Wat een supermooie
indoor speeltuin!

Camping met indoor speeltuin

De Sprookjescamping heeft in de Eeterij speciaal voor de kinderen een super coole (indoor) speeltuin. Wat jullie hier kunnen doen? Nou heerlijk binnen spelen in de kinderspeeltuin, een hapje eten of even een boodschapje halen in de Bumpieshop campingwinkel. De indoor speeltuin is opgedeeld in twee gedeeltes. Eentje voor kinderen vanaf 4 jaar en ook een speciaal gedeelte voor de kleinsten tot en met 4 jaar. Lijkt jullie dat ook geweldig? Kom dan naar de Sprookjescamping en ontdek het zelf. Misschien komen jullie zelfs een Sprookjesfiguur tegen, die spelen in de nieuwe binnenspeeltuin geweldig vindt!

Aankomst
Vertrek

Kom logeren op de Sprookjescamping met indoor speeltuin

Wat maakt onze binnenspeeltuin zo uniek vragen jullie je af? Nou natuurlijk is de hele Kasteeltuin in Sprookjesstijl! Dat is natuurlijk al helemaal geweldig. De Sprookjescamping is een echte kindercamping en daarom is de speeltuin ook gericht op alle kinderen tot en met tien jaar met het verschil dat er ook een gedeelte apart is voor de echte kleintjes! Ben je uitgespeeld in de indoor speeltuin? Kom dan zwemmen in een van onze waterspeelparadijzen. De Sprookjescamping heeft een overdekt watterspeelparadijs en buiten zwembaden voor de zomerse dagen. Kom logeren op de kindercamping van Nederland!

Overdekt spelen
Voor kinderen van 0 -10
Sprookjesthema
header-theater-3
8,5

Voor de kinderen waren de Sprookjesfiguren op de camping geweldig, de shows waren prachtig, maar ook de aandacht die er voor de kinderen was.

Fam. Aagtjes