Waterplezier op de Sprookjescamping

Zon, strand en waterpret. Ze zijn bijna onlosmakelijk met elkaar verbonden. Op de Sprookjescamping hoort waterpret bij het dagelijkse vermaak voor alle leeftijden. Van pasgeboren baby’s tot de oudere kinderen en hun ouders. Het babyspetterbad biedt wat de naam al zegt: lekker badderen met de kleintjes. Aan de kinderen heb je in onze waterspeelparadijzen geen kind. Het overdekte waterspeelparadijs ‘Hannahs kasteel’ is kind- èn oudervriendelijk. De waterdiepte is dertig centimeter, de akoestiek vermindert het overmatige geluid en de luchtzuivering gaat chloorluchtjes tegen.

Hannah's kasteel

Subtropisch en ondiep

Zwemmen in het buitenbad

Ook is er een verwarmd buiten zwembad op de Sprookjescamping waar iedereen heerlijk in kan zwemmen. Het bad is 0.90 m tot 1,40 m. diep, dus er is alle ruimte om wat baantjes te trekken of verkoeling te zoeken op warme dagen.

Naast het mooie buiten zwembad, is er ook een spectaculaire waterglijbaan! Deze baan van 22 meter lang en ruim 3 meter breed, is groot genoeg voor jou en al je vriendjes!

Zwembad

Roetsjen van de glijbaan

Waterspeelparadijs De Botterikenfabriek

Onder de warme zon glinstert het water van de Botterikenfabriek. Een buitenspeelplek waar het water ook niet te diep is (max. 30 cm). In het midden een groot speeltoestel, waar iedereen zich heerlijk kan uitleven. Deze ‘Botterikenfabriek’ is een doolhof van buizen, bubbels en glijbanen. Overal zitten ook wieltjes en scharnieren, waar de kinderen aan kunnen draaien en dan wordt ergens anders iemand ineens nat gespetterd! Dit buitenbad wordt verwarmd middels 'blozoen zonnecollectoren'. Binnen en buiten zijn rondom het water comfortabele ligstoelen en naast het buitenspeelbad ligt ook een springkussen.

De Botterfabriek

Draai aan de wielen!

3T4A3706kopie
Kindvriendelijk
Gethematiseerd
Magisch
header-knutselen
8

De Sprookjescamping voelt als thuis! Alles is aanwezig, daarnaast zijn de sanitair gebouwen gethematiseerd wordt het elke dag een feest om te douchen.

Fam. Spexgoor