Complete wasserette voor alle wasjes

De Sprookjescamping is niet zomaar de ideale vakantie voor kinderen. Hier is het heerlijk ravotten, rondrennen en verstoppertje spelen. Dat levert wel eens wat vieze kleren op. Terwijl vakantie juist de tijd is van niks doen en even geen huishouden. Daarom is er een wasserette, met alle gemakken van dien. Zoals een droger, strijkplank, strijkijzer en centrifuge. Op de camping zijn in totaal zes wasmachines en zes drogers. Drie van elk in het sanitairgebouw de Waterplaats, twee van elk in sanitairgebouw de Waterval. En één in de Waterbron.

Wasserette ‘De Machinekamer’

De Sprookjescamping staat helemaal in het teken van het Sprookjesthema. Zo ook de drie sanitairgebouwen. Geen overdadige uitspattingen, maar wel een leuke aankleding. De wasserette in sanitairgebouw de Waterplaats lijkt bijvoorbeeld wel een machinekamer. Het is duidelijk: hier zijn de machines flink aan het werk. Er hoeft alleen een muntje in te gegooid te worden en ze gaan aan de slag. Wasmiddel is niet nodig, dat wordt automatisch door de machine gedoseerd. Naast de drie wasmachines en drie drogers kunnen de strijkplank, het –ijzer en de centrifuge gebruikt worden.

Wassen bij de Waterval

Ook in het sanitairgebouw de Waterval kan er een machinewasje gedaan worden. Hier staan twee was- en droogmachines voor jullie klaar.

Haal een muntje bij de receptie, druk op de knop en ga lekker onderuit bij de tent zitten. Vakantie is de tijd van niks doen en genieten. Daar hoort de wasserette gewoon bij!

Sanitair gebouwen

Koninklijk wassen in 'De Waterval', gezellig tanden poetsen in de 'De Waterbron' of vrolijk douchen in 'De Waterplaats'.  Alles kan in de volledig...