Theater & Vermaak

Capfun de Sprookjescamping is een echte kindercamping waarin de Sprookjesfiguren de hoofdrol spelen. De hele dag worden de kinderen vermaakt met een uitgebreid animatieprogramma. Elke avond is er een theatershow in de Sprokkelplaats met Hannah De Heldhaftige en haar Sprookjesvrienden. Hoe zien die activiteiten er nu uit? 

Kamperen

Kamperen op een plek waar de fantasie van kinderen geprikkeld wordt. Dat kan in een van de vele comfortabele glamping accommodaties of compleet ingerichte chalets of caravans. Met eigen tent, camper of caravan is het natuurlijk ook goed toeven op Capfun de Sprookjescamping. Op elk kampeerveld is er in het midden een speeltuintje te vinden, zodat de kinderen ten alle tijden in de gaten gehouden kunnen worden. Benieuwd hoe dat eruit ziet?

Verhuuraccommodaties

Willen jullie kamperen met eigen tent, caravan of camper? Of hebben jullie geen zin om met een volgeladen auto op vakantie te gaan? Bij Capfun de Sprookjescamping zijn er diverse mogelijkheden. Kies je voor gemak of voor een kampeerplek? Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een van de Glamping accommodaties met Sprookjesachtig uiterlijk zoals het Sprookjes Kasteel of Kasteel Lodge, maar ook andere ingerichte accommodaties zoals een Sun Lodge, Wood Cottage, Happy Summer Chalet, Comfort Chalets behoren tot de keuze. Kijk snel waar jullie voorkeur naar uitgaat.

Faciliteiten

Omgeving