De Kasteeltuin blog
Nieuwe binnenspeeltuin in 2017!

De Kasteeltuin blog

In 2017 komt er een overdekte speeltuin op de Sprookjescamping, met van alles te doen voor de kinderen en hun (groot) ouders. Terwijl de kinderen spelen, kunnen de (groot)ouders een hapje eten, iets drinken of een boodschapje halen. Het geweldige nieuwe gedeelte brengt een grote verbouwing met zich mee, want waar nu de winkel is, het Botterplein en een deel wat wij de loods noemen, zal volledig veranderd worden! De winkel zal zelfs helemaal verhuizen naar de andere kant. Zijn jullie ook zo benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren? Volg dan de Kasteeltuin blog.

9 maart 2017

Verfje hier, boompje daar

Het ruige verbouwwerk is klaar en het mooiste is begonnen. De muren hebben een likje verf gekregen en er komen prachtige details zoals wolkjes en mooie grote bomen. Natuurlijk gaan we niet alles verklappen, want het zelf ontdekken is het allerleukste. Het speelgedeelte begint al echt vorm te krijgen en ook de Sprookjesfiguren kunnen niet wachten om er in te spelen! Wat maakt onze binnenspeeltuin zo uniek vragen jullie je af? Nou natuurlijk is de hele Kasteeltuin in Sprookjesstijl! Dat is natuurlijk al helemaal geweldig. De Sprookjescamping is een echte kindercamping en daarom is de speeltuin ook gericht op alle kinderen tot en met tien jaar met het verschil dat er ook een gedeelte apart is voor de echte kleintjes! Binnenkort volgt er weer meer. Doeiouwekoei! 

19 januari 2017

Afbreken en weer opbouwen

De decembermaand met zijn feestdrukte is voorbij. Het echte verbouwen kan weer beginnen. Overal klinken de bouwgeluiden en eigenlijk is al die bedrijvigheid erg gezellig. Het zien van alle veranderingen is heel bijzonder. Waar er aan de ene kant een muur volledig wordt afgebroken en er ineens heel veel ruimte komt, wordt er aan de andere kant weer een prachtige muur neergezet. De speeltuinattributen zijn ondertussen ook onderweg naar de Sprookjescamping en zijn jullie ook zo nieuwsgierig naar het interieur en alle kleuren en mooie aankleding dat gaat komen? Een aantal nieuwe foto’s geven aan wat er weer anders is. Herkennen jullie het nog? Tot de volgende keer met meer nieuws.

17 november 2016

Dag als het mag!

We zijn weer een week verder en het verschil is al duidelijk te zien. Muurtjes verdwijnen, gangen worden groter en waar is het toilet gebleven? Op dit moment zijn ze bezig met het vergroten van de toiletten die bij het restaurant zaten. Herkennen jullie alles nog? In de foto galerij kunnen jullie zien hoe alles aan het veranderen is.  Maar er gebeuren natuurlijk ook veel dingen die niet direct te zien zijn, zoals kabeltjes verleggen onder de grond en boven het plafond. Blijven jullie graag op de hoogte? Blijf dan deze pagina goed in de gaten houden!

Overdekt
Kindvriendelijk
Sprookjesachtig

8 november 2016

Het is officieel begonnen!

Wat is het toch spannend allemaal, een grote verbouwing zodat jullie heerlijk binnen kunnen gaan spelen. Maar het is nu toch echt begonnen. Een aantal hardwerkende studenten van Landstede heeft de afgelopen week het team van de Sprookjescamping geholpen met het leeghalen van de Bottermarkt (de winkel) en de loods. De loods is de plek waar veel dingen zijn opgeslagen. En jullie kunnen wel snappen hoeveel spulletjes er ineens boven komen drijven. De producten die niet meer tot het volgende kampeerseizoen konden blijven, zijn opgehaald door de voedselbank. Wat is het fijn om op deze manier andere mensen te kunnen helpen! En op dit moment is de winkel al helemaal leeg! Een kale boel en niet aantrekkelijk, maar dat zal allemaal veranderen. Wij kunnen niet wachten op de volgende veranderingen en jullie?