Altijd beet bij de visvijver

Visvijver de Elfenvijver ligt op de camping. Omzoomd door bos en gras, met een eilandje in het midden. Er wordt gefluisterd dat hier voor dag en dauw elfjes dansen, maar of iemand ze ooit heeft gezien? Dat geldt niet voor de vissen: die zijn duidelijk in grote getale aanwezig. Dat maakt deze visvijver tot een goede vangst voor hengelaars en avonturiers met een schepnet. Zo een schepnet kun je kopen in de winkel de 'Bottermarkt' op de Sprookjescamping. En je krijgt er een lijst met vissoorten bij. Zo zie je meteen wat je hebt gevangen! En wie weet bak je vanavond je eigen vis op de barbecue.

Vissen naar avontuur

Op en rond De Elfenvijver valt genoeg te beleven. Wat zwemt daar allemaal? Vissen wordt een sport genoemd en dat is niet voor niets. Je moet best veel leren voordat je het echt goed kunt. Is je vader of moeder een hengelaar? Kijk eens goed mee hoe ze het doen, dan kun je het zelf straks ook! Al moet je dan wel heel lang stil zitten en dat is misschien een beetje saai. Tussen de visvijver en de Sprookjescamping ligt een hek.

Niet voor niets, maar om kleine kinderen bij het water weg te houden. Het hek heeft een kindveilige sluiting, dus uw kinderen krijgen het niet zomaar open. Niet alleen vissers komen aan hun trekken op deze vijver. Houdt je niet van hengelen, maar wel van varen met een bootje? Ook dat kan op deze vijver. Vaar eens naar het eiland in het midden en kijk wat daar allemaal groeit. Zo maak je van allerlei evenementjes met de kinderen een waar avontuur!

header-speeltuin-4
9,5

We hebben een toercaravan gehuurd op de Sprookjescamping, erg handig als je zelf geen kampeermiddel hebt! Zag er uitstekend en lux uit.

Antoinette