Altijd een speeltuintje dichtbij

In een speeltuintje kan elk kind zich uren vermaken. Keer op keer op keer op keer van de glijbaan naar beneden roetsjen. Schommelen tot de billen bijna plat zijn. En een overdekt speelhuisje is natuurlijk een fantasiewereld op zich. De Sprookjescamping heeft meer dan twintig mini speeltuintjes. Op elk veld staat een schommel, glijbaan of huisje. Soms alle drie en soms twee van de drie. Dat betekent dat de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven, terwijl je kunt ontspannen voor het huisje, de tent of caravan. Er is namelijk vanaf veel campingplaatsen direct zicht op de speeltuintjes. 

Waterspeelparadijzen

Waterpret voor iedereen! Glijden, draaien, mama natspuiten, genieten in de waterspeeltuinen gegarandeerd een topdag voor groot en klein. 

Spelen in één grote tuin

Tegenover het theatergebouw de Sprokkelplaats ligt een extra Sprookjesachtige speeltuin. Met een echt kasteel en een wapperende vlag. Hier is het voor en na elke voorstelling in de Sprokkelplaats een drukte van belang. Meteen naast deze speeltuin zit Tati's Theehuis waar je lekker wat kunt drinken en snoepen.

Ideaal om even rustig te zitten met uitzicht op de spelende kroost. Kortom, meer dan genoeg voorzieningen om te spelen, al heeft de kinderfantasie vaak helemaal geen speeltoestel nodig. De camping is op zich één grote speeltuin. Vol heggetjes, schatten en nieuwe vriendjes om het allemaal mee te ontdekken!

Waterspeeltuinpret voor groot en klein

Natte voeten zijn natuurlijk absoluut geen belemmering voor lekker spelen. Sterker nog: op de Sprookjescamping gaan water en speelpret juist prachtig samen. Er is op de Sprookjescampng zowel binnen als buiten een waterparadijs met speeltuintje er middenin. Het overdekte bad heeft een groot speelkasteel waar Sprookjesfiguur Hannah de Heldhaftige woont. Buiten staat een buizenfabriek vol watervallen, bubbels en glijbanen. Deze interactieve waterspeeltuin is uniek: door aan wieltjes en scharnieren te draaien kunnen kinderen elkaar lekker nat spetteren. Een vrolijkheid van jewelste.

diepe-bad
9

Leuke animatie, mooie veldjes, prachtig binnen en buiten zwembad en prima overige faciliteiten.

Ramon