De overdekte Sprokkelplaats is magisch

Elke avond een nieuwe theatervoorstelling, elke ochtend een knutselclub, 's middags een activiteit en een knuffelhoek voor de allerkleinsten. In theater de Sprokkelplaats is het één groot feest. In deze overdekte ruimte passen al onze campinggasten tegelijk, voor de grote voorstelling. Elke avond stroomt de zitkuil vol met kinderen, terwijl de ouders langs de kant de banken bezetten. Op het toneel speelt zich dan weer een waar sprookje af, waar de kinderen zelfs aan mee kunnen doen (vanaf zes jaar). Op donderdagavond mogen de aanstormende acteurtjes en actrices meespelen. Natuurlijk na het nodige oefenen, maar het blijft toch wel heel spannend!

Knutselen in Tati’s kliederclub

Tati de toffe Toverfee is één van de tien Sprookjesfiguren die op de Sprookjescamping woont. Tati houdt van kliederen en knutselen in de Sprokkelplaats, samen met de jonge campinggasten. ’s Ochtends is de kliederclub open en wordt er wat moois gemaakt. De knutselaars delen we in naar leeftijdscategorie, want als je al negen bent kun je veel meer dan een kleintje van drie. Een knutseluur begint altijd met een verhaal. Aan de hand van dat verhaal gaan de kinderen vervolgens iets knutselen. Soms ook delen van decors of kleding voor de theatervoorstellingen. Dan ziet jullie kind zijn of haar werk op het podium terug. Zomaar in een professionele Sprokkelplaats theatershow!

Animatie & programma

Elke dag vermaak voor alle kinderen en ook de ouders worden niet vergeten. Zijn jullie ook zo benieuwd wat er te doen is? 

De Knuffelhoek voor de kleintjes

Vind de kleinste de theatershow nog iets te spannend? Dan kunnen ze naar de Knuffelhoek. Dit is een mooi plekje in de Kasteeltoren van de Sprokkelplaats. De kleintjes kunnen er in alle rust met uw baby of peuter spelen. Zo is het in elk hoekje van het overdekte theater even gezellig!

header-activiteit-2
8,5

Als je jonge kinderen hebt vanaf 1 jaar tot 10 jaar, is dit de place-to-be.

Berry