Alle faciliteiten in hoog èn laag seizoen

Op een 5 sterren camping mogen jullie luxe en comfort verwachten. Niet alleen in het hoogseizoen, maar elke dag dat jullie er zijn. De vele faciliteiten zijn onbeperkt toegankelijk, voor een overheerlijke vakantie.

Faciliteiten onbeperkt toegankelijk

Onze facilitieten zijn onbeperkt toegankelijk, in het hoog èn laag seizoen. Zoals de drie p’s waar kinderen geen genoeg van krijgen: pizza, patat en pannenkoeken. Liever een avondje niet koken? Dan zijn jullie van harte welkom in het restaurant de Kasteelkeuken of in de eeterij. Hier vindt u vaak niet alleen lekker eten, maar ook theater en vermaak. Willen jullie wel gezellig samen kokkerellen? Dan kunnen jullie bij de camping winkel de Bottermarkt terecht. 

Tot zover de inwendige mens, maar er is nog veel meer. Er is binnen en buiten waterpret, met allerlei speeltoestellen en babyspetterpret voor de allerkleinsten. Kunnen de kinderen zelf al zwemmen? Dan is er op steenworp afstand het strandmeer de Oldemeijer met prachtig zandstrand. En aan de camping grenst een volle visvijver, waar je met een bootje op kunt. Bij alle watervoorzieningen staat veiligheid vanzelfsprekend voorop!

689B0856
9

De Sprookjesfiguren komen bijna elke dag een kijkje nemen op de veldjes, wat elke keer een zeer leuke verrassing voor onze kids is.

Fam. Bakker