Luxe sanitair gebouwen voor klein en groot

Het sanitair op een camping moet schoon en netjes zijn. Hygiëne staat bij de Sprookjescamping ook bovenaan, maar we gaan graag nog een paar stappen verder. Douchen, wassen en toiletteren kan in de sfeervolle en luxe omgeving. Er zijn drie sanitair gebouwen: de Waterplaats, Waterval en Waterbron. Elk gebouw is ingericht naar het thema van de omgeving: gezellig, maar niet overdadig. Zoals een leuke, kleurrijke betegeling, een warm houten afwerking en hier en daar een tekening van de Sprookjesfiguren op de wand. De drie gebouwen zijn ruim, licht en jullie kunnen onbeperkt gebruik maken van warm en koud water. Zowel voor de persoonlijke hygiëne, als voor de was en de afwas.

Kindvriendelijk en veilig

Het sanitair in alle drie de gebouwen is natuurlijk ook op de kleine Gasten ingericht. Wastafels, spiegels en toiletten hangen op verschillende hoogtes. Soms lijkt het net een wasruimte voor de vier Dalton broertjes! De thermostaat kranen staan op een veilige temperatuur afgesteld en er zijn ook extra ruime familiedouches.

Gaat de baby mee? De was- en aankleed ruimtes voor baby’s zijn verwarmd en er zijn ruime en stevige aankleed kussens. Bovendien zijn er een aantal verhoogde doucheruimtes, zodat je niet diep hoeft te bukken om de kind(eren) schoon te poetsen.

3T4A6304kopie

Vloerverwarming en sunshower

Zoals gezegd gaan de sanitair gebouwen verder dan alleen de basis behoeften. Zo genieten je voeten in het voor- en naseizoen van vloerverwarming. Er kan van de zonnebank, sunshowers en de infrarood sauna gebruik gemaakt worden. De toiletten bieden extra privacy, doordat de wanden helemaal tot de vloer lopen. En ook de kledingwas hoeven jullie niet met de hand te doen.

Theater & vermaak

Wat zullen de Sprookjesfiguren gaan beleven? Ze laten het zien in de geweldige theatershows. Elke dag, ook in het laagseizoen!

cf-k-B3628
9

Op elk veld is een speeltuintje aanwezig waar we rondom staan. Ook de zwemgelegenheden volstaan prima aan kinderen tot 10 jaar!

Jen