Campingwinkel ‘De Bottermarkt’

De winkel op de Sprookjescamping is vernoemd naar Sprookjesfiguur de Botterbaas. Een stug heerschap en niet al te charmant. Maar hij weet wel wat jullie als campinggast dagelijks nodig hebben. En dat is allemaal verkrijgbaar in de ruime winkel. Het assortiment varieert van (landelijke) kranten en zaklampen, tot babyvoeding en kant- en klaarmaaltijden. Alles is er om elke dag lekkere ontbijtjes, lunches en warme maaltijden op tafel te zetten. En elke ochtend vliegen de warme, versgebakken broodjes over de toonbank. 

 

In 2017 zal de winkel volledig vernieuwd zijn! 

Aankomst
Vertrek

Kleine supermarkt

De campingwinkel is door de jaren heen uitgegroeid tot een kleine supermarkt. Dagelijks vers bevoorraad en voorzien van de handigste spullen. Campinggas, voor als jullie kooktoestel er ineens de brui aan geeft. Tussendoortjes voor de lekkere trek of voor ‘s avonds bij de borrel. Die borrel zelf is er ook, in de vorm van bier of wijn. En natuurlijk een versafdeling.

Niet elke boodschap is even dringend. Een nieuwe fles frisdrank of een pak rijst heeft weinig haast. Dat geldt meestal niet voor babyspullen. Ook hiervoor kunnen jullie in de winkel terecht. Luiers, talkpoeder en voeding ligt voor het grijpen, zodat het de kleine nooit aan iets ontbreekt.

IMG_5121