk in dit buitenzwembad terecht komen.

De Botterikenfabriek
Onder de warme zon glinstert het water van de Botterikenfabriek. Een buitenspeelplek waar het water niet te diep is (max. 30cm). Er is een groot speeltoestel, waar iedereen zich heerlijk kan uitleven. Deze ‘Botterikenfabriek’ is een doolhof van buizen, bubbels en glijbanen. Overal zitten ook wieltjes en scharnieren, waar de kinderen aan kunnen draaien en misschien wordt er iemand anders ineens nat gespetterd.

                            


Babyspetterbad

Het is een prachtig moment, de eerste keer dat baby's met warm weer kunnen genieten van waterpret. De eerste keer dat de jongste, met wat hulp van de ouder, van een mini glijbaantje gaat. Het kan in het babyspetterbad dat niet dieper is dan 0.15m.

Glijden met het gezin
Ons zwembad met glijbaan is perfect voor iedereen die het geweldig vindt om met meerdere tegelijk te glijden. Ga samen met je zusje, papa, oma, vriendje of wie dan ook tegelijk van de glijbaan! En voor de beginnende glijders is het veel minder spannend als je even nog samen met papa of mama samen van de glijbaan kan, om zo een echte professionele glijbaanheld te worden.

 

De zwemparadijzen zijn in de zomermaanden niet open voor bezoekers, alleen voor gasten van Capfun de Sprookjescamping. 

3T4A3706kopie
Animatie & Theater
Speeltuinen
Waterspeelparadijzen

Binnenwaterpret in Hannah's kasteel

Hebben jullie Hannah al ontmoet? In het binnenzwembad is het speel(water)kasteel van Hannah de heldhaftige. Kom naar het binnenbad en beleef hier echte avonturen. Loop bovenlangs en kijk in de verte en voel je een echte ridder die op wacht staat, ga onderdoor of achterlangs en probeer het kasteel stiekem binnen te dringen, draai aan de wielen en laat het water spetteren, ga van de glijbaan en wees een prins of prinses in dit prachtige waterkasteel!

Ook kunnen jullie van Droesem's glijbaan, van de familieglijbaan en drijven op de banden. De binnenspeeltuinen zijn niet dieper dan 0.30m. en daarom perfect voor veilig en leuk waterplezier! Bij veel gezelligheid hoort vaak ook veel geluid en het mooie van dit binnenzwembad is dat door het speciale plafond het geluid niet wordt weerkaatst, dat zorgt voor een plezierig verblijf in het binnenbad. Bekijk snel wanneer jullie perfecte kampeerplekje beschikbaar is en ontdek zelf alle waterpret op Capfun de Sprookjescamping! 

3T4A5616kopie
9

Zelfs mijn allerjongste kan genieten van het water in de zwembadjes die niet zo diep zijn! Wij komen zeker weer terug. 

Fam. Boon